Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

ayyyyyyyyyyyy elifim vallahi çok duygulandım yaaaaaaa zaten bu aralar sinek uçsa ağlıyorum.Rabbim hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeyide nasip etsin inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ayyyyyyyyyyyy elifim vallahi çok duygulandım yaaaaaaa zaten bu aralar sinek uçsa ağlıyorum.Rabbim hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeyide nasip etsin inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

sağolsın fındığım darısı inş başına inş sneinde güzel haberlerini alıp gün gün şafak sayarız bitanem o güzel gönlüne versin hayırlı sağlıklı bir evlat canım benim

sağolsın fındığım darısı inş başına inş sneinde güzel haberlerini alıp gün gün şafak sayarız bitanem o güzel gönlüne versin hayırlı sağlıklı bir evlat canım benim

hayırlısı inşallah yüreği güzel arkadaşım .
melisa nerelerde acep yatıyormu hala.
bugün çok keyifsiz halsiz içimden bişi yapmak gelmiyor kolumu bile kaldırmaya üşeniyorum acaba gripmi olcam anlamadım su bile içmek istemiyorum.sanırım üşütüyorum.dünden beri baş ağrısı ve stres...

melisam düğn eşi gelince çıktı dahada gelmedi hava güzel yaa gezmeye gitmiştir kesin fındığım dikkat et kendine bak havalar malum üşütme aman grip olmak kadar kötü birşey yok sıkı giy kuzum sıcak diye ev salıveriyorum bende kendimi ama sonra bakıyorum biraz belirtiletim çıkıyo korkuyorum sen keisn şortla geziyosundur evde balım benim

valla elifim biraz süsüme düşkünüm evde yalnızda olsam bakarım kendime.valla site yönetimi kombileri 70 e çıkarmış merkezi olduğu için müdahale edemiyoruz yeterince sıcak zaten.dün görümcem yemeğe davet etmişti acaba sıcaktan soğuğa çıktım diyemi böle oldu yada adet tarihim geldi onmıdır anlayamadım neyse olduğu kadar olmadığı kader diyelim ee başka ne var ne yok canişkooommm

dip not:kalın giyinmekten nefret ederim..

yerim senin süsünü süslü gacu snei ol kuzum ol insanın kendinebakımı herşleyden önce kendine iyi geliyo bendede var o bazen salıverdiğim oldu ama baktım kendimi iyi hissetmiyorum salıvermekde kio aldığımdan giyemeidğim kıyafetleirm yakıştırmadığpım falan ama şimdi bile bırakmıyorum zaten değişimlerim var birde bırakırsam kendimi kötü hissederim fınıdğım sen ikiside olablir fındığım sıcağa laışıksın soğukda etmiş olabölir adet zamanındansa olablir yinede dikkat et emi gülüm bende çok giymeyi sevmem inan aynıyız bak bu konuda kuzum

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kız gamzem hoşgeldin sefa getirdin mutlu oldum bak şimdi nasılsın canım benim

iyiyim canım hoşbuldum sefa buldum
profilimde baktım onlinesın dedim bi selam vereyim şu kaçak gebeye

iyiyim canım hoşbuldum sefa buldum
profilimde baktım onlinesın dedim bi selam vereyim şu kaçak gebeye

iyi ettin canım inanki çok mutlu ettin beni nasılsın rüzgar paşam nasıl kuzum benim fındığımla sohbet ediyodum bir taraftanda sancı çekiyorum gamzem yaaa belim kopuyo şeyimin üzeirne oturamıyorumdaa

aaaaaa kız sende kaçaksın insan bi gelir selam verir yerimiz hiç değişmedi

maşallah kız bebişin kocaman olmuş oyyyyyyyyyyyy yerim onun yanaklarını ya.Allahım sana bağışlasın.canım valla ben bi istanbul bi burası git gel fazla takılamıyorum ki buraya da çok nadiren girebiliyorum beklıyoruz artık buraya gamzem senide.ben yine bugün yarın gidem sonra yine görüşürük artıkın:):):):

gamzem bişi soracamda şu evlilik takvimini nasıl yaptınız ben biraz fransız kalıyorum da bu konularda

iyi ettin canım inanki çok mutlu ettin beni nasılsın rüzgar paşam nasıl kuzum benim fındığımla sohbet ediyodum bir taraftanda sancı çekiyorum gamzem yaaa belim kopuyo şeyimin üzeirne oturamıyorumdaa

olsun o kadar kız nerdeyse doğuracan baskı yapıyodur tabi çatına normal mi sezeryan mı olucak belli mi:26:

rüzgar canavar mübarek kıpır kıpır sıpa valla bitirdi beni ama şükür rabbime öyle bir sevgisi varki herşey geçiyo

gamzem kiosuna falza diyor eğrki 4 geçerse normal olmaz diyo perşembeye kontrolum var belli olucak açılma falan yoksa muhtemelen sezeryan olucak bakalım hayırlısı yerim snein yaramaz oğlunu benim eşimde snein oğlanın hayranı heee aklı gidiyo olucakki ısırıcaksın diyo maaşallah rabbim bir ömür bozmasın gamzem sana ve eine bağışlasın ben 2 gün önce geldimde topikde hiç kimse yoktu bende çıktım :26::26:

rabbim sanada nasip etsin işallah
gelirim gelirim basarım sizi burda

gamzem bişi soracamda şu evlilik takvimini nasıl yaptınız ben biraz fransız kalıyorum da bu konularda

kullanıcı kontrol paneline tıkla orda profli düzenleyee gir görcen o sayfada

neyle besledin kız o tosunu maşallah rüzgar içinde en az 4 kg doğcak dedi 3300 çıktı ama şimdi 1.5 yaşında gibi oldu
zeka ve fiziki gelişimi çok öndeymiş rabbimin bana mükafatı rüzgar. Demekki hakettim böyle bir güzelliği rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Sezercik için gün al bence suni sancı sakın alma ben 12 saat çektim zor açıkçası. O sancıyı çekip sezeryana girdim bide

rüzgar fun clup kuracam yakında. İnternet sitesi açmayı düşünüyorum rüzgara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…