- 28 Ekim 2012
- 1.158
- 9
şekerim sen de pek güzelsin.. maşallah gözlerineee gözleri güzel insana bayılırımmmmmmm
gözler onemlı cnm.. senınde masallahı var koca koca gözler.. bende buyuk gozlere bayılırım.. cok guzel oluyor ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şekerim sen de pek güzelsin.. maşallah gözlerineee gözleri güzel insana bayılırımmmmmmm
gözler onemlı cnm.. senınde masallahı var koca koca gözler.. bende buyuk gozlere bayılırım.. cok guzel oluyor ya
sağol canımmm evet benim gözler biraz irice bi de makyaj hastasıyım özellikle de eyeliner, rimel, göz kalemi, sürme göze sürülen herşeyi severim göbüşlü resmini koymadın dimi face e, göremedim ben
sağol canımmm evet benim gözler biraz irice bi de makyaj hastasıyım özellikle de eyeliner, rimel, göz kalemi, sürme göze sürülen herşeyi severim göbüşlü resmini koymadın dimi face e, göremedim ben
benim gözlerim pek buyuk değil olsun yeter bana yahu
gecen sene antalya belek'e subat ayında egıtım kampına gelmıstık :) cok guzeldı.. ama hava soguktu kapalıydı..denız ona ragmen guzeldı.. cocuklar dalga gectı akdenız kısın ılık derdınız bu ne soguk dıye :)) ama bız orda derı montla gezerken dıger ıllerde kardan yolların kapalı oldugunu cocuklar bılmıyordu :)) gelde ıspatla ıste :))
cnm ebrulıde sordu aynı soruyu da sureklı yattıgımdan bırde ılkı dusuk oldugundan foto koymaya cekınıyorum
anladım canım boşver o zaman.. inşallah bebişko sağlıkla doğunca albüm yaparsın bir güzel.. bizde beğeniriz tüm resimleri şimdi ne zaman doğacak kısmetse bebışkonn
tuba tatlım hoşgeldim.. nasılsın?
nasıpse cnm mart sonu.. 6.ayımıza gırdık.. göbişi resimleyemedik ama bebişi resimleriz nasıpse :)
kuzenim 2.ye hamileymiş hepsi birer birer hamile kalıyor sıkıldım daraldım artık allah ım yardım et nolur
kıyamam ya öyle deme lütfen.. ne diyeyim ki şimdi
kuzenim 2.ye hamileymiş hepsi birer birer hamile kalıyor sıkıldım daraldım artık allah ım yardım et nolur
bayanlar yardım lütfen 6+4 günlük hamileyim 1 hafta önce birkaç damla kan geldi doktora gittim idrar kan tahlili temiz çıktı düşük olmasın diye progestan diye hap verdi 10 gün sonra kontrole çağırdı.yanlız bugun bir hafta oldu ama bugunde kahverengi leke ve kahverengi akıntım var doktora gitmeye korkuyorum.6 ay önce ilk gebeliğim gelişmedi diye sonlandırıldı.benim gibi şeyler yaşayan oldumu
canım benim nolur yapma böyle. her zaman hayırlısını istemiyor muyuz. önemli olan sağlıkla huzurla ağız tadıyla mutlulukla gelmesi bebeklerimizin. çevremde o kadar mutsuz insan var ki küçücük yavruları var ama ne sorunlarla mücadele ediyorlar. sadece biraz zamana ihtiyacımız var.. inşallah bu günleri unutacaksın ve unutacağız kuzucuğum.. üzülme hırpalama kendini lütfen akrabalarından bu konuda densiz tipler var mı? valla benim oluyo arada görüşmeyeveriyorum en mantıklısı bu. bazı insanlar bile bile canını acıtmaya çalışsada gül geç en iyisi bu. Allah hepsini görüyor, ve kimsenin ahı kimsede kalmıyor kuzum
bayanlar yardım lütfen 6+4 günlük hamileyim 1 hafta önce birkaç damla kan geldi doktora gittim idrar kan tahlili temiz çıktı düşük olmasın diye progestan diye hap verdi 10 gün sonra kontrole çağırdı.yanlız bugun bir hafta oldu ama bugunde kahverengi leke ve kahverengi akıntım var doktora gitmeye korkuyorum.6 ay önce ilk gebeliğim gelişmedi diye sonlandırıldı.benim gibi şeyler yaşayan oldumu
anammmm coğrafyamı bende eşit ağırlıktaydım ve hep full dü coğrafyamm pek severim.. gez bakalım şekerrr bende telefondan ekledim akşama bakarım artık