Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

ohhhhhhhhhhhhhhh kendime geldimm beee
nasılsın melisammm

elif canım nasıl yani hissetmiyosun hareketmi etmiyo:26:
canım zaman geçirme git gel ve mutlaka haber et

iyiyim gülüm sen nasılsın bebek nasıl kocan nasıl işin nasıl
kıs sen iş bakıyosun dmemi ne oldu degistiremedinmi daha.

tamam kuzu aklına ktu seyler getirme emi gülüm. tabı ultrosonda görünce daha bi rahat olursunda.
tmm melisam hayırlısı bakalım ne olucak ben şimdi hazırlanayımdaa malum bir temizlik yapauyım ne olur ne olmaz gelicem pc açık yazıcam çıkarken gülüm
ohhhhhhhhhhhhhhh kendime geldimm beee
nasılsın melisammm

elif canım nasıl yani hissetmiyosun hareketmi etmiyo:26:
canım zaman geçirme git gel ve mutlaka haber et

eminem her zaman tekmeleri titretirdi dışardan elini yakalıycakmışım gibi ama dünden beri oynamadı üst kısım boş gibi altta vahinanın orda hissettim ama bağırsak seyirmesi gibi oluyo bugünde 2 kere ama göbeğimin orda böyle kasıklarım ağırlaştı sanki belim kalçalarım ağrıyo dün daha kötüydüm kalkamıyodum akşam fenalaştım birden gecede yatamadım nrmalde sağa yatamazdım oynamasından gecede sola yatamadım tersi oldu o gün gece soluma dönerken acı oldu baya onadan sonrada böyle oldu anlamadımki ne şimdi hazırlanıyorum gülüm gidicem glediğimde yazarım mutlaka canım benim dua edin aksilk olmazsın lütfen :26:

iyiyim gülüm sen nasılsın bebek nasıl kocan nasıl işin nasıl
kıs sen iş bakıyosun dmemi ne oldu degistiremedinmi daha.
ben iyim bebekk benim koca bebeğimde iyi sayılır öksürüp duruyo yavrum bende kendimce bitkisel ilaç veriyorum kesiyo
kocamda işe başladı hamd olsun yarın 1 hafta olucak inşallah sağlıkla devam eder
benim işde hiç sorma arayış içindeyim kafama yatan bir yer olduğu anda bırakıcam patron gözüme düşman görünüyo giittikçe
elifim rabbim senin o küçük meleğini korusun inşallah dikkat et kendine doktordan geldiğinde özeldende olsa haber ver lütfen dualarım sizinle canım benim rabbim yar ve yardımcın olsun

iyi haberlerini bekliyoruz cnm dktrdan gelince lütfen haber ver çok merak ediyorum tatlım herşeyin hayırlısı

eminem melisam hurrum kevserim hepinize tşk ediyorum Allah razı olsun canım arkadaşalrım ben çıkıyorum dualrınızı eksik etmeyin gelince yazarım hepinize öpüyorum Allaha emanet olun

benim bi kızım var.7 buçuk yıllık evliyim kızım 6 yaşında ve ikinci bebek istiyoruz haziran 2012 de sprali çıkartıma ama daha gebe kalamadım adetlerim düzenli kan değerlerim hormonlarım hepsi normal ama neden gebe kalamıyorum anlayamadım
ve her geçen günde korkuyorum neden olmuyor diyor benim durumumda olan varmı arkdaşlar

biliyomusunuz bu elifin tedirgin olma olayını ben rüyamda görmüştüm bugun soleyince hatırladım ama yinede sölemek istemedim iyice tedsirgin olmasın diye .
hadi kuzu bekliyom iyi haberlerle insallah

psikolojik olabilir canım düşünmemeye çalış
olur inşallah hayırlısıyla

canım elif iki gündür tedirginmiş bebeginin hareketlerini hissetmiyomus 1 de gitti ozele bende onu bekliyorum hayırlısıyla gelsinde gec olsun güç olmasın.

hadi yaa
hayırlı haberlerle gellsin inşallahh merak ettim şimdi.
bu arada benimde hafif de olsa sancılarım çıktı biliyo musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…