hoşbuldummm canım iyiyim....
kaşınmaya başladım gene yaa sormaa bi sıcak suyla banyo yapsam iyi gelir belkii :26:
sen nasılsınn
kesinlikle oflum okul bu bir ciddiyeti vardı formayla şimdi saç serbest kıyafet serbest dün haberlerde gösteriyo öğrenci demeye bin şahit lazım kızın ağzında sakız elinde telefon etek boyu nerde okula zaten ders için gitmedikleri ortada çoğunun tipi gösteriyo yasaklar bile engellemiyodu şimdi serbsetki Allah iyi etsin madem serbst olucaktı neden o kadar kıyafet alındı yazık değilmi geçim kolaymı şimdi serbsetmiş ee olmayan ne yapsın birisi marka giyerken çeşit çeşit giyerken diğeri neden utansın yazık vallaha yazık
aynen en azından formalrı görüncee aaa öğrenciymiş.. vs fiye laflar kullanıyoduk...
şimdid gördüğümüzde aa serserilere bak!
cümlesi daha çok yakışacak bence
aman banyodan sonra sıkı giy kuzum kendini sıcak tut doğumun akşam sabah hastalanma balım bende iyiyim ne olsun belim ağrıyo sanki adet olmuşum igbi hamlamışım sanırsam akşam gelirim dedim uyumuş kalmışım eşimin yanına gidim maç izlerken sızmışım oda kımıldamamışki uyanmayım toparlanıpda gelmedim vallaha:26:
kesinliklee oflum ne diyelim diyecek söz çok yeri değil işte yersiz birşey ama ne yerliki Allah analara babalara kuvvet can sağlığı versin balım
kesinliklee oflum ne diyelim diyecek söz çok yeri değil işte yersiz birşey ama ne yerliki Allah analara babalara kuvvet can sağlığı versin balım
aynen canımmm haklısın valla banyodaan sonra üşüyo insan..
bide ben saçlar totomu da geçiyo kurutması çok zorr......
eet akşam çok bekledim ama kimse gelmedi..
11 e kadar bekledim hemde..
bi ara moon geldi gitti o kadar :)
dedim bunlar kandırdı beni bende kaçayım
amin oflum amin çok zor haklısınAmiinn...
bu devirde çocuk okutmak çok zor..
kaldı ki evlat yetiştirmek...
hele ki istnabulda
elifim ben şimdilik kaçıyorum gülüm..
daha yeni kalktım işler duruyo banyo falan yapıcam...
1 saate kadar gelmeye çalışırımmmmm
inşallah geldiğimde burası kalabalık olur
oooo maaşallahh nasıl uzattın o kadar kuzum benimde belimdee şuanda kestirsem iyi olur ama işte korkudan kestirmiyorum malesef canım benim kusuruma bakma vallaha ilkdefa bu kadar kötü oldum kitlemiş gibiydi vücüdum ki eşim 2 maç arka arkaya ilzedi altıbuçuktan onbuçuğa kadar bir ara kalktım meyve yedim sonra yatağa dar üştüm özürdilerim gülüm beklemişşin o saatlere kadar üzüldüm vallaha
uzattım işte..
doğumdan sonra kestiricem ama..
:))üzülme canım bugün burda olursan konuşuruz ödeşiriz artıkkk
neyse elifim kuzum kusura bakmazsan kaçıyoruım..
gedldiğimde burda olursan konuşuruz bol boll inşallahh
selamın hello nettririyonuz kıslar
of sınır oldum ya hersene bı asure telaşı cıkartıyolar benim bildigim yapılır komsulara dagıtılır yanı ne simdi bu kaynanamın yaptıgı
tüm herkesi eve cagırmıs banada erken gel diyo hocada tutmus bıde okutuyum diyo. kimbilir kac saat surer gıcık bı durum anlıcanız
gitmek zorundamısın hastayım de midem kötü dee melisam
a olurmu hiç azcık gec gelirim diyorumda hanımefendi bana evişn geleni gec geliyo diye konusurlar diyo. salak yaaaaaaaaaaaaaaa
su ist damn bı defolup gıtselerdi yada bız rahatlıcamda anca.
iyide aşure yapılır dağıtılır bildiğim toplanmak olduğunuda ilk defa duydu her sene aynısınımı yapıyo
evet canım bunların tum akrabaları burda herkes ayrı semtte onları cagırıyo götüremem diye hepside ole yapıyo amannnnnnnnnnnnnnn sacma sapan işler.
eşime soledimde söylendim birazda onu haklı buluyo annem dogru demiş ayıp diyo gelenler gelinin yoklugunu anlar diyolar
aman cekecez bu günü ne yapalım allahtan arrkadasımıda cagırdıda onla bulusacaz dısarda 3 gibide cıkarız eve.
günü biraz kurtarmıs olurum heheheytttttttttttt
senin nasıl agrılar devamö ediyomu kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?