Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş bebek yapıyodur o agrıyı
biras daha bekle canım garanti olsun
ne güsel işte herkez vermeye çalışıyo zaten
üstüne görmemi acaba bu ara ona çok taktım geçen ayda ben böle oldun ya hem az hem rengi degişik :44::44:
kızlar ya ben sizle birşey paylaşmak istiyorumm aslında bilgi almak istiyorum yaaa biz dün gece eşimle halvet yaptık ve uyuya kalmışız biz bi uyandım saat 6 hemen duş aldım ve niyetlendim olur mu sizce
bilemiyorum ki gecen ay doktor buyuk ihtimalle dusuk oldu dediydi bu ay da boyle birsey olur mu diye dusunuyorum acaba cunku adetim hiiiicc boyle olmazdi ki:44::44::44:yarinda devam ederse doktora gidicem
Merhaba arkadaşlar aynı başlıkla sabah soru sormuştum bana da deneyimlerinizle yardımcı olur musunuz
benm bide bu ay bel ve böbrek agrım var felakat sekilde:2::2: tabi git bi doktora nedenmiş ören bakalım ne dicek:44::44:
vanillia arkadaşımız yanıtlamış :hayır canım sadece bir kaç günlük bi gecikme olabilir bende klomen kullandım ve 2 gün gecikmeli regl oldum bi sonraki ay tekrar klomen verdi dr um bu kezde kist oluştu, yumurtalıkların yeterli büyüklükteyse kullanma bu ilacı dr verse dahi burdan bu sonuç çıkıyor
belini anladim da bobreklerin niye agriyor acaba
kızlar adet oldum dedim ya en son sabah 8 de bi damla geldi hala bişi yok sökülemedi sanırım garippp
bu ay herkez bir garip sanirim:44::44::44:
kızlar adet oldum dedim ya en son sabah 8 de bi damla geldi hala bişi yok sökülemedi sanırım garippp
inşallah gelmez devamı
hadi bakalım topiğimizin 100. sayfasını gördük nice 100 sayfalar deviririz ve nice güzel haberler veririrz inşallah buradan
:119::119::119::119::119: