günaydınnnn melisam neydyon
napıyım kevseri aynı tas aynı hamam kalktım kahvaltıymıs cevizmiş simdide kahve içiyorum
sen nasılsın kuzu
gülüm ne olsun bende aynı anamlardayım gezmeye gitcezzz
oh oh anacıgınla gezmeler eegitce he ay ne güzel. benimkide gelcek bu pazar insallah cok ozledim cokkkkkkkkkkkkkk.
gez gülüm eglen
bende cıkarım bırazdan kuzu dünde evdeydim iki üç gün evde bunalıyorum ben ya.
he valla gülüm neydiyim iyice ağırlaşıyorum zaman geçtikçe gezmeden olomazzz inş gelir cnm....
canıkom ben cıktım hadi kendine iyi bak bi denem
geldim kızlar kusuruma bakmayın ancak geldim hem hastane hem sağlık ocağı derken girebildim şimdi bebeğim çok iri 17 gün ilerden gidiyo iyi değil dedi doktor şeker testini yeniden istedi ondan olabilr dedi başka birşey gözükmüyo dedi tam 29 haftalıkken 31+4 çıkıyo doğumda 11 şubatken 24 ocağa çekti :26::26: kilosu 1807 boyuda 43.4 çıktı işteee böyle kızlar
uykusuz bir gecenin ardından günaydın hatunlar
deli etti bu çocuk beni gece 2,30 da yattı zorla 3 buçukta kalktı ve kalkış o kalkış
uyumadı yahu bu saat oldu şuanda uyuyo gibi onca sallamanın ardına
sıfır uykuylayım anlıycagınız ve sinirlerim oynamış durumda
şimdi ona baktımda hem kızıyorum hem üzülüyorum kızdıgıma
ne acayip bişeymiş şu annelik
oyy kuzum benim uyutmadımı bu yakuşuklu damadım seni kıyamam sana hepmi böyleydi ilk defamı oldu belki bir rahatsızlığı vardırr gülüm kızma damadıma bakk bozuşuruz haaa annelik işte gülüm gerçkten hakkı ödenmez bunu anladım yanii daha başında olamma rağmenuykusuz bir gecenin ardından günaydın hatunlar
deli etti bu çocuk beni gece 2,30 da yattı zorla 3 buçukta kalktı ve kalkış o kalkış
uyumadı yahu bu saat oldu şuanda uyuyo gibi onca sallamanın ardına
sıfır uykuylayım anlıycagınız ve sinirlerim oynamış durumda
şimdi ona baktımda hem kızıyorum hem üzülüyorum kızdıgıma
ne acayip bişeymiş şu annelik
sorma dünürüm sıkıntı olduki oynanmaması beni ne hallere soktu bugün oynuyo ama nasıl gülüyorum dolmuşta slak salak gülüyorum görenler vardır bir sorun demiştir kesin oynadıkça şükrediyorum gittim verdim geldim çıkmışda sonuçlar hepsi normal birşey yok anlamadımki iriliğe neden olan neee vallahaaa:44::44:a.s kuzum gayetde güzel yazmıssın balım
inşallahh güzel hbrlerle gelirsin cnm arkadaşım
okudum epey bi sıkıntı yapmıssın bikaç gündür
bi sorun çıkmaz inşallahh şekerden yana hem çıkarsada diyet yapar düzeltirsin kuzum
üzme kendını emi önemli olan ikinizinde sağlıklı olmanız balım benim
sağolsın kevserim benim oynadı sormaaa nasıl mutluyum şükürler olsun verdim geldim çıkan sonuçlarıma bakıyorum çıkmamış hepsi gayet normal gülüm:44:ayy elifim çok şükür oynasın küçük paşa haberlerini bekliyoruz gülüm iinşş soru çıkmıcakk
yazmıssın aferin sana kuzu.
hım zırt pırt verilen kan bu demi gülüm oluyon aclıktan yanı zor iş bu ya.
halleye saldırma barım simit ye işin bitince
hayırlısı olsun cnm canını sıkma herşey allahın izniyle bişi olmaz ne güzel iri bi bebişin olacak maşallahallah nazarlardan korusun.
903120 Post prandial kan şekeri (tokluk kan şekeri) 127 mg/dl Normal 70 - 140
901460 Glikozile hemoglobin (Hb A1C) 5.3 % Normal 4.8 - 6.0
901500 Glukoz 86 mg/dL Normal 74 - 106
KIZLAR SONUÇLARIM BUNLAR NORMAL HEPSİDE ANLAMDIMKİ NE İŞ ŞİMDİ NEDEN İRİ BU SIPAA:44:
slm cnm kıyamam ya uykusuzluk çok zor bişi biliyorum ama herşey onlar için değer dimi sevgileri yetiyo annelik çok kutsal bi meslek hem güzel hem zor ömür boyu bitmeyecek bi meslek allah bitirmesin
oyy kuzum benim uyutmadımı bu yakuşuklu damadım seni kıyamam sana hepmi böyleydi ilk defamı oldu belki bir rahatsızlığı vardırr gülüm kızma damadıma bakk bozuşuruz haaa annelik işte gülüm gerçkten hakkı ödenmez bunu anladım yanii daha başında olamma rağmen
sorma dünürüm sıkıntı olduki oynanmaması beni ne hallere soktu bugün oynuyo ama nasıl gülüyorum dolmuşta slak salak gülüyorum görenler vardır bir sorun demiştir kesin oynadıkça şükrediyorum gittim verdim geldim çıkmışda sonuçlar hepsi normal birşey yok anlamadımki iriliğe neden olan neee vallahaaa:44::44:
:
asembim nasılsınız bakemm çağatay nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?