Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

ne kusuru kuzum benim sen rahatına bak paşamıda öp yeirme bende iyiyim çok şükür gülüm ne olsun işte aynı devam ediyoruzzzz

ne kusuru kuzum benim sen rahatına bak paşamıda öp yeirme bende iyiyim çok şükür gülüm ne olsun işte aynı devam ediyoruzzzz

öperim kuzucummm şuan emmekle meşgul paşa :)
fotosunu gördünmü kuzm kaldırcam birazdan bakıver kuzucum

anammmmmmmmmmmmmmm gördüm gördümmm maaşallah gülm nasıl değişmiş büyümüşşş Allahım nazarlardan korusun kime benziyo buuu sana benzemiyo balım alıntıda yapmadım sililceksin diyeeee dünrülüğün yattığına üzüldüm kaçtı gül kimin yakılıklı çocuk gördünmü

şunun altını bi değiştirem gelcem kuzumm dodurdu da altına

sağol cnm kuzummm büyüdü valla insan anlamıyo ama zaman geçiyo afacanda büyüyüveriyo
aslında bana benziyo kuzum kim görse bana benzetiyo ama biraz babayada benziyo
dediğin gibi baya esmerdi gitgide açılıyo bıcırık
belkim ikincisi kız olur yıne dünür oluruz kuzumm alcam ben senin kızını eninde sonunda

büyüyolar kuzum binbir zahmetle emkele maaşallah Allahım bahtını açık etsin hayırlı kılsın inş yerim ben onu ben sana pek benzetemeim gülümm değişmiş yani kara oğlan olmuş sarı oğlan fıstığı m benim
değiştirdim şuan kapalı bacacıkları ama bidahaki açışta söz ısırcam kuzum gerçi ısırmaya kıyamamda öperim

tmm kuzum anlştık canım ısır derken canını yakmadan böyleee ye öp manaında bende kıyamadım şimdi dünürümeee bacım belkim kız çıkar vallaha hala içimde şüphe varr heee

Napıyosunuz kızlar.. Uykm geldi benımde kocısı beklıym mac ızlıo her zmankı gbı. Arada makatıma dgru sancı grio. Pasamız rahat edemıyo sanrm :) yarn ewde yokm gne gormceme gtcz kynanam falan. Ama telden grusuruk gene tabisi

hehe ivet babası sarışın ona çekmeye başladı kuzumm anasından vazgeçti bizim oğlan
tmm kuzumm öperim bolcanaa ısırırımdaa yeterki sen iste kuzumm
az evel çekyata koydum öptüm kokladım laflaştık oğluşumla
ne güzel olar kız çıksa gerçi bu saatden sonra kız çıkarsa güzel olmaz cunkulum sen erkeğe adapte oldun
e bide alışverişlerde başladı insan zor alışır değişirse

hoşgeldin oflum aynen benimkide maç izliyo bir ses gürültüki sorma vvallaha dimek oğluşun gelme sinyalleri veriyo annesi tmm gülüm madem telden giriyosun görürüz yinee balısı

ohhh iyi ettin güülüm bundan sonra 3 öğün yerime yee bitir paşamı bencede sarışın olucak gözlere baksana maaşallah nasıl çapkın çapkın bakıyo çok canlaryakacak bak diyim dünürüm sorma bende erkeğe şartlandım hayırlısyla gelse ama yinede hala daha mavilere ağırlık vermiyorum vallaha nedense elim gitmiyo battaniyesini falan pepeli alıcaktım almadım krem aldım kardeşim bir hastane çıkışı daha aldı dayısı olraktan oda bej kahve mavi aldırmadım ne bilem ne çıkıcağı bellimi olurrr

napalım cnm sohbete dvm ben bi yandan da oğluşla ugraşıyorum
çok geldiyse uykun yataydın cnmcım malum uykusuz gecelere az kaldı
artık sancılar normal kuzum az kaldı valla
tmm cnmcım telden aynen dvm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…