- 4 Nisan 2012
- 2.355
- 1
aminnnnnnnnnnnnnnn canımm hepimizin inşallahhhhh.... En iyisini yaparsın bencede biraz oluruna bırak hemde vücudun dinlenmiş olur biraz......... Inşallah herşey yolunda giderde aşılamamızı yaptırırızz... Iyi bak kendine yinede öle salıvermer kendinii :):):)
kuzum ben aşılamadan önce şu felsefeyi benimsiyorum "Saldım çayıra Mevlam kayıra"
herkez burdayken sarılalımda hasret giderelimmm gelin hadiiii
oyyy canım benim
yok böyle olmayacak 9 ay oldu hala yok bişey en iyisi doktora gitmek her ay içim içimi yiyeceğine artık doktora gitme vakti geldi 9 ay olmaz mı ya o kadar uğraşıyoruz olmuyor var demek ki bişey bu ayda olmayacak biliyorum çünkü regl belirtilerim var yani midem bulanıyor ordan iyice emin oluyorum
tatlım bu ay negatifi görürsen bence bir doktora git. adetliyken git, hormonlara bakılsın smear alır doktorun herşey normal ise içiniz rahat denersiniz bir süre daha. sonra eşinden test istenir. inşallah hiç gerek kalmaz tabi. gelir meleğin hayırlısıyla
sarılalımmmm sarılalımmmm canlarrrr sıkıııııııı sıııkıııııııı..................nasıl yapıyorsunuz şu resimleri nerden çıkıyorrr bulamıommmmm
kuzum hemen tarif ediyorum: kullanıcı kontrol paneline geliyorsun. seçenekleri düzenleye basıyorsun. sonra altlara gelir avatarları göster gülümsemeleri göster bölümlerine tik yapıyorsun. ve çeşitli seçenekler kısmından gelişmiş düzenleyiciyi seçiyorsun. sonra değişiklikleri kaydediyorsun. bunu yaptıktan sonra mesajı yazarken imgeler altta çıkıyor. seçip kullanıyorsun