• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

maaşallaah kevserim sana bende bugün yapıcam dolap sil süpür ama kalkabilsem şeyimde kasılarımda bir ağrı bir tuhaflık var üşüttümmü ytoksa anormallikmi bilemiyorum ev desen berbat halılar yok yıkamaya gitti yarın gelicek 1 haftadır halısız oturuyoruz ev pis muttfak yerinde değil dasha tam yapılmadı derken salı gününe tam yerleişirim inş:ssz:
hım temizlik yapma agrın varsa kuzu ya. halıların gelir herhal bu hafta evide iyice sogutur yerler cıplak cıplak
kısım ole incecik geziyon sanırım sen ateslendiginden bak üşütüyon bence.dikkat et kendine emi gülüm.
kızlar biraz araştırdımdaa bebek kıyafetlerinde yumuşatıvcı iyi değil kalıntı oluyo kullanmayın diyorlar farklı farklı şeyler yazıyolar kafam karıştı gelen olursa bilgidi olan varsa yazamı acep bende işleirme bakayım pc açık gelen olursa denk gelirsek girerim yine öpüldünüz:54:

e bebek için yumusatıcıdaömı kalıntı bırakıyomus kıs o kadar pinpirikli olma bak bebenin cıldi cok hassas olur.:27::27:

hım temizlik yapma agrın varsa kuzu ya. halıların gelir herhal bu hafta evide iyice sogutur yerler cıplak cıplak
kısım ole incecik geziyon sanırım sen ateslendiginden bak üşütüyon bence.dikkat et kendine emi gülüm.

e bebek için yumusatıcıdaömı kalıntı bırakıyomus kıs o kadar pinpirikli olma bak bebenin cıldi cok hassas olur.:27::27:

hee melisam yaaa yerler çıplak yaa demekki birde bu aralar kasılmalar oluyo normlami acaba bilemiyorum incede giyoprumö eşimde kızıyoooooo ama nafile yanayrummmmm hee yaa normal yumuşatıcalr yokmu onlar kalıntı yapıyomuş güyaaa :26:

fena degilim gülüm bas aghrım var bakıyım gecmezse içerim minoseti bıraz bekleyimde. sen nasılsın kocan yokmu evde
mutfagı bitirmedi daha ha hay allah ya e nasuııl bulasıkları yıkıyon kuzu.:44::44:

aman sende dikkat et gülüm ilelermesin hastalığın kocacım maçta görevli 1 de gitti gelir 1 saate falan bulaşılarla sııtm yok kuzum ocağın arkası kırık dökük alçısını yaptılar fayansları taktılar boyanması kaldıı oda yarına olucak inşşş:26:

selammmmmm kızlar iyi pazarlar:54:

hoşbuldum canım..
eh iyi olmaya çalışıyorummm canım yarın kontrolüm var işte bakalım ne değşiklik var
sen nasılsın
gelmedin bir kaç gün aklım sende kaldı gülüm yarın geldiğinde haber et bana emi bende nasıl ooayım bugün biraz rahatsızım kasık ağrım var belim bir tuhafımmm işteee normlami acabaa:26:
selammmmmm kızlar iyi pazarlar:54:

a.slm kuzum hoşgeldin güüm benim iyi pazarlar:38:

gelmedin bir kaç gün aklım sende kaldı gülüm yarın geldiğinde haber et bana emi bende nasıl ooayım bugün biraz rahatsızım kasık ağrım var belim bir tuhafımmm işteee normlami acabaa:26:

a.slm kuzum hoşgeldin güüm benim iyi pazarlar:38:

geldim de telden girdiğim için kimse yok diye yazmadım..
sizde girmediniz hafta sonu..
normal canım o ağrılar.
ben alıştımm artık çok fenayım :2:

geldim de telden girdiğim için kimse yok diye yazmadım..
sizde girmediniz hafta sonu..
normal canım o ağrılar.
ben alıştımm artık çok fenayım :2:

bende dün hiç giremedim gülüm eşim ziinliydi o evde olunca bırakıpda gelemiyorum maç olucaki ancak oy kıyamam sana demek hala ağrıların devm gerçi artıcak da artsada biran önce artık gelse paşam sende alsan kucağına balısı normalmi dersin olfum ne bileyim korkuyorum anormalmi erken doğummu gibilerinden:18:

bende dün hiç giremedim gülüm eşim ziinliydi o evde olunca bırakıpda gelemiyorum maç olucaki ancak oy kıyamam sana demek hala ağrıların devm gerçi artıcak da artsada biran önce artık gelse paşam sende alsan kucağına balısı normalmi dersin olfum ne bileyim korkuyorum anormalmi erken doğummu gibilerinden:18:

yok canım normall onlar yaaa ne erken doğumu kız töbeee..

Back