sağol tatlım amin inşallahhhhhhhhhhh darısı başınıza .hayırlısıyla bi doğurayım size haber veririm cnm.
Kahvaltıdan sonra gelirim elifim. Hürcum ağrısız sızısız doğum olsun inşallah. Sağlıkla gelsin pasan. Dualarimiz seninle. Bende dualarını bekliyorum..
amin canım inş d arısı başımıza bizde yakınlaşır gülerimiz benimde sezeryan olucak igib büyük ihtimalle bebeğin eşi öndeymiş 21de kontrolum var yukarı çıkmışsa bekleriz normali dedi yoksa sezeryan olur dedi eğerki sezeryan olursak 6 hafta falan var banada en geç 7 haftaa iştee:18::18::18::18:
hayırlısı canım yaa sezeryandan çok kokuyorum çok acıyomu sen beldenmi yoksa tamamenmialıcaksın narkozu caba biraz bilgilenidirmisin bende ne yapıcağıma karar vermiiş olurumhakkında hayırlısı olsun tatlımsende bebişini sağlıkla al ırsın inşallah kucağına
günaydın melisammmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnncanooooooooooooo günaydın
elif kıs azmı kaldı simdi doguma hadi hayırlısı insallah sezeryandan nıye korkuyon kıs uyusturuyolar ablamı belden uyusturdular hiç bişi hissetmedi korkma acısız cıkıyo sonrasında biraz agrı oluyo ama az bişi hap veriyolar onla agrı en aza indiriliyo
canım nette sorun var sayfa tazaelenmiyo bi turlu
neyse ben cıkıyodun dıusarı zati hadi canım optüm
günaydın melisammmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hee melisam az kaldı eğerki sezeryan olursam 6 hafta falan var bebeğin eşi öndeymiş rahmi kapar-tmışsa normal olmaz dedi işte bakalım çıkmışsa yukarı normlai bekleriz dedi korkuyorum kuzu yaa eltimi canlı canlı gördüm yaaa o açıdan biraz psikolojik birazda yanımda kimseleriistmeiyorum bakıma muhtaç olamak için normal olsada kalksam kimse gelmese düzenim bozulmasa diyorum sence melisam :26:
bende yeni katıldım aranıza hala muradıma eremedim bende evliyim 10 aylık 7 aydır bebek istiyoruz olmuyor yasım 20 eşimin yası 29 çalışıorum ben devlet memuruyum beni anlayan birilerine ihtiyacim var
hoşgeldin canım aramaıza daha yeni evlisin inş olmuyo diye kendine deret etmiyosundur bizde o yollardan geçtik şimdi konuşmak kolay derler olduğu için ama şimdi anlıyoruz işte ne kadar takıntı o kadar olmuyo birde hiç gormon testi falan yaptırdınmı canım bendede sorun yoksanıyodum ama prolaktin hormonum yüksek çıkınca anladıkki engelmiş bence sende testlerini yaptır yaptırmadıysan eğerbende yeni katıldım aranıza hala muradıma eremedim bende evliyim 10 aylık 7 aydır bebek istiyoruz olmuyor yasım 20 eşimin yası 29 çalışıorum ben devlet memuruyum beni anlayan birilerine ihtiyacim var
ben geldimmmmmmmmm
hoşgeldin canım aramaıza daha yeni evlisin inş olmuyo diye kendine deret etmiyosundur bizde o yollardan geçtik şimdi konuşmak kolay derler olduğu için ama şimdi anlıyoruz işte ne kadar takıntı o kadar olmuyo birde hiç gormon testi falan yaptırdınmı canım bendede sorun yoksanıyodum ama prolaktin hormonum yüksek çıkınca anladıkki engelmiş bence sende testlerini yaptır yaptırmadıysan eğer
hoşgeldin oflum nasıl oldun moralin nasıl
hoşbuldum canım nasıl olayım aynıyım.
Duş alacaktım üşendim.
Dedim sonra alırım bari..
Sen nasılsın ?
bende iyiyim çok şükür 2 -3 gündür kaburgamdkai ağrı tamamen gitti hiç kalmadı acaba nedenki nefes aldırmazdı şimdi yok oldu korkuyorum geri gelirmi diyee ee dün ne dedi doktor kuzum anltsana:26:
belki bebiş dönmüştür kuzum..
hadi inşallah öyledir yaa..
dün gittim nstye girdim.
2 tane 80 ve 100 vuran sancı çıktı düzensiz..
yarım saatte sadece 2 tanecik başta sonra..
tuşe de 1 parmak açılma var.
doktorun yanına indim tabi.
bana doğurmaya niyetin yok mu dedi güldük öyle..
1 parmak açılma deyince o bile şaşırdı günün geçiyo nerdeyse hala mı 1 parmak diye.
o da muayene etti o baya bi acıttı..
aynı 1 parmak yani..
cuma günü tekrar çağırdı.
ultrasonda her şey iyi.
suyu da iyi.
kilosu 3400 olmuş maşallah..
cuma gunu duruma göre ya biraz daha beklicez ya da sezeryan..
bebğin durumuna bağlı yani her şey..
gülüm dönse üst taraf sert olurmu bilmiyorumki yatınca yumuşacık oluyodaa ayaktayken sert birde böyle midemde değilde daha çok oynamaları sağ tarafa yığılmış gibi artık gidince anlıycaz dönse bile belkide eşi nedeniyle normal olmıycak hayırlısı olsun ee kuzum suyun iyi olduğu sürece korkma bazılarının suyun şıu kadar iare eder sezeryan diyorlar hemen bence normal olucak ve birden olucak gibi geliyo bana nasibi gelmemiş daha demekki stresli iş biliyorum ama canını sıkma bee gülüm çok ağrıların oluyomu sana sıkıntısı oluyomu meslea:26:
bende hatırlamıyorum ki valla döndüğnü bile hissetmedim kuzum.
doktora gdince öğrenicez artık..
cumayı bekliyoruz bakalım..
yarın doğsa keşke dimi.
ne güzel tarih ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?