Içiyo benimki. Bırakmaya uğraşıyo bu aralar bakalım inşallah bırakır ya dua et :)
canım hoşgeldin bence hamilesin kesin hamilesin adetinden önce bu kadar çıkıyosa mutlaka hamilesin hayırlı olsun sen birde idrar testi yap kanda çıkmış idrarda kesin çıkararkadaşlar dün kan testi yaptırdım adetime 5 gün var sonuç 4,76 çıktı hamilelik ihtimali varmı
Inşallah canım. Neyse elifim ben kaçıyorum yarın gelirsen konuşuruz :) öptük seni tatlım. Iyi geceler.
canım hoşgeldin bence hamilesin kesin hamilesin adetinden önce bu kadar çıkıyosa mutlaka hamilesin hayırlı olsun sen birde idrar testi yap kanda çıkmış idrarda kesin çıkar
teşekkür ederim inşallah öyledir yarın tekrar yaptırsam yüksek çıkarmı acaba yoksa biraz daha beklemelimiyim
canım hoşgeldin bence hamilesin kesin hamilesin adetinden önce bu kadar çıkıyosa mutlaka hamilesin hayırlı olsun sen birde idrar testi yap kanda çıkmış idrarda kesin çıkar
teşekkür ederim inşallah öyledir yarın tekrar yaptırsam yüksek çıkarmı acaba yoksa biraz daha beklemelimiyim
canım bence bekle adet günün gelsin bence hamilesin hiç sıkıntı etme sadece kendine dikkat et yeter
acıdımı çok peki nasıl baktı elini yani parmaklarınımı sokuyo içeri caım ama snein daha 30 haftasındasın nasıl olucak gelmesin beklersin bir ay daha en azndan:26:
günaydın beyazgülüüm hiç iyi değilim gece o kadar çok kabus gördüm ki 3 4 kez aglayarak uyandım okumadıgım dua kalmadıeşim de yok çok korktum sabaha karşı bide diş ağrısı tam onu da hallettim derken alp tekmelemeye başladı yani 2 saat ya uyudum ya uyumadım
günyadın canım benim neden öyle oldunki acaba her gece dualar okuyarak yat kuzum hamielerde olur derler bazen bendede olur böyle gördüğüm rüyayla uyanırım böyle eşim bana buz gibi gelir seçemem elini tuttuğumu bunun ne olduğunu anlayamadığımı farkına varıyorum diş ağrısıda kötü Allah yardımcın olsun bak havalar soğuk ayaklarını özellikle sıcak tut emi aman paşam tekmelesin yeterki benim geçen hag-ftalarda 2 gün oynamadı diye doktora gittim ne çektim korkudan şimdi oynadıkça şükrediyorum takipteyim sürekli
ayaklarım yanıyo resmen valla hiç çorap giymiyorum Antalya sıcak eşim görse çok kızardı İstanbul da çorapsız gezdirmiyor.. pzartesi günü uçağım var rapor almam lazım mı acaba 32 den sonra almıyorlar dıyolar ama :26:
aynen bendede sıcak basıyo ama ne olursa olsun ayaklarımı sıcak tutuyorum diğer yerleri tutamasamda :)evet canım 32 den sonra izin vermiyolar banada dedi doktorum yinede dokytorunla görüş belki şimdide vermez belli olmuyo sormadan yapma sakın
ben şimdi antalyadayım doktorum istanbulda sağlık ocagından alsam olur mu ki kuzum
olur sanırım canım sen git zaten biz vermeyiz derlerse ona göre bakılır duruma yetkileri varsa eğer verirler herhalde:44::44:
şansa bırakmayım gidiyim alıyım alıyım ben :)
oflu naptı doğurdu mu yoksa
oflum doğurmadı 2 gün gelemzsem anlayınki doğurdum diyodu gelmezse bugün doğuma gitmiş olablir canım
bizim kaçıncı haftadan itibaren elimiz kulagımızda olması lazım
35 de falan doguran da varmııış
canım genelde 30 haftadan sonra herşeyiniz hazır olsun derler ne olur ne olmaz heleki riskli gebeliklerde bende başlıycam artık çantamı hazırlmaya memlekteten gelcekler var babmlar beşik takımını yapıcakalr onalr gelsin yıkıycam çantmı hazırlıycam zaten 2 hafta sorna doktr eşi yukarı çıkmamışsa eğer gün belirler usgye göre 35 haftalık olucma ona göre sezeryan derse 3 haftam kalmış olur benim sata göre derse 5 hafta sorna nasipse kucağımda olur yavrum sende hazırlıklı ol kuzum seninde riskli sonuçta işini şana bırakma bu konuyla ilgili topik buldumda arkadaşıon biri öyle kanamsı açılmışda gitmişki doğuma Allah korusun dikkatli tedbirli olmak lazım
abooooooo doğum çantam bile yok kıyafetler yıkanmadı ütülenmedi
kendime hiçbişey almadım
makyaj malzemelerımı parfümümü
çoraplarımı koymadııımm allah ımm ne zaman gitcem de yapıcam onları yaa
bence başla canım ani birşey olmadan yada ağırlaştıkça daha çıkamıyun dışarı öylee grekli olanları koyy kuzum o acılarla makyaj yapma fırsatın olmıycak bilee bebeğin durmıycak acından gözün görmiycek bile boşa kalabalık etme deirm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?