- 21 Ocak 2013
- 113
- 0
ben geldimmmm ve gidiyorummm bugün de pek sessizmiş topiğimiz ebrum bi ayarlama düşünüyorum ama adam sürekli kamerayı izliyo ve benim ekran tabak gibi. ne yapıcam bilemedim neyse bakıcaz.
tekdilekim arkadaşım hatırlamazmıyız öncelikle kaybın için çok üzüldüm inşallah bu bebeğini kucağına alırsın. yanlış hatırmamıyorsam efsunla aynı zamanlarda hamile kalmıştın ve şimdi ikiniz hamilesiniz yakın birbirine :) inşallah bu kuzuları sağlıkla kucağınıza alacaksınız :)
şentürk canım ebrunun dediği gibi, o randevu verdiği gün bakıcak yumoşlara doktorun ona göre sana gün verecek. ama siz bu arada gün aşırı devam eden tabi. çok kasmadan denemelere devam edin. ne olur ne olmaz, erken çatlayan yumoşun olursa diye.
kızlar kızlar hepinizi öpüyorum. görüşürüzzzzzzz
günaydınlar canlarımmm
hayırlı olsun Alalh sağlıkla kavuştursun bebeğine.seninle aynı zamanlarda hamile kalıp düşük yapmışız.bende 4+6 yım şuan ama ne keseyi gördüm henüz ne kalp atışı bakalım Allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin
Ben 5+4 te keseyi gördüm 6+4 te kalp atışlarını duydum canım inş sanada bu güzel pıt pıtları duymayı nasip etsin rabbim tüm isteyenlerede doktorum 2 tane düşük oldugu için 2 hafta sonraya tekrar kontrole çagırdı bişey kullanmana gerek yok çok saglıklı ilerliyo dedi çok dikkat ediyorum inş bebişlerimiz Rabbime emanet