- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
canım çok üzüldüm çok kötü birşey rabbim kimseye yaşatmasın yüünü görmesende onun orda olduğunu bilmek öyle büyük mutlulukki rabbim bir daha yaşatmasın sağslaim kucağına almanı nasip etsin hayırlı evlat olsun kuzum benimteşekkür ederim canım Allah razı olsun.ben 3 aylık hamileyken kalbi kurdu kuzunun.küretaj oldum.Allahtan yüzünü görmedim Rabbim korusun böyle kaderlerden.benim endişem o yüzdendi canım.kötü şeyler düşünmüyorum ama yani en azından çalışıyorum.:)
canım gittim geldim kusuruma bakmayın giremedim geç geldim 3 te eve dinlendim yemek faslı bulaşık birde hamsi yıkadım derken anca oturdum pcyee sıkıntı yok çok şükür şimdilikkimsecikler gelmemiş(( yedesiniz ama yaaa? elif dr kontrolün nasıl geçti canım merak ediyorum.hayırlı haberlerle dön. melisa yorulmadınmı gezmekten kızzzz.nerelerdesin? vali emmi bugün tatil yapmadı işteyim ben:)
fındığım bugün evde değildim gelemedim nasılsın canımkızlar neden kimsecikler uğramamış.bizim istanbul tatili kötü hava şartlaarından dolayı haftaya perşembe ye kaldı.
hoşgeldin moncuğum iyiyim çok şükür biraz yorgunum hepsi omehabalarrrrrrrrrrrr
elifcik nasılsın
melisam sen nasılsın bebişleriniz nasıllllllllllllllll
????????
uleynn 2 gündüğr dışardasın otur yerinde hsta edecen yeğenimi canım benim çok yorma kendini ama artık ilerleiyo hamileiğin kuzum karnında belli olucak tabi bana da herkes büyük diyo gören ikiz sanıyo bende hep tekiz diyorumKıslar sayfa hıc ilerlememiş ben gezmedeydın
Bugunk plan evı temsleyıp. Yemek yapmqktı amma akadqsım bulusqlım dedı yenı gırdım eve
Cok yoruldum cooooook
Bısıde almqdm bosa yorulmus oldum
Gobegım cok cıktı sınırlerım bozuluyo iki kiloyla bukadar gobek olmamalı ya
Ondqn negıysem yqkısmyo ıgrenc oldum yaaaa
Elif nettın kıs nıy durumunu blirtmedın doktor ısın oldu
Insqllah dogurmadın
Bnde yqrın doktora gıtcm yarın ili saatlgıne dısarı cıkar gelirim
Brdayım yanı
melisaaaaaaaaa
naber kuzummmmm
göbüşlendin demekkk
ee normal canım baya olması lazım senin şimdi bende bile varsaaa
sende hamiş kıyafetleri giy havaya gir
ben bi tane o baskılı tişörtlerden aldım bile ama evde giyyorum şimdik sadece daha o kadar göbüş yok tabii ama dolduruyo içini....
foto yayımladım temmuz annelerinde dur buraya da koyayım bakkk işte benim minicik göbüşüm
ama kot pantalonlarımı giyemiyorum cok acıyo sonra kasıklarım filan
habire tayt elbise filan giyyorumm
Eki Görüntüle 601383 Eki Görüntüle 601384
benim hamilelik bayagı agır gidiyo yaa
doğru düzgün yemek yiyemiyorum sürekli mide bulantısı mide yanması
gaz sancıları.... halsizlik...
şimdi bide bogazlarım agrıyo 2 gndür öksürmekten bi hal oldum kasıklarıma vuruyo agrısı.. korkuyorum bebişe bişiolcak diyeee
bi evi süpürsem hemen belim ve kuyruk sokumum agrıyooo
baya zor geçiyo yaaaa
seninde keyfin yerinde bakıyorum valla ha bire geziyosun benim hiç gözüm almıyo cok yoruluyorummm
bi an önce yaz gelsin istiyorumm kış hiç bana iyi gelmediii
hoşgeldin elisim maaşallah göbüşüne hiç birşey belli değil alt kısmı biraz çıkmış demekki ormalde çok zayıfsın sana hamileik yakışıcak rabbim nazarlardan korsuun benim gibi koca göbüşlü olmıycaksın kibarcık olucaksın yerim ben miniğimi hala bulantılarınmı oluyo snein geçsede ssedne rahtça geçirsen hamileilğini:26: