Aminn canımmmmm RABBİm evlatlarımızla birlikte huzurlu bir yuvada yaşamayı nasip etsin.
iyi gelmez mi kız..
saçlarımı bile ona taratıyorum bazennn
Aminn canımmmmm RABBİm evlatlarımızla birlikte huzurlu bir yuvada yaşamayı nasip etsin.
iyi gelmez mi kız..
iyi gelmez mi kız..
iyi gelmez mi kız..
amin oflum amin aminnnnnnnnnnnnnnn o saçlarda ne güzel taranır aman vallaha bende çok severim böyle saçlarla uğraşmayı snein saçları ver bana fön çekeyim herşeyi yaparım bacım
al valla uğraş ben sevmiyorum uğraşmayı
dalgalı canım :))aldım gittidüzmü dalgalımı saçların oflum
dalgalı canım :))
haffif kıvırcık yanii
oflum ben kendime şimdilik 1 takım pijama aldım başkada birşey almadım göğüs pedi bilemem nee okuyorumda gerçkten gereklimi bacım sen ne dersin
ben 2 tane pijama takımı aldım canım ne olur ne olmaz diye.
göğüs pedi de aldım ne olur ne olmaz
Eki Görüntüle 564761 Eki Görüntüle 564762 oflum sence hangisi güzel cibinlik şartmı dersin ikisi arasında kararsız kaldım eşim kahverengiyi sevdi bende cibinliği falan var diye diğerini sevdim sen ne derisngülüm:26:
canım kusura bakma çıkmak zorunda kalmıştım yazamadım. Akşam da gelemedim. Ikisi de güzel bence :) daha canlı renkleri seçseniz daha güzel olur bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?