• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

$486963_556511147696021_1699077019_n.jpg :16::16::16::16::16:
iyi pazarlarrrrrrrrrr

Günaydın kızlar nasılsınız?

geceden beri uyku tutmadı.

bugün doktor kontrolüm var 10:45te..

dualarınızı bekliyorum...
öpüyorum canlarımmmmmm :16:

elifcik gel hadi geldim ben bak evi temizlicem cok durmam
cay iiyorum şimcik.:7::7:
ya benimkinin 13 mu 12mı belli degil ya takvımıde degistiremedim.
kıs belki seninde oledir be onden gitmiyodur daha erken dollenmıstır bebişin.
ya doktor bana elevit yazmıstı ya bi kere kullandım cok kotu oldum acayip kabız yaptı beni mahvetti.
zorladım tuvalete sıkmaya oda beni mahvetti yaramı yaptı nedir cok acıyoy iki gündür halbukı o günde kayısı kompostusu ve rezene içmiştim nasıl bole oldum anlamadım ya
bugun doktoru arıcam olmadı hapı degiştırcem

byzglm hoşbulduk teşekkür ederim.bu konuda haklısın galiba.pek ümidim yok ama adet de olmadım henüz:26:
bakalım beklemedeyim.sonuç ne olursa olsun paylaşıcam bir hafta daha beklicem hayırlısı olsun:6:
ilgin için tekrardan teşekkürler:16:
rica ederim canım benimde başımdan çok geçti resmen ikinci çizgiyi görüpde hamileyimö diye ilan verdiğim ama kanda çıkmadığı işte c ve t çizgisinin yanlış olması gibi o yüzden diyorum umutlanma adet gelmediği sürce elbette umut vardır ama hayırlısı olsun inş vardır durumdan-n haber et bizede görürşüz canım
moncuğum nasılsın kuzum asembden haberin varmı hiç özelden de yazdım cevap yok aklım onda çoktandır
Günaydın kızlar nasılsınız?

geceden beri uyku tutmadı.

bugün doktor kontrolüm var 10:45te..

dualarınızı bekliyorum...
öpüyorum canlarımmmmmm :16:
günaydın oflum hadi hayırlarla git gel inş haberlerini bekliyoruz kuzum dualrımız sneinle için rahat olsun
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:3::3::3::3::3:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::16::16:
elifcik gel hadi geldim ben bak evi temizlicem cok durmam
cay iiyorum şimcik.:7::7:
ya benimkinin 13 mu 12mı belli degil ya takvımıde degistiremedim.
kıs belki seninde oledir be onden gitmiyodur daha erken dollenmıstır bebişin.
ya doktor bana elevit yazmıstı ya bi kere kullandım cok kotu oldum acayip kabız yaptı beni mahvetti.
zorladım tuvalete sıkmaya oda beni mahvetti yaramı yaptı nedir cok acıyoy iki gündür halbukı o günde kayısı kompostusu ve rezene içmiştim nasıl bole oldum anlamadım ya
bugun doktoru arıcam olmadı hapı degiştırcem

geldim melisam ama ancak gledim bende tmeizlik yaptım dinlene dinlene biraz ağrılarım var kasıklarım düşücek gibi o yüzden bir çırpıda yapamıyorum artık pcyede oturmadım takılmayayım diye bitirdim geldim kuzum nasılsın görüşmeyeli demek kabız oldun vallaha ben de decavit kullanıyrum ama çok şükür hiç sıkıntım yok aksine çok iyiym diyeiblirim balım neden öyle olduki snein anlamadım myve yiyuomusun hiç :26:

rica ederim canım benimde başımdan çok geçti resmen ikinci çizgiyi görüpde hamileyimö diye ilan verdiğim ama kanda çıkmadığı işte c ve t çizgisinin yanlış olması gibi o yüzden diyorum umutlanma adet gelmediği sürce elbette umut vardır ama hayırlısı olsun inş vardır durumdan-n haber et bizede görürşüz canım

moncuğum nasılsın kuzum asembden haberin varmı hiç özelden de yazdım cevap yok aklım onda çoktandır

günaydın oflum hadi hayırlarla git gel inş haberlerini bekliyoruz kuzum dualrımız sneinle için rahat olsun

geldim melisam ama ancak gledim bende tmeizlik yaptım dinlene dinlene biraz ağrılarım var kasıklarım düşücek gibi o yüzden bir çırpıda yapamıyorum artık pcyede oturmadım takılmayayım diye bitirdim geldim kuzum nasılsın görüşmeyeli demek kabız oldun vallaha ben de decavit kullanıyrum ama çok şükür hiç sıkıntım yok aksine çok iyiym diyeiblirim balım neden öyle olduki snein anlamadım myve yiyuomusun hiç :26:

yiyorum gülüm her aksam yerim meyvemi oglende maNDALINA FALAN ATISTIRIRIM.
Bİ GÜN kullandım ole oldu dün içmedim bugun içtim bakalım yıne aYNI YAPCAKMI
cok fenaydım ya kıs hala acıyo ya.
doktor cok iyi kılo almamaıssın dedi iki ay daha almazsam cok iyi olacak
son ayımda dugun yapcak kardesim nasıl olcekse kaynıım burnumda ıgrenc dururum herhal elbiselerle:31::31:
sen nasıulsın canoo nıye ole agrıyokı kıs. simdi dogumu ocak sonumu dediler bişide kalmadı he doguma ne diyolar

moonummmmmmmmmmmm

canıkom doktor folıgı kestı elevite baslattı ya ilk gun acayip kabızlık yaptı bende sende aynı hapımı kullanmıstın
bide ikili testi devlette yaptıramadım reyhanda yaptırdım ondada bebek bi iki hafta onde gözüktü doktorun iyi olcememiş bi daha baksın dedi.
anlamadım deryaya götürdüm ultroson sonucunu oda baktı tekrar ultrosonda hem cinsiyet içinde reyhan kıs dedi derya erkek
derya 13 gözüküyo bide ilk ultrosonunu getir dedi. bakalım ne olcek. kan sonucunuıda cuma alcam.
ta ocags randevıu verdi tekrar üçlü için sanırım.

yok tatlım asembden hiç haberim yok. bebişle uğraşıyordur kuzucuk.sen nasılsın bebişin nasıl .kk enleri seçiyor anket doldurdunmu cnm.

yok tatlım asembden hiç haberim yok. bebişle uğraşıyordur kuzucuk.sen nasılsın bebişin nasıl .kk enleri seçiyor anket doldurdunmu cnm.

inş öyledir kuzum en azından bu kadar zaman girmrezlik yapmazdı haber ederdi çıkardı merak ediyorum bende evet enlerden haberim var canım okudum bendee nasıl oluyo o ne için tam bilmiyorum ödülmü alıcak topik öyleyse bende yaparım meggilimi seçerim bende kuzum:48:

Günaydın kızlar. Hala tık yok bende moralim çok bozuk :( telden giriyorum şimdi hala yataktayM gece de uyuyamadim zaten. Kahvaltı da yapmadım daha. Burda olursanız konuşalım uzunca. Ben bi saate falan pcden gelirim. Dualarınıza ihtiyaçm var çok hemde

GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN HATUNLAR NASILSINIZ? yarın doğuruyorum minik kuşumu hayırlısıyla inşallahhhhhhhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16:çok heyecanlıyımmmm:111::111::111::119::119::119: dualarınızı bekliyorummm:nazar::nazar::nazar:

Günaydın kızlar. Hala tık yok bende moralim çok bozuk :( telden giriyorum şimdi hala yataktayM gece de uyuyamadim zaten. Kahvaltı da yapmadım daha. Burda olursanız konuşalım uzunca. Ben bi saate falan pcden gelirim. Dualarınıza ihtiyaçm var çok hemde

günaydın kuzum benim neden moralin bozuk sıkma canını zamanı değil demekki sıkıntı etme doktor sana erken gelir dedi diye bizde erken gelicek beklentisine girdik ama nasip bu kuzum rabbim bilir demekki daha zamanı değil hayırlısı olsunda ne zaman nasıl olursa olsun inanırmısın 2 gecedir bende her uyandığımda acaba oflumun sancıları tutmuşmudur diye düşünüp yatıyorum insan strese giriyo normal ama canını sıktıkçada yavruna yazık bak gecede uyuymamışşın git şimdi güzel karnını doyur gel ben burdayım bekliyorum uzun uzun dertleşiriz kuşum benim:38:

GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN HATUNLAR NASILSINIZ? yarın doğuruyorum minik kuşumu hayırlısıyla inşallahhhhhhhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16:çok heyecanlıyımmmm:111::111::111::119::119::119: dualarınızı bekliyorummm:nazar::nazar::nazar:

anammmmmmmmmmmmmmmmm ben doğuruyomuşum gibi heyecanlandım duygulandım hürrem sultanım hoşgeldin günaydınlar efendim dimek yarın güççük şehzademiz geliyo hadi hayırçı doğumlar olsun inş acısız sızısız al yavrunu kucağınaa bizide haberdar et ama zaman buldukçaa merak ederiz çıktım iyiyim dee yeter bilelim olurmu kuzum:38::38:

anammmmmmmmmmmmmmmmm ben doğuruyomuşum gibi heyecanlandım duygulandım hürrem sultanım hoşgeldin günaydınlar efendim dimek yarın güççük şehzademiz geliyo hadi hayırçı doğumlar olsun inş acısız sızısız al yavrunu kucağınaa bizide haberdar et ama zaman buldukçaa merak ederiz çıktım iyiyim dee yeter bilelim olurmu kuzum:38::38:

sağol tatlım amin inşallahhhhhhhhhhh darısı başınıza .hayırlısıyla bi doğurayım size haber veririm cnm.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16:

Back