Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Bır ayda uzun ya sezeryanda bıle bı haftada dırılıyon resme
Ya benım dotum yıme herhal normali noröaldede anormal seylwr duyuluyo
Gecen bı tanıdıgın bebesı dogarken koluna zarar vermısler bebege fızık tedavıyapılıto hareket ettıremıyo kolu hemde acıbademde olmus

tatlım ayağa hemen kalkıyorsun benim tenim acayip hasas tam anlamıyla dikişler bir ayda geçti :))) aa bebişe çok üzüldüm allah şifa versin

gununuz aydın olsunnnnnnnnnnnnnnnn
ben geldim
sancım var ya garip bi sekilde kasıgım agrıyo bıcak gibi giriyo arada normalmı bunlar kıslar:26::26:
moralimden bozuk dun esdimle fena tartıstık yatakları ayırdık sinir oluyorum bi surede bole olcek konusmam bi sure sinir etti beni iyice ya.
yetti artık.

günaydın melisam hayırdır ne oldu neyin var senin dünden beri sancın var sanırım üşütüyomusun ne yapıyosun kuzum eşinle neden tartıştuınız hayırdır balım moralini bozma ama bebeişini düşün kuzum
of gelen gıden yok bende cıkıyorum işte.

melisam işleirmi yaptım bitirdim geldim hemen bu saatlerde geliyosunuz diye hiç girmedim ki bititreyimde sonra rahatça oturalım diye kuzum gel hadi bekliyorum:26:

kızlar çıkıyorum ben eşim erken gelicek yemek yemmeiş hazırlıyım kızartma yapıcam akşama ancak gelirim vadi var çünkü öpüldünüz

hayırdır tatlım? ne oldu

elifcik naber hastamısın

çıkıyoum kıozlar kimseler gelmedi yoruldum oturmaktan yarın yollar kapalı olmazsa hadtaneye gidicem inş randevum var iyi geceler öpüldünüz

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
elif doktora kacta gitcenki
hafdi hayırlısı simdi belli olcek artık demı tarihte dogum seklide.
hosgeldin bebek diye bi kıtap var ona basladım gayet güzel okumadıysan bak derim. bebek bakımıyla ilgili cok güzel bilgiler veriyor.

günaydın melisam evet bugündü ama malesef gittim geldim bakılamadım doktorum gelmeemiş hastaymış boşa gittik yollar fena gidene kadar ne çektik vallaha boşa oldu pazartesi arayın gelirse eğer gel dedi yoksa salı gününe bakalım doktroum hastaymış demişki hastaları arayın gelmesinler diye kimse aramadı gittik geldik öyle arıyolar sinirler

Ben geldim ama kimsecikler yok bugün. Öyle olsun bakalım :) ben iyi olmaya çalışıyorum emirim kuzum da çok yaramaz sağolsun hiç gece uykusu yok. Göğüs yaraları çok fena emzirırken ağlıyorum resmen. Dikislerm biraz daha iyi. Ama çok zorlanıyorum kalkarken öksüremiyom bile. E tabi gülemiyorum da. Daha sonra doğum hikayemi uzunca yazacagm pc bozuk. Ben de az da olsa ulaşmak için net paketi aldım telden. Ara ara gelirim. Öpüyoruz sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…