hee 12.12.2012 güzel bir tarih hayırlııyla gelsin kuzum sıkıntı etme onuda huzursuz edersin oflum boşver rahat olmaya çalış gerçi mümkün olmuyo biliyorum bende şimdiden takıyorum tırsıyorum sezeryanı düşününce ama hayırlısı hakkımızda
daha var kuzum sen hiçç sıkıntı yapma bence.
dediğin gibi düşünmeden olmuyo malesefff
her an tetikte olmak ayrı..
bir de cumaya kadar beklemek var tabi.
çok stresli çookk
evet kuzum sezeryan olursa 6 haftam var iştee hayırlısı bakaım peki oflum hastane evinize yakınmı aranbanız varmı gece tutsa doğum nasıl olucak:26:
var canım arabamız.
hastanede yakın 10dklık yol bile değil..
gelse her şey kolayda ama gelmiyo işte
iyi bari imkanlarda sıkıntı yok kuzum bizde araba yok kaldığım yerden hastaneye 2 dolmuşla gidiyorum normalde 40 sadece 1. dolmuş sürüyo ki burdaki hastanedede olmıycak bakalım ne etcezz:26::26:
ALLAH verir kolayını kuzum düşünme.
sen dua et de hafta sonu doğurma.
ben hep öyle dua ediyorum.
hafta sonları çünkü pek iyi doktorlar olmuyo hastanelerde.
vallaha kuzum ben hastane bulam orasınıda düşnmemde hastane bulamıyorum nerde olsa bilmyiorumki araba sıkıntı olmaz yaa babam gleicek yada sağolsun ani birşey olsa götürücek kişiler var da doktor işii tambir muamma oflum
hoşgeldin eminem iyiyiz kuzum sen nasılsın
neyapıyosunn tatlı gebelerr
hayırlısı kuzum düşünme şimdiden bunları.
ALLAHTAN çevrende varmış birileri.
sağolsunlar
neyapıyosunn tatlı gebelerr
hoşgeldin eminem iyiyiz kuzum sen nasılsın
hayırlısı kuzum var çok şükür bekleyip görücez 21de kontrolum var tamda gününde hani 21 aralık
iyim elifim çok şükür sen ansılsın baklaım herşey yolundadır inşallahhoşgeldin eminem iyiyiz kuzum sen nasılsın
hayırlısı kuzum var çok şükür bekleyip görücez 21de kontrolum var tamda gününde hani 21 aralık
hoşgeldin canım..
valla ben doğurmayı bekliyorum emoşum.
bir de beni yıkayacak biri arıyorum
iyim elifim çok şükür sen ansılsın baklaım herşey yolundadır inşallah
sağlıkla gelsin oflummbiliyosun nazlı bu bebeler göbeğede zorla geldiler çıkarkende zorla çıkıyolar işte
hiç sorma canım:))
gelin beni yıkayın hayrınıza
üşeniyorum valla kalkıp banyo yapmaya.
yaa orası öyle oflum ama hani korkuda yok değil saçmalık iştee o gün eşim dalga geçiyo hava yağmurlu kalktıkki 12de nasıl karanlık 21 aralıkda değil bu hava neden karardıki hayret diyo gülüyo üsütme21 aralık aman konuyu açıp uzatmak istemiyorum.
RABBİM bilir öyle şeyleri.
mayaların neyine kehanette bulunmak salla gitsin..
çömelip kalk diyolar bana burdaki karılar rahim açılırmış..
iyim elifim çok şükür sen ansılsın baklaım herşey yolundadır inşallah
sağlıkla gelsin oflummbiliyosun nazlı bu bebeler göbeğede zorla geldiler çıkarkende zorla çıkıyolar işte
gel kuzummmmmm şöyle kesele beniben gelirim istersennn
yaa orası öyle oflum ama hani korkuda yok değil saçmalık iştee o gün eşim dalga geçiyo hava yağmurlu kalktıkki 12de nasıl karanlık 21 aralıkda değil bu hava neden karardıki hayret diyo gülüyo üsütmekuzum rahmi açmaya sıcak suya oturmak işte yürüyüş yapmak birde halvet yapmak iyi derler ama bilemedimki:26:
çok şükür eminem iyiiyim de şimdide bebeğin eşi önde dedi doktor çıkmazsa sezeryan dedi rahmi kapatmışsa dedi 2 hafta sonra alttan bakıcak araştırmama göre alttan baktırmakda iyi değil kanamaya yol açıyomuş kararsızım ne yapıcam diyee:26:
hiç bir bilgim yok be elifimm inşallah herşey yolunda giderde sağlıkla gelir meleğimiz dünyayayaa orası öyle oflum ama hani korkuda yok değil saçmalık iştee o gün eşim dalga geçiyo hava yağmurlu kalktıkki 12de nasıl karanlık 21 aralıkda değil bu hava neden karardıki hayret diyo gülüyo üsütmekuzum rahmi açmaya sıcak suya oturmak işte yürüyüş yapmak birde halvet yapmak iyi derler ama bilemedimki:26:
çok şükür eminem iyiiyim de şimdide bebeğin eşi önde dedi doktor çıkmazsa sezeryan dedi rahmi kapatmışsa dedi 2 hafta sonra alttan bakıcak araştırmama göre alttan baktırmakda iyi değil kanamaya yol açıyomuş kararsızım ne yapıcam diyee:26:
gel kuzummmmmm şöyle kesele beni
Halvetten korkarım
Ddoktor yasakladı malum 1 ay oldu bırakalı
Sıcak suyla banyo yapcam çömelip kalkarım biraz bakalım:d
ep beraber duşa girelim hadiiiiii
yani 8 aya kadar serbset halvet oda sağlıklı gebeliklerde bizde yasak leklenme olduğundan beridir dahada vargel kuzummmmmm şöyle kesele beni
halvetten korkarım
ddoktor yasakladı malum 1 ay oldu bırakalı
sıcak suyla banyo yapcam çömelip kalkarım biraz bakalım
ep beraber duşa girelim hadiiiiii
elifim 3 haftadır 4 kere tuşeye grdim.
pembeyi geçtim kahve akıntı bile gelmedi.
korkma zararı olsa yapmazlar zaten :)
hiç bir bilgim yok be elifimm inşallah herşey yolunda giderde sağlıkla gelir meleğimiz dünyaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?