cnm dikiş sayısıgnı sormadım :)))) umrumda değildi kuzum. tamamen iyileşme bir ayı buluyor ama sadece otururken ağrıların oluyor onun harici hemen ayağa kalkıyorsun tatlım normal doğuma odaklanın sezeryan ikinci planda zaten dr deryada öyle der:))))))
Bır ayda uzun ya sezeryanda bıle bı haftada dırılıyon resme
Ya benım dotum yıme herhal normali noröaldede anormal seylwr duyuluyo
Gecen bı tanıdıgın bebesı dogarken koluna zarar vermısler bebege fızık tedavıyapılıto hareket ettıremıyo kolu hemde acıbademde olmus
Canlar ben kacar ıslet guçler sabsırsuzune bakaxagız aboooooo bebem duymadın o kufurlerı opuldunuz kocaman)
günaydın melisam hayırdır ne oldu neyin var senin dünden beri sancın var sanırım üşütüyomusun ne yapıyosun kuzum eşinle neden tartıştuınız hayırdır balım moralini bozma ama bebeişini düşün kuzumgununuz aydın olsunnnnnnnnnnnnnnnn
ben geldim
sancım var ya garip bi sekilde kasıgım agrıyo bıcak gibi giriyo arada normalmı bunlar kıslar:26::26:
moralimden bozuk dun esdimle fena tartıstık yatakları ayırdık sinir oluyorum bi surede bole olcek konusmam bi sure sinir etti beni iyice ya.
yetti artık.
of gelen gıden yok bende cıkıyorum işte.
gununuz aydın olsunnnnnnnnnnnnnnnn
ben geldim
sancım var ya garip bi sekilde kasıgım agrıyo bıcak gibi giriyo arada normalmı bunlar kıslar:26::26:
moralimden bozuk dun esdimle fena tartıstık yatakları ayırdık sinir oluyorum bi surede bole olcek konusmam bi sure sinir etti beni iyice ya.
yetti artık.
elifcik naber hastamısın
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
elif doktora kacta gitcenki
hafdi hayırlısı simdi belli olcek artık demı tarihte dogum seklide.
hosgeldin bebek diye bi kıtap var ona basladım gayet güzel okumadıysan bak derim. bebek bakımıyla ilgili cok güzel bilgiler veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?