belim kopuyooo yaaa..ağlıcam sinirden..
canım nie belin ağrıoki hamilelik belirtiside olabilir yinede dinlen sen zorlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahdan ümit kesilmez cnm daha 1 hafta warmış
Belinin ağrımasına sevindim. Çünkü hamilelik için çok büyük bir belirti. Ayyyy battaş hamile olabilirsin.:18::18:
adet olmadan önce ağrır mı böyle canım
canım nie belin ağrıoki hamilelik belirtiside olabilir yinede dinlen sen zorlama
ben hamilelik belirtisi olarak düşünmüyorum sökülemiyo reglim diye düşünüyorum..bütün yük belimde şuan sanki..
kız dilemm ben adet olucam ona yoruyodum..çok ağrı olurmu belde..hadi bakalım inşallah
canım benimde belim ağrır ama adet olurum yarım saat sonra ağrımaya başlar öncesinden ağrımaz
söylediğine göre belin çok ağrıyor. ben çok kişiden duydum belim kırılacak gibi, çekiçle vuruyorlamış gibi ağrıyordu ve hamile olduğumu öğrendim diyen. İnşallah bebek vardırda o yapıyodur bu ağrıları.
hadi bakalım inşallah..ben duymamıstım bunu..Hepimizin hakkında hayırlısı olsun..
ne zaman doktora gitsem acaba
keseyi de görebileyim inş ne zaman görünür sizcee
inşallah bebişin habercisidir tatlım
ben 1 hafta bekle derim hatta 6 ağustos gibi falan görünür
benimki geç göründü de çok git ge yaptım ondan diyorum
inşallah bebişin habercisidir tatlım
ben 1 hafta bekle derim hatta 6 ağustos gibi falan görünür
benimki geç göründü de çok git ge yaptım ondan diyorum
hadi bakalım inşallah..ben duymamıstım bunu..Hepimizin hakkında hayırlısı olsun..
ne zaman doktora gitsem acaba
keseyi de görebileyim inş ne zaman görünür sizcee
iştahım yok hiç acaba bu soğan suyumu böyle yaptı beni bu gidişle zayıflıycam :18:
kizlar dun adet oldum ve dunden beri kahverengi lekelenme sekilde oluyorum ilk defa boyle oldu iyice dengem bozuldudoktora mi gitsem acaba