Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

slm kızlar kusurbakmayın giremedim ben 3 te geldim eve hastaneye gittik biraz bekleidm sırada sıkıntı oldu bakıldım maaşallah bebeişim çok iyi 3kilo 188 gr 51 cmde boyu 29 güne verdi doktor erken gelicek gibi dedi 3 haftam var 4 kiloyu bulucak kesin dedi iri bebek dedi nstye girim sancılar çıktı ama az başlangıcı dedi 2 hafta sonraya gün verdi çatı muayenesi için nst için tekrar sıkıntım yok çok şükür sonra gittik alışverişe minoçoya girdik hem uyguun hemde çok çeşit vardı zamanında bilemdikde orat-yı birisi tavsiye etti gittik aldık bir sürü kıyafet ana kucağı falan beşiği beğenmedim ama onuda sanırım netten vericez geldim bir kısımını yıkadım çamalırların yalnız baya çok fazla kıyafet olmuş inş giydirebilrim küçülmeden eksiklerimiz tamam nerdeyse artık kuzumun gelmesini bekliyoruz sizler nasılsıız pek kimse gelmemeiş ama yarına inş tam kadro oluruz görüşrüz şidilik ben burdayım gelen olursa görürşüz kızlr

kimseler yok bende çıkıyorum artık k..çmın üzeirne oturamıyorum yorgunluktan kızlar yarına gelirim 10dan sonra görürüz iyi geceler

hayırlısı olsun.biraz daha rahatlamısndırdır artık dimi? sen hangi devlet hastanesine gidiyosun canım,gittiğin dr un doğuma girmesi gibi bi durum olucakmı acaba? eğer yakınımdaysan gelirim seni görmeyede:) kendine dikkat et bu ara.işleri azıcık askıya al emi.öptüm çok.bende işteyim çalışyorum.gelen var mı diye habire arada bakıyorum.

kıslar gunaydın. temızlık yapıp doktora geccem sonucu alıp doktora gösterir gelirim gelirken pazara ugrar balık alırım. oglen saatlerinde burdayıöm
doktor üçlü test yerine bana omırılık ve zeka testı yapmıstı onun sonucunu gösterecegim umarım hersey yolunda olurda.

günaydın melisam hoşgeldin güle gülebekliyorum canım benimd eişim yok bugün bir toparlarım ortalığı geldiğinde görüşrüz inş bir sıkıntı çıkmıycak rahat ol sen canım benim görü4rşüz

ben geldim tatlı gebişler ne var ne yok.elifim nasılsın çok şükür herşey yolundaymış çok sevindim inşallah melisamında tahlilleri iyi çıkacak ohhhhhh ne güzel.
ya elifim canım deli gibi mc turko istiyor ama burdaki pislkler eve sipariş göndermiyo ya hava şartlarından dolayı.offffffffffffffff canım çok istiyor eşimin 4 e kadar toplantısı var.yoksa hemen getirirdi ayyyyyyyyyy duramıyorum ya canım çok çok istiyorrr vallaaaa

hoşgeldin fındığım sağolsın çok şükür bir sıkıntıçıkmadı vallaha tek sıkıntı kilo alımı normal yapamayabilrim gibi erkenden gelrise iyi ama 40 haftayı tamamlarsa 4 geçer bende zorunlu sezeryan olurum hakkımda hayırlısı ne ise o olsun diyorum fındığım canım snein çıkma imkanın yokmu git ye gel kuzum gerçi 4 fazla birşey de yok ama çok isityorsa git ye hemde gez gel kuzum

sıkıldım kızlar yaaa kimseler gelemdi gelişceksiniz diye sabahtan beri burdayım ama belimde kıçımda koptuben çıkıyorum daha gelemem eşim evde olur görevli olursa girerim öpüldünüz melisam iyi haberlerle gel inş kuzu gelince yaz girdiğimde görteyim kuzu

elifim ben geldim sen çıkmışsın bağlantım koptu.aracımın zinciri yok her taraf buz pisti gibi korkuyorum.eşimi aradım elemanla gönderdi şimcik yiyorum.

Slm kıslay
Sonucu aldım normal hersey
Bu ayın sonunda dıktıra gırcem sonrada detaylı renkli ultroson
O sartmıs degılse yaptıemayım dıyodum ya
İç organlarını goruyolarmıs
Bebem kıcının ustunde su anda heheytttt oturuyo otursen otur ılerde kımılducak yer bulamıcan
Elif ıyı canım hersey normal tam tosun geliyo he yetım ben onu kofte ayakları parmaklrı olur kıs onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…