Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

saolasn cnmmm evet aynn öle onun kokusunu koklamk herşeyi unuturrur emnm

aynen öyle kuzum yorgunlugunu o anki kızgınlıgını herbişeyi unutturuyo afacanlar
bi gülüşleri aguları yetiyo tam böyle sınır olmusken bi bakıyo o anda sinir felen kalmıyo gülüveriyorum

aynen öyle kuzum yorgunlugunu o anki kızgınlıgını herbişeyi unutturuyo afacanlar
bi gülüşleri aguları yetiyo tam böyle sınır olmusken bi bakıyo o anda sinir felen kalmıyo gülüveriyorum

allhım hyırlısıyla bnde kucağımı almyı nasp eder inşşş

bende makinaya bulaşıkları attım yemek olayı var ya bide pırasa ve çorba yapayım diyorum başka bişi yapmaya vaktim yok cnm benim paşada saat 3 te yattı 7,30 da kalktı emdi 10,30 kalktı falan baya bir uyumadı 13,00 te yattı öyle gidiyo bakalım:) olsun cnm maşallah gene iyi uyuyo oğluşun.çamaşır hiç bitmiyoo

allhım hyırlısıyla bnde kucağımı almyı nasp eder inşşş

Amiiiiiiin cnm benimm inşallah sen ve diğer hamiş arkadaşlarımızda anlatıcak şuan uyuyo emzirdim felen diye
az kaldı valla çoğunuzun doğumlarına Rabbim sağlıcakla kavuşmanızı nasip etsin inşallahhh

selam kızlar nasılsınız

a.s cnmcım ben iyiym şükür oğluş uyuyo yemek ocakda bi çamşır ascam
sen nasılsın bulantıların nasıl

inşşş cn bnmm amnnn aminnnnnn

bende taze fasulye vardı buzlukta onu çıkardım koydum bide pilav salata yallah
aynen üle valla vakit felen yok yani bu afacanlarla ugraşmaktan
oh maşallah fatih paşaya aman uyusunlar kuzuu öbür türlü uyumadıkları günler kabus gibi geçiyo
insanın şaftı kayıyo valla hee çamşır bitmiyo valla

sorma asemcim bulantılar devam bugun bi ew temizleyim dedim temizledim anoom sonra bi bulantı bı bulantı istifar ediyom bişeyde çıkmıyo boğazlarım acıyor valla
ne pişiriyosun benim ocakta da var yemek aman yakmayalım

asembim öyle cnm uyuynca dünyalar benim oluyor gece uykusuzluğu çok zor ayakta uyuyom ,:)

canları sağolsun ne yapalım cnm

3 aylık aşısı da 2 aylık gibi huzursuzluk veriyormu cnm.vurulduktan sonraki 3 gün sorun yaşadınızmı ya ben emzirirken bide cnm tatlı bişilerr çok çekiyor az yiyorum bıraksam alır başını gider kilolar 74 kilo oldu 5 kilom kaldı :)sen ne yaptın tatlım

hb mooncum sende nvar nyok

cnm bizde koşturmaca var :) bir bebiş bir iş derken bi bakmışım akşam olmuş zaman çabuk geçiyor rabbim sizede göstercek inşallah o günleri anlamıyorum bile ne zaman akşam oldu:26:bulantın çok oluyorsa bişi yiyemiyorsan cnm patates haşla onu ye baya tutuyor mideyi ben severek yedim hamişlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…