Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

kevsercim hayırdır niye sıkıldın sen bakalım

kevsercim hayırdır niye sıkıldın sen bakalım

öküz kocama cnm ne zamandan bberi beraber gezmiyoruz o arkaadaşlarıyla ben annemlerle aman sıkıldım tatil pazartesiye kadar gezelim diyoum yok almış eline tlfonu hala da oyun oynuyo ağlaıyorum sabahtan beri umrunda değil oyunnuna evam ediyo bni hiç alamıyo haa almak istiyorum diyorum daraldım diyoummm yok gene aynı aynı gene

hepsi böyle tatlım ya benimkindede o cep telefonu hastalağı var sorma.bebek olunca hiç gezilmiyor cnm bence bol bol gez uyu cnm.gerçekten insan doğumdan sonra eve kapanıyor cnm.

arkadaşlar herkese meraba.
benide aranıza alırmısınız
bir sorum olacak size.
adetim bir hafta geçti fakat ben 35 günde ancak adet oluyorum.
dün iki tane test yaptım ikiside önce ikinci çizgi belirdi fakar dakikalar sonra kayboldu.
böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
eğer geç döllenme olduysa çıkmayabirlir mi testte?
erken mi tst için?
ve son adet tarihim 31 ekim.
lütfen sesimi duyun ve bana cevap verin
şimdiden teşekkürler.

merhaba tatlım bence idrar testiyle uğraşma ,kan testine git pazartesi günü inşallah hamilesindir gidişat onu gösteriyor.

sağolsın canım benim yaaa tşk ederim vallaha dotorun demesine göre bebeğin büyümesi baskı yapması dönmemiş daha dik böyle kafası tam yukarda oturuyo resmi var bakalım nasıl geçicek günler korkmaya başladım açıkçası yatamamak çok zormuş evet canım yaptırdım ben 6. ayımda birde 2.cisini 7. ayımda vuruldum doktor demdedi banada sağlık ocağından arayop söylüyolar zamanını sen gitmiyomusun kuzum :26:[/QUOTE]

ben sağlık ocağına hiç gitmedim daha.gebeyim diye haber verim bu hafta bari.dr u bekliyom işte yaptır desin diye.gebelik bambaşka bişeymiş.Şükürler olsun nasip oldu bize ama zorluğu çok.Allah sabır verisn kardeşim.

canım ya çok üzüldüm,niye böyle yapıyo bu adamlar ya.ama erkek işte kadın ruhuna öyle uzaklar ki.lütfen üzülme zaten çok zor günler bunlar,dahada daralıcaksın.

Selam kızlar. Kusura bakmayın annemle kardeşim geldi çıkmak zorunda kaldım. Hazırlık falan derken muhabbet ettik biraz zaman geçti. Kevserim hiç üzülme kuzum bunların hepsi aynı malesef. Benimki de aynı gezmez oturur evde öyle maç izler :) kendi gezer. Benim için de dua edin oğlum hayırlısıyla gelsin artık. Çok heyecanlıyım ama korkmuyo da değilim... Gelseniz de muhabet etsek azıcık :)

merhaba tatlım bence idrar testiyle uğraşma ,kan testine git pazartesi günü inşallah hamilesindir gidişat onu gösteriyor.

teşekkür edeRim cevabın için haklısın ama kan testi yapmaya korkuyorum.idrarda net bir sonuç çıkmadan kan testi düşünmüyorum.sanırım en doğrusu bu.
Cevabın için tekrardan teşekkürler

teşekkür edeRim cevabın için haklısın ama kan testi yapmaya korkuyorum.idrarda net bir sonuç çıkmadan kan testi düşünmüyorum.sanırım en doğrusu bu.
Cevabın için tekrardan teşekkürler

yarın sabah ilk idrarla tekrarla istersen..
o zamanda çıkarda pazartesi kan testine gidersin
hayırlısı olsun canım

Biz deldikkkkkkkkkkkkk))
Annemleri ablama yollafim bi haftada orda kalcaklar songun bana gelip evlerine donecekler artikin;((
Oflum kis 40 hafta gecti daha digurmuyonmu kis
Elif cik sen nadilsin gulo
Ayisigim ya sen gulum sen nadilsin fatihcik nasil

iyiyim tatlım ne yapıyım şimdi uyandı oda ona bakıcam öptüm senii.

bizde bekliyoruz ama gelmiyo teyzesi çok nazlı çıktı :)))

yarın sabah ilk idrarla tekrarla istersen..
O zamanda çıkarda pazartesi kan testine gidersin
Hayırlısı olsun canım

cevabın için teşekkür ederim arkadaşım.dediğin gibi ilk idrarla ama farlı marka testle yaptım ama negatif çıktı
Bir daha test yapmamaya karar verdim
Rabbim hepimiz için en hayırlısını versin

çok sevindim melisam birşey çıkmamasına tarihlerde oyanmalar oluyo malesef geç döllenme yüüznden sanırsam benimd ekarışık vallaha güya 7 mayıs ama değil yani canım hani 10 gün kalacakalrdı erken değilmi gitmeleri
Elif ikili testin ultroson soonuncuna goremi cinsiyet tahmin ediliyodu kuzu hangi degere bakiliyo bi de bakem
İnce kis dedo bi doktor benimki etkege brnziyo dedi
Bilmiyom belli olmadi dinir oldum ocak a kadar belli olmaz dediler
melisam kanın sonuucuna göre belli oluyo kanı alınca gel merake ttim bendee hee
serbest betan kaç tatlum?ona göre tahmin oluyor
hoşgeldin hilalim nasılsın
açslm kevserim nasılsın çok sevindim sıkıntı çıkmamasına aklım sende kalmıştı vallaha maaşallah presnesimize
offf gttikçe sıkıldım kızlarya oflum ne yptı acba cnm çok sıkılıyoooo
neden sıkıldın kevserim
Selam kızlar. Ben hala doğurmadim. Hiç bi işaret falan da yok. Sancılar da kesildi. Geceleri az belime sancı giriyo geçiyo sonra. Pazartesi bakalım ne olacak. Hiç gelmeye niyEti yok :) kevserim maşallah bebeğine :)
a.slm oflum vallaha senin oğlnın yeri rahat sanıım gelmeye niyeti yok paşamın
çok kızdım eşine şimdi kevserim ne demek hiç içlgilenmiyo senin doğumuna ne kaldı sonrası kkış zaten gezme gibi şanısmız yok azıcık ilgilensin
kevsercik maşallah bebişine , rabbim kucağına almayı nasip etsin.

oflucum seninki sevdi yerini:))
hoşgeldin moncuğumm nasılsın
senin kocana bir halley oluyo kevserim hiç beklemezdim ondan neden böyle yapıyo senin halinden anlasın azıcık kolaymı yaaa sanki çok kızıyorum şimdi eşie çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ne demek canım hoşgeldin yarıdmcı olmak isterdim ama diyebileceğim tek şey idrar testlerine güvenme banada çok oldu inş vardır bizide haberdar et olurmu

ben sağlık ocağına hiç gitmedim daha.gebeyim diye haber verim bu hafta bari.dr u bekliyom işte yaptır desin diye.gebelik bambaşka bişeymiş.Şükürler olsun nasip oldu bize ama zorluğu çok.Allah sabır verisn kardeşim.[/QUOTE]
bencede sen git haber et takiplerini yapsınlar canım benimm
a.slm hayırlıysla gelse snein oğlan oflum cuma günü giremyince dediim sanırım oflum doğuruyo vallahaa

az kalmışlar melisam annenler ama olsun gördünüz yaa oda yeter gülüm üzülme sakın iyiyim bende eşim evde gimeiyorum öyle bir bakıp çıkayım dedim yarına gelirsin özleidm görüşrüz olurmukuzum

kılzar naıslsınız kusuruma bakmayın girmedim hiç eşim evdet olduğundan yarına gelicem şimdi çıkmak zoundayım öpüyorum

byzglm hoşbulduk teşekkür ederim.bu konuda haklısın galiba.pek ümidim yok ama adet de olmadım henüz:26:
bakalım beklemedeyim.sonuç ne olursa olsun paylaşıcam bir hafta daha beklicem hayırlısı olsun
ilgin için tekrardan teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…