- 4 Nisan 2012
- 2.355
- 1
sen başla tatlım soğandan gerisi gelir
soğanı yapıcam canım ya evet, sabah kaynatmak zor olacak gerçi ama olsun.. reglin 7. günü başlanır 15 gün devam edilir diyo ama benim 5. günde bitiyo zaten biter bitmez başlıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen başla tatlım soğandan gerisi gelir
kızlar ya ben sizle birşey paylaşmak istiyorumm aslında bilgi almak istiyorum yaaa biz dün gece eşimle halvet yaptık ve uyuya kalmışız biz bi uyandım saat 6 hemen duş aldım ve niyetlendim olur mu sizce
soğanı yapıcam canım ya evet, sabah kaynatmak zor olacak gerçi ama olsun.. reglin 7. günü başlanır 15 gün devam edilir diyo ama benim 5. günde bitiyo zaten biter bitmez başlıcam
malesef olmaz cnm benim
yaaa gördünmü bak yaa..ama yemicem gene yaaa..olsunn :)
kızlar ya ben sizle birşey paylaşmak istiyorumm aslında bilgi almak istiyorum yaaa biz dün gece eşimle halvet yaptık ve uyuya kalmışız biz bi uyandım saat 6 hemen duş aldım ve niyetlendim olur mu sizce
acıktımmm ama iyiyimmmm
tabi bid saçlarıma bi çözüm bulursam daha iiyii olcaaammmm
ahh cnm bnm çok doğrusunn ama bayramda düğünümüz waaar we tek gelin beniimmmmmm oofff offfff napcaam
sabah kaynatma akşam kaynat sen sabah içmek zor hemde oruç var kuzumm
Allah ım bilir yinede cnm sıkıntı yapma
bilmiyorum ki acaba olurmu daha bilgilileri vardır muhakkak içimizde
sen beni hamileyken görecektin hamile kaldığımda saçım kızıldı ben bir de abartıp 9 ay ne boyattım ne kestirdim (ki kestirmeme olayına şuan katılmıyorum batıl çünkü) ama boya öyle değil drlarda aynı şekilde düşünüyor.benim saçımda en az 5 renk vardı boşver takılma saçlarına sen 3 aydan sonra dayanamazsan bir boyamarkası varmış geçen arkadaşım araştırıyodu olmazsan ondan yaparsın ama şimdi dokunma saçlarına
ama her seferinde taze kaynatın yazıyodu, akşamdan hazırlamak banada mantıklı geliyo ama bilemedim sen devam ediyosun dimi 15 gün olunca bırakıcakmısın
kızlarr yaaaaa bana cevap verinnn :) olur mu olmaz mı
cnm ya ezan okunana kadar duş alman lazımdı bana kalırsa olmaz yani ki cenabet oluyorsun daha iyi bilene sormak lazım bunu
10 gun kullandım ben bıraktım cnm yine devam ediyorum sadece akşam kaynatıyorum koca bardakla ılıyınca içiyorum taze oluyor yani tatlım
ama duş aldıktan sonra niyetlendim canım yaa ezanı duymamışım :) telefonunda şarjı bitmiş çalmamış :)
cnm sen bozma orucunu niyette etmişsin belkide kabul olur ben araştırayım biraz
bak bunu buldum sabah uyandığında niyet edip gusul abdesti alıp orucuna devam edebilirsin
hmmm mantıklı bakalım ben ne kadar yapabilicem, kararlıyım ama
hmmm mantıklı bakalım ben ne kadar yapabilicem, kararlıyım ama
Ramazanda kişi cünüp olarak sabahlarsa-bu cünüplük ister ihtilam sonucu isterse cinsî münasebet sonucu olsun onun orucu tamdır. Yani gusleder ve orucuna devam eder.