Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

oflum simdi herbişiyi hazır demi bebişinin yatagını ne yaptın kuzu.
cantan falanda hazır demi.ay heyecan dorukta ben esimi nasıl gönderceksem o durumda yanlız gelirse sancılar korkudasn altıma ederim kız ben.

ben geldm oflumm h.geldn demek sancıların çıkmış ay maallah inş yakın zamanda allırsın yavrunu kucağına

melisam demek rüyanda gördün elifi ha

gelmemiiş eliff ya merak ettimm valla aklım onda kaldıııı

evet kuzum bugun deyince haturlkadım ruyayı bebegin haret sizliginden bahsediyodu bole.

Kimsede telefonuda yok değilmi ya valla merak ettim iyice akşam girip bakıcam yine inşallah herşey yolundadır

Kızlar gelmedi mi elif ? Allah allah bende çok merak ettim. ınşallah kötü bişey yoktur.

oflum simdi herbişiyi hazır demi bebişinin yatagını ne yaptın kuzu.
cantan falanda hazır demi.ay heyecan dorukta ben esimi nasıl gönderceksem o durumda yanlız gelirse sancılar korkudasn altıma ederim kız ben.
hazır canım her şey beşiği çantası benim çantam. Bezleri ıslak mendilleri şampuani hepsi hazır. Allahn izniyle. Tek canımi sıkan fazla kilo almamış 6 günde 50 gr almış.
sende hoşgeldin canım. Hayırlısıyla gelsin inşallah canım bakalım bekliyoruz :) bi hafta sonra bi daha kontrol.
ara ara titresimler artmıs onlarmı sancılar oluyo.hımmmmmm
doktorun normal diyo demi kuzu. sen nerde yapmayı düşünüyosun dogumu. normal dogummu yoksa belden uyusturmalı normal dogummu hangisini olcan kuzu.

evet canım onlar sancı oluyor. Normal olacak inşallah canım :) nasıl cesaret olacak anlamadım ama hayırlısı artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…