Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

cnm çağatay uyandıda çıkmak zorunda kaldım yemeğimizi yedik azevel taze fasulye ve pilav vardı bugun bide ayran yaptı kociş bende salata yaptım
hüplettik azönce sen ne yaptın yemek
bulantı fena bişey cnm iyi bilirim valla Allah yardımcın olsun kuzum inşallah geçer tez zamanda

kuzum 2 aylık aşısından sonraki aşı 3. ayın sonunda oluyo bizim 2 haftamız var ona daha inş 2.ayki gibi olmaz baya huysuzlanmıstı cunku hemde bikaç gün sürmüştü

3 aydır korunmuyoruz ve ben hamile kalamadım hala bu durumu kendime cok sıkıntı haline getirdim ne yapmam lazım doktora gittim hormonlarıma ve alttan ultrosonla yumurtalıklarıma baktı normal olduğunu söyledi genel bakım için 6 ayın dolmus olması lazım dedi.. maydanoz kürüne başladım yeni...hamile kalmak için ne yapmalıyım... anne olmak cok istiyorum ...

mrbb cnm merak etme daha 3 ay olmuş bizim ki 7 aydan sonra oldu sen merak etme cnm bnm allahınn izniyle hamile olursunn

meraba canım daha 3 ay olmuş çok yeni bir süreç kafana takma derim ben daha başındasın günlerini zeh
r etme benim 1.5 yılda oldu üstelik rahimdeki yaraya rağmen bebek düşünüyosan sana iki tavsiyem olucak birincisi iltihap varmı yopkmu diye bakıl ikinciside sakın kafana takarak yapma en büyük etken bunlarr bana göreee:26:

valla isim konusunu inan bilmiyorum...
ben Emir Mete istiyorum ama kociş mete han istiyor..
bilemiyorum..
bebek şekerleri de yapılıyor ama bakalım nasıl olacak bilmiyoruz
bence çok güzeliisim oflum bebek şekerlerini falan ben yaptırmıycam zati iki kişiyiz gereklimi dğeilmi bilmiyorum bileee kuzum
canım ben çıkmışım sen yazmışşın kusuruumuza bakma bana geçmişimi hatırlattın anlattıkların adet belirtiside hamileiik belirtside olabilir sana net kesin şu diytemem beklemekten başka çaren yok ama şunu diyebilirim sakın belirtilera aldanma ben hamile kalmadan öncek aylarda gebelik testinde çift çizgiyi gördüm ama hamile değildim o yüzden en garantisi sabredip beklemek hakkında hayırlısı olsun
elifimm bnm allah razı olsunnn ii varsınn
canımın içi sende iyiki varsın bitanem benim
oyy kyamam sana kevserim nasıl anlıyorum seni gerçkten çok zor yatamıyosun kalkamıyosun herlşeyi geçtimm kendi şahsı temizliğimizi bile yapamıyoruz vallaha doğum sonrasıda zordur elbet ama bu dönemde çok zor Allah yardımcımız olsun nasılki şimdi tepiklerini duyunca herşeye değer diyoruz o zamanda agucuklarına değer diyicezz yeterki hayırlısıyla sağlıkla doğsunlarrr
slm kızlar nasılsınız
moonum nbr tatlı anne
a.slm dünürüm hoşgeldin yakışıklım nasıl
aynen tatlım hamilelik işin kolay kısmı, doğunca asıl zorluklar başlıyor ama bir agusuyla unutuyorsunuz yorğunluklarıııııııııııııııı

hoşgeldin moncuğum haklısın anneliğin her anı çok zorr balım yaaa şimdi daha iyi anlıyoruz annelerimizi ben kaybettim bilemedimkıymetini izler bilin

iiimm gülüümmm çok iiimm ben o gün banyo yaptım banyoda bakım yaptımm uzun sürdü ozaman üşüttümm bn balım sen nasılsınn

canım benim bak 2 ayın kaldı belkide sezeryan olursan daha az artık ağırlaştın şahsı bakımına ses edemem şart özelliklee bu dönemlerde temizlik şart insan korkuyo ne olur ne olmaz diyee ama ev işlerinde dikkt et gülüm benim anlaştıkmı bende biraz yorgunum ustalar hala uğraşıyo yaa ev evlikten çıktı halıları gönderdim yıkanmaya bugün yavaştan hazırlıklkara başlıyım dedim ancak yaparım balısı

evet gülüm yavaş yavaş başlamak lazım biizde aralık 5.de dr gidicem ondan sonra başlıcaz temzliğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…