inşallah canımmmm inşallahhhhhhhhhhh, hayırlısı hakkımzda. ben kaçıyorum şimdilik öptüm hepinizi deee
inşallah tamm canım bende öptüm........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canımmmm inşallahhhhhhhhhhh, hayırlısı hakkımzda. ben kaçıyorum şimdilik öptüm hepinizi deee
canım inşallah seninde güzel haberini alıcaz bu ay..Kıslar gidiyorum sizi seviyorum.bu arada doktorla görüştüm 2 hafta sonra ücretsiz öngörüşme yapmaya gitcem ondan sonra neler yapmam lasım ne kadar lasım onları sorcam.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.eğer gittiğimde kist falan olmazsa bide bakmışınız gaza gelmişim önümüzdeki ay yaptırmışımneyse artık.papi inşallah dediğin gibi olur sırasıyla hamileyim diye yazmayı nasip eder rabbim.saten şunun şurasında kaç kişiyiz 10 kişi falanızdır.rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah.
slam kızlar ben geldim burda olan var mıııı
beni hatırlayan oldu mu acaba :44:
günaydın canlarım nasılsınız ben artık çok karamsarım ya sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor çalışmaktanda bunaldım hafta sonu gelsede tatil yapsak :26::26:bende düşünüyorumda seneye kadar olmazsa direk tup bebek yaptırırız artık kısmet tabi
kızlar napıyorsunuzz..buaralar işden dolayı çok yogunum giremiyorum ama güzel haberlerinizi aldım yaaa betüş hayırlı olsun tatlım yaa çok şaşırdım valla rabbim kısa sürede mutlu etti seni inş. en kısa zamanda bizleride mutlu eder..benim bugün 13.günüm tam verimli olma günleri bakalım çalışmalar gene devamm yumurtalama testi alacaktım yaa alamadım kızlar kaldı öyleee bakalım kısmet işde yaa...ev son hız devam ediyor mart başı gibi inş. taşınıcazz ozamana kadar kendi haline bıraktım..sonra güzel bir doktora gideceimm:S:44:
efsunişko ebruşko beni de alın aranızaaaa
Sonys, ben de hatırlıyorum tabiki de. Hatta hamile kalmadan önceki son ayında eşin biryere gidiyordu, bir süre görüşemicektiniz inşallah bu ay tutar demiştin, kan değerlerin düşüktü b12 sanırım, ilaç kullanıyordun çok sevinmiştik hamile olmana. Hafızam iyidir, kolay kolay unutmam J İyi geçmiştir inşallah gebeliğin.
hatırlıyoruz tabi sende büyütmüşsün bebeğini maşallah
günayddddııııınnnnn canlaaarrrrrr
bugun hepimiz için güpgüzel bi gün olsunnn inşallllaaahhhhh
mide bulantısıyla uyandım ama kocişim kahvaltı hazırlamış hiç yapasım yoktu ama sırf hazırladı dıe zorla yedim şimdi midem agzımda zor duruyorum ama çok enerjigim sizler nasılsınız bugn bakem
ben internette gezinirken bir sayfaya denk geldim hamilelik formülü adlı bir e kitap 47 tl fiyatı varmış internette ne kadar doğru acaba duydunuz mu hiç
evet bende araştırma yaparken rastladım o kitaba yorumlar hoşuma gitti herkes hamile kalmış tam niyetlendim eşim caydırdı :d kandırmacadır dedi ama yararlı bilgiler olacagına eminim okumak isterdim açıkcası :s
günaydınlar
hepimize iyi haftalar güzel çook güzel bir hafta olsun inşallah
cuma gittim dra Rabbime çok şükür gördük keseyi bakalım darısı kalp atışına:)
yalnız drum progestan vermedi ben düşük yaptığımdan kesin verir diye düşünüyordum ama gerek yok dedi tabi aklım karıştı biraz.