Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

he bende izliyorum yinede dayanıyorum arada alışkanlık sanırsam affet beniyi izliyoruz eşimle işk bölümünden izledik yaa takipçiyiz şimdilik oda güzel

hhmmm bzde alev alevi huzur sokağıı takılıyoruzz öyle eşim sevmez öle dizi fln da izletiyorum saolsun ses çıkarmıyoo

Dızı drmişken işler hucler yoktu bu hafta yaaaaaaa;(((

sormamelisam deli ediyo bu star tv beni her hafta maç işler güçler yok maç olmazken bilee saat 8 bilmem neyi koyuyolar on çeyrekde işler güçler ee sonrada o saatte izlemnyince kaldırılıyo tabi kaldırılırr güzleim dizilerin içine ediyolar işler güçlerde bu giişle kalkar görbak ama geçen 18. bölümünü netten izledik sansürsüz aman Allahım izlemilisin izlerken eşime bunu melisaya demem gerek diyorum güülüyorum

Ay jendı kendıme nazar degdıtdım ya cok ıyı gıfıyo mıdem bulanmıyo dıyodum bıraz once cıkardım oncesındede limon ıcmiştım ya cok kotu ıldum offffff donuyorum ya ısıtamafım kendımı bı

sanırsam öyle ettin kuuzum limond yapmış oalblir ama sen en iyisi git dinlen birazbenimde eşim geldi yemeği hazırlamya gideyim yarın gelemem eşim evde ama pazar uğrarım öpüyorum melisam dikkat et kendine baktın geçiyo dokrora hgit onlar ona göre ilaç verir en azından balısı

Tamam kuzu hadı optum bende balıgı yıkar kızartırım optım kudu

selmm kızlarr eşimle avm gttik alışweriş yaptık sonra gönderdim kocişi dışarı bende buzdolabını sildim aldıklarımı gzelcene yerleştirdimm sona mutfak dolaplarının içini düzellttimm sonraa çamaşırları topladım katladımm bütün dolapları aşşşa indirdimmm...dürdüm koydum şimdi de bi duş aldım tatlumu yiyip film seyrediyorum yarın da annemle pazara gitcezzz

ayyyy nekdar iş yapmışım ben yaa yazınca daha çok farkına vardım oturuncaaaa

maaşallaah kevserim sana bende bugün yapıcam dolap sil süpür ama kalkabilsem şeyimde kasılarımda bir ağrı bir tuhaflık var üşüttümmü ytoksa anormallikmi bilemiyorum ev desen berbat halılar yok yıkamaya gitti yarın gelicek 1 haftadır halısız oturuyoruz ev pis muttfak yerinde değil dasha tam yapılmadı derken salı gününe tam yerleişirim inş

kızlar biraz araştırdımdaa bebek kıyafetlerinde yumuşatıvcı iyi değil kalıntı oluyo kullanmayın diyorlar farklı farklı şeyler yazıyolar kafam karıştı gelen olursa bilgidi olan varsa yazamı acep bende işleirme bakayım pc açık gelen olursa denk gelirsek girerim yine öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…