Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

kız doguma gırerken bakımlı olmam lazım cıkınca makyaj falan kalmaz da olsun
dogum anında fotograf cekınıcem been :)
korkuluk gıbı cıkamyım

öncesind eolur bak ama sezeryan olursa belli olursa saati hazırlıklı gidersin vallaha o açıdan güzel olur ama ani sancın tutarsa vallaha o anı düşünemiyorum bende düşünüyorum ne yaparım doğumdan sonra neye benzerim diye

heralde bebeği kucagıma almaya bile dermanım kalmaaz
kocama çirkin görünmek istemıyorum yaa

heralde bebeği kucagıma almaya bile dermanım kalmaaz
kocama çirkin görünmek istemıyorum yaa

bende ilk evlendiğimiz zamanlarda çok takılırdım bu konuya uykudan iilk kalktığımda görmesin makyajsız görmesin aman o bu derken baktım olmuyo işin doğallığı gidiyo misafir değilsinki her anın onun yanında Allahtan eşimde öyle yok parfüm yok makyaj hiç sevmez yapma der lütfen ben sevmiyorum der bende dışarı çıkınca sürerim ama sadece kalem rimel ötesine izinde yok hele ruj aslaa far asla bende alıtımki bu halime fazla geliyo yüüme artık hemen dışardan gelsem temizleirm rahatsız oluyom ve eşim benim bu halimi görmesin deidğim her anımı daha çok seviyor buda bana güven veriyo kuzucum mesela ben gözlerim yarı açık uyurum eşim ilk görmüş ona baktığımı sanmış sonra farketmişki uyuyorum gülmesine uyandım hala daha izler beni öyle gıcık olduğumu bile bile hoşuma gidiyo diyo delü

aynı bende senın gıbıydım makyajsız parfumsuz hele pıjamayla asla dolasmazdım ama baktım benım adam çok free yataktan kalktıgı gıbı dedım bende ne gerek var bu kadar kasmaya dedım saldım kendımı :)) o kadar yorgun oluyorum ki bazen gezmeye gittiğim kazakla uykuya dalıyorum :)) ama ev temızlıgı konusun da rahat davranamıyorum illa o sarı bez elimde olacak bebek olunca nolcak bakalım

insan ne çok salmalı nede abartmalı diye düşünüyorum erklekler sade severiz derler kendimizi salsakda değişk giysek ne güzel olmuşşun derler hamileikte kolay değilki kuzum yorgunluk sinir hali oluyo bendede çok oluyo ama dediğingibi bir tek temizliği seremiyorum o yüzden doğumuma yanımda kimse olmasın diyorum şimdi bbana bakmaya gelicekler ee evim kalıcak elleine ne toz alma ne benim gibi temizleme mutfağım işgal olucak bebeğime bile karışıcaklar bende sinir hastası olucam en iyisi kendi kendime yeterim diyorum o yüzdende normal istiyorum hayırlısı olsun inş ama bu bebek eşi beni korkutuyo bilemyiorum nasıl olucak çıkacakmı yuukarı:44:

çıkar kuzum ya korkma dert etme boşuna gününde gelirler inşallah.. bende doğuma kımseyı ıstemıyorum ama bakalım gelırler yıne de sezeryan olursam eşim ilgienir herşeyımle yıne kımseye ıhtıyacım yok o sinir hali varya bende de var bigünüm günümü tutmuyor bazen ıyı bazen cok sınırlıyım eşim çok çekiyo benden artık dün dayanamadı yeter artık çemkirip durma bana yoruldum dedi garibim bende yüzüne kapadım teli ooh olsun

hakkımızda hayırlısı canım bakalım neler var nasibimizde yeterki hayırlısı olsun sorma o sinirden bendede çok fazla var sağolsun eşim anlaşıyışla karşılıyo ama kırdığımlada kalıyrum ne olucak diyorum ondan değerlimi diye kızıyorum kendime ona hi dayanamıyorum o benim bebeğim gibi gerçkten Allahım başımızdan eksik etmesin onalr canım ben çıkıyourm biraz dinlneyim sonrada yemekelrimi yapıcam görürşüz gelrim yinee

Kıslar ikiliyi ysptırdım ultroson sonucum iyi cıktı ksn sonucu bı hafta sonra.ultrosonda 24. Haftadasın dedı normale gore 11 im.doktor yanlış hesaplamıs bı daha baksın dedı. Benım doktora geldım oda 12 goroyorum dedı ilk ultrosonu getır dedı.

Him annem ultrosonda gordu buyumus iyice kafasi burnu halan cok netti.
Ole işte kıslar.
Yani 20 eyluldiye hesapliyoduk onu bi hafta oncesine crkecek sanirim
Sizler nadilsiniz gecmisi okuyamiyorum
Vaktim olmuyo kislar yarin anndmler gidiyo;((

Elif ikili testin ultroson soonuncuna goremi cinsiyet tahmin ediliyodu kuzu hangi degere bakiliyo bi de bakem
İnce kis dedo bi doktor benimki etkege brnziyo dedi
Bilmiyom belli olmadi dinir oldum ocak a kadar belli olmaz dediler

slmm kızlar ben gldmmm

dr gittim bebeğime baktı 2.600 gr olmuş 41 cmde boyu bu ay sonu tkrar çağırdı fazla bişey demedi doğuma gitcekti böle kızlar tansiyon ilacıını beni araın ona göre kullanın dedi dr gittiğimden bei çıkmadı kullanmıyrum dailcacı böyle şte kızlarr allaha emnat olun kendinize iiii bakınnn

Selam kızlar. Ben hala doğurmadim. Hiç bi işaret falan da yok. Sancılar da kesildi. Geceleri az belime sancı giriyo geçiyo sonra. Pazartesi bakalım ne olacak. Hiç gelmeye niyEti yok :) kevserim maşallah bebeğine :)

saolasın oflummm oflum bu erkkeler neden hep öküzzzz sinir oluyorumm ya sabah işten geldi tatil pazartesiye kadar dedim biraz gezelm yok öküz evde oturmak istiyor sabah 9 dan bei oyu n oynuyor yatıcak hala sıkıldım gezeliim hava almak istiyorum diyorum arın diyor yarın akşamda maça gtcek kriz geçricem vaallaa ya şimdi geçmiş oda yatmış telfon elinde oyun oynauyo yatcanmı diye soruyor bana sinir oluyorum diyorum senden nefret ediyorum tşk edeirm diyip gülüyooo offfff offff

kevsercik maşallah bebişine , rabbim kucağına almayı nasip etsin.

oflucum seninki sevdi yerini:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…