saolasn cnmmm evet aynn öle onun kokusunu koklamk herşeyi unuturrur emnm
aynen öyle kuzum yorgunlugunu o anki kızgınlıgını herbişeyi unutturuyo afacanlar
bi gülüşleri aguları yetiyo tam böyle sınır olmusken bi bakıyo o anda sinir felen kalmıyo gülüveriyorum
heh aman uyusun fatih paşa benimkide uyuyo kuzum bende ocaga yemek koydum makınada çağatayın çamaşırları vardı
azevele baktım bitmiş makina onları cıkarıp ascam hazır uyuyoken
dediğin gibi iş çok yapcak enerji yok malesef bende kaç gündür bişey yapmıyorum bugun yapam dedim
çağatay dün gece 3 gibi uyudu zorla iice geçe kaydı uyku saati bizi ayakta dikiyo valla sabahda kalkmıyo 12 lere kadr uyuyo bi alem oldu bu çocuk
tabi sık sık uyanarak 12 ediyo saati
a.s h.geldnnn
allhım hyırlısıyla bnde kucağımı almyı nasp eder inşşş
selam kızlar nasılsınız
Amiiiiiiin cnm benimm inşallah sen ve diğer hamiş arkadaşlarımızda anlatıcak şuan uyuyo emzirdim felen diye
az kaldı valla çoğunuzun doğumlarına Rabbim sağlıcakla kavuşmanızı nasip etsin inşallahhh
a.s cnmcım ben iyiym şükür oğluş uyuyo yemek ocakda bi çamşır ascam
sen nasılsın bulantıların nasıl
bende makinaya bulaşıkları attım yemek olayı var ya bide pırasa ve çorba yapayım diyorum başka bişi yapmaya vaktim yok cnm benim paşada saat 3 te yattı 7,30 da kalktı emdi 10,30 kalktı falan baya bir uyumadı 13,00 te yattı öyle gidiyo bakalım:) olsun cnm maşallah gene iyi uyuyo oğluşun.çamaşır hiç bitmiyoo
h buldukkevsercim canım nasılsın bebiş nası????
Amiiiiiiin cnm benimm inşallah sen ve diğer hamiş arkadaşlarımızda anlatıcak şuan uyuyo emzirdim felen diye
az kaldı valla çoğunuzun doğumlarına Rabbim sağlıcakla kavuşmanızı nasip etsin inşallahhh
a.s cnmcım ben iyiym şükür oğluş uyuyo yemek ocakda bi çamşır ascam
sen nasılsın bulantıların nasıl
a.s. hoşgeldin
hb mooncum sende nvar nyok
iyimm cnm saolasın bebeiş nasıl olsun annesini tepikliyip duruyuooo sen nasılsınn
cnm bizde koşturmaca var :) bir bebiş bir iş derken bi bakmışım akşam olmuş zaman çabuk geçiyor rabbim sizede göstercek inşallah o günleri anlamıyorum bile ne zaman akşam oldu:26:bulantın çok oluyorsa bişi yiyemiyorsan cnm patates haşla onu ye baya tutuyor mideyi ben severek yedim hamişlikte[/QUOT
ewt günlerde kısa hemen akşam oluveriyor amiin cnım inşaALLAH ewt bulantım baya fazla mooncum aynen yiyemiyorum kuru ekmek yiyorum bnde patateside deneyim bi ii gelir inşaALLAH senin bebeiş nekadarlık
cnm bizde koşturmaca var :) bir bebiş bir iş derken bi bakmışım akşam olmuş zaman çabuk geçiyor rabbim sizede göstercek inşallah o günleri anlamıyorum bile ne zaman akşam oldu:26:bulantın çok oluyorsa bişi yiyemiyorsan cnm patates haşla onu ye baya tutuyor mideyi ben severek yedim hamişlikte[/QUOT
ewt günlerde kısa hemen akşam oluveriyor amiin cnım inşaALLAH ewt bulantım baya fazla mooncum aynen yiyemiyorum kuru ekmek yiyorum bnde patateside deneyim bi ii gelir inşaALLAH senin bebeiş nekadarlık
iyi gelir inş.cnm .benimki 2 buçuk aylıkğa yaklaştı teyzesi
iyi gelir inş.cnm .benimki 2 buçuk aylıkğa yaklaştı teyzesi
oyyy daha minicik yesin teyzoşu onu ilk bebişiniz mi mooncum
oyyy daha minicik yesin teyzoşu onu ilk bebişiniz mi mooncum
evet tatlım ilk bebiş senindemi ilk bebiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?