Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bende gedim bugun geç kaldım biraz sabahtan beri işler öle yoğun ki kaç yere gittim
dilem akşama kadr regl gelmezse ben eve giderken test alır yaparım belki..
Kızlar bende gedim bugun geç kaldım biraz sabahtan beri işler öle yoğun ki kaç yere gittim
hoşgeldinnnn cnm Kolay gelsin bu sıcakta wallaa
evet benimde hamiş haberimi almadan 1 hafta önce bu şekilde akıntım başlamıştı. süt gibi geliyo. çok koyu diil ama akıntı gibi sıvıda diil ikisinin arasında geliyodu benim
hoşgeldin tatlım
İdrar testlerinden iki aydır miğdem bulandı yaa. Bizim sitedeki eczanede aynı marka var. Geçen ay yaptıklarımda silik ikinci çizgi gördüm. Cumartesi öğlesine bir yapayım dedim. O zaman da gördüm. Birde eczane sahibi kadın salak salak sırıtıyor her seferinde. Yine mi alıyorsun der gibi. Hamilelik varsa bile beta hgc hormon değerlerimide merak ederim. O yüzden akşama gelmezse kırmızılar kan verecem. Ama sonuç bir saat sonra çıkıyor. Napacam o zamana kadar onu bilmiyom. Hastanede beklerim artık.
kızlar beni bilen vardır yoktur kısadan yazıyım da kendimi ben fatoş 23 yqaşindayım
30 haziranda hasta oldum 6temmuzda bitti 15 temmuzda bebek düşündük ben gününde adet olmuyorum 19 veya 20 aerası değişiyor
hamilelikten şüpem var ve belirtilerini yaşınyorum
benim sorum şu!!!!!!!!!!!!
suanda adet lekesine benzer ama kahverengi ve kokusuz bir leke geldi biraz baya var sişzce neden adet mi oluytorum yoksa kahverengi lekeyle karışık gelen hamilelikle alakalımı lütfen cevaplayın kızlar
evet benimde hamiş haberimi almadan 1 hafta önce bu şekilde akıntım başlamıştı. süt gibi geliyo. çok koyu diil ama akıntı gibi sıvıda diil ikisinin arasında geliyodu benim
kızlar beni bilen vardır yoktur kısadan yazıyım da kendimi ben fatoş 23 yqaşindayım
30 haziranda hasta oldum 6temmuzda bitti 15 temmuzda bebek düşündük ben gününde adet olmuyorum 19 veya 20 aerası değişiyor
hamilelikten şüpem var ve belirtilerini yaşınyorum
benim sorum şu!!!!!!!!!!!!
suanda adet lekesine benzer ama kahverengi ve kokusuz bir leke geldi biraz baya var sişzce neden adet mi oluytorum yoksa kahverengi lekeyle karışık gelen hamilelikle alakalımı lütfen cevaplayın kızlar
canım biraz bekle devamı gelirse regldir.. gelmezse yerleşme lekeside olabilir..
belim kopuyooo yaaa..ağlıcam sinirden..
belim kopuyooo yaaa..ağlıcam sinirden..