- 4 Mayıs 2012
- 2.642
- 24
Allah korusun cnm benim bahsetme şimdi ölümden herşey düzelecek Allah ın izniyle cnm namaz kıl dua et bak nasıl rahatlayacaksınsevdiklerim içinde korkuyorumda, daha çok kendim için ölümden korkuyorum. öle bir korku geldi bana... özellikle geceleri çok kuruyorum... saatlerce uyuyamıyorum. öle işte...
ben geldim kızlar.. bugun 35+2 günlüğüz..kılomuz 2700gr mış..suyumuz plesentamız iyiymiş.dr 10 gün sonra rahimdeki aleti çıkarıcam ee artik gelsin dedi.. doğumu konuşmadık henüz erken dedi..nst ye almadı 1 hafta sonra gel alayım dedi..
tek birşeye cnm sıkıldı.normalde yavrum hep bir hafta önden giderdi..bu sefer haftasıyla uyumlu çıktı..önde fılan degıl yani..hani annemden bahsetmiştim bu sol tarafa yatma muhabbetii.bu 10gun hiç sola yatmadım nerdeyse sırf annem oyle dedı dıye..bu yüzden hemen gerilemiş..anlatamadım anneme bebegın soldan beslendıgını..tek cnmın sıkıldıgı nokta bu..
neyse saglık olsun artık..eli ayağı sağlığı iyi olsunda varsın kılosu düşük olsun..
canımmm hamişimmmm hoş geldin maşallah oğluşuna Allah ım saglıklı hayırlı evlat nasip etsin herşey normal demekki takılma artık çok şükür sağlığınızda yerinde...
sıkılma bebeğimm herşeyin hayırlısı olsun bebeğin sağlıklı en önemlisi bu okurken heyecanlandım kuzummmm Allah ım yardımcın olsun dualarım seninle