- 4 Mayıs 2012
- 2.642
- 24
inşallah canım ya rabbimden hep hayırlısını hayırlı zamanda ver diye dua ettim.bu ay olmamışsa elde değil gene üzülcem ama isyan etmicem.bazen geri dönüp bakıyorum diyorumki ilk bebek yapmaya çalıştığım zamanlar bebek sahibi olmuş olsam hep yanlış zamanlara denk gelcekmiş.ben mesela hep hedef koyarım önüme okuyayım ,bebek için gelecek hazırlayayım,ev alayım bahçesi olsun bebeklerim önünde oynasınolacak allahın izni ile rabbim vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış.hepimizin bebekleri olacak inşallah.
çok doğru canım benim Allah ım buyuk eğer ol derse olur bizde sadece dua edicez napalım...elimizden birşey gelmez.. hayırlı zamanda gelicek inşallah meleklerimiz..eşim dukkan açtı 8-9 ay olmuştur iştende çıkmıştı zor zamanlarımız olmuştu ilk ay eve para getiremiyordu ve benimde çalışmam lazımdı eve bakmak için hep destek oldum çok şükür atlattık o zamanları..bende hep dua etmiştim Allah ım hayırlı ve sağlıklı evlat versin diye...o zamanlar olsaydı nasıl geçinecektik biz demekki herşeyde var bir hayır..o yuzden zamanını bekliyor kuzucuklarımız...Allah ım fazla arattırmadan verir inşallah