- 4 Nisan 2012
- 2.355
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben mama yamaya gidiyorum öğleden sonra gelin tamammı işiniz yoksa, geyik yaparız
inşallah hepimizin bebeklerinden bahsettiği günler gelecek, tüm kalbimle inanıyorum
kızlar ben mama yamaya gidiyorum öğleden sonra gelin tamammı işiniz yoksa, geyik yaparız
tamam şekerim afiyet olsun bende iyice şişko oldum yahu bu ilaçlardan tmm yaparız geyiği :) sarılalım sımsıkı kimse ayıramasın emi :)
hamile arkadaşlara tebrikler,Allah sağlık sıhhatle doğup büyümelerini nasip etsin,hayırlı olsun
darısı bizlere olsun..
bugünlerde çok umut doluyum,hayrolsun inşallah..
ne zaman dua etsem burdaki herkesi de ekliyorum,tanımasam bile,hepimize....
inşallah daha fazla beklemeyiz,Allah hayırlısıyla nasip eder bi an önce.....
huuuu huuuuu şekerlerrr
taliha da yok bayadır :44:
GEBELİKTE GRİP VE SOGUK ALGINLIĞI
Grip ya da soğuk algınlığı sırasında destekleyici tedavi ve yapılması gerekenler şunlardır:
- Her iki hastalık da virüslerin neden olduğu hastalıklardır. Antibiyotikler virüsler üzerinde etkili değildir bu nedenle ikincil bir bakteriyel enfeksiyon olmadığı sürece antibiyotik kullanılmamalıdır.
- Tedaviden çok hastalığa yakalanmamak daha önemlidir. Bu nedenle salgın dönemlerinde kapalı yerlerde fazla uzun kalmamak ve elleri sık sık yıkamak koruyucu olabilir.
- En iyi ve en etkili destek tedavisi istirahattir. Eğer mümkünse yatak istirahati yapılmalıdır.
- Yatarken başınızı yukarıda tutmak (2 yada daha fazla sayıda yastık ile yatmak) geniz akıntısının vereceği rahatsızlığı azaltacaktır.
- Bulunulan ortamın yeteri kadar sıcak olmasına ve iyi havalandırılmasına dikkat edilmelidir.
- Havanın kuruması engellenmeli, nemli olması sağlanmalıdır.
- Yeteri kadar sıvı alımı son derece önemlidir.
- Hastalık dönemlerinde beslenmeye dikkat etmeli, iştahsızlık varsa enerji ihtiyacını gidermek için karbonhidrattan zengin diet uygulanmalıdır.
- Boğaz ağrısını gidermek için pastil kullanılabilir.
- Burun tıkanıklığı için tuzlu su ya da okyanus suyu vb. kullanılabilir.
- Ağrı ve ateşi gidermek için parasetamol alınabilir.
- Yakınmalar düzeldiğinde hemen normal aktiviteye dönülmemeli, tam bir iyileşme için bir süre daha dinlenmeye devam edilmelidir
Tatlış makalenin başı sonu da vardı. İşte burda linki Gebelikte grip ve souk algnl-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)
Tekrardan çooook geçmiş olsunnnnnnnnnn
hamile arkadaşlara tebrikler,Allah sağlık sıhhatle doğup büyümelerini nasip etsin,hayırlı olsun
darısı bizlere olsun..
bugünlerde çok umut doluyum,hayrolsun inşallah..
ne zaman dua etsem burdaki herkesi de ekliyorum,tanımasam bile,hepimize....
inşallah daha fazla beklemeyiz,Allah hayırlısıyla nasip eder bi an önce.....
gelir şimdi ben haberdar ettim :)
GEBELİKTE GRİP VE SOGUK ALGINLIĞI
Grip ya da soğuk algınlığı sırasında destekleyici tedavi ve yapılması gerekenler şunlardır:
- Her iki hastalık da virüslerin neden olduğu hastalıklardır. Antibiyotikler virüsler üzerinde etkili değildir bu nedenle ikincil bir bakteriyel enfeksiyon olmadığı sürece antibiyotik kullanılmamalıdır.
- Tedaviden çok hastalığa yakalanmamak daha önemlidir. Bu nedenle salgın dönemlerinde kapalı yerlerde fazla uzun kalmamak ve elleri sık sık yıkamak koruyucu olabilir.
- En iyi ve en etkili destek tedavisi istirahattir. Eğer mümkünse yatak istirahati yapılmalıdır.
- Yatarken başınızı yukarıda tutmak (2 yada daha fazla sayıda yastık ile yatmak) geniz akıntısının vereceği rahatsızlığı azaltacaktır.
- Bulunulan ortamın yeteri kadar sıcak olmasına ve iyi havalandırılmasına dikkat edilmelidir.
- Havanın kuruması engellenmeli, nemli olması sağlanmalıdır.
- Yeteri kadar sıvı alımı son derece önemlidir.
- Hastalık dönemlerinde beslenmeye dikkat etmeli, iştahsızlık varsa enerji ihtiyacını gidermek için karbonhidrattan zengin diet uygulanmalıdır.
- Boğaz ağrısını gidermek için pastil kullanılabilir.
- Burun tıkanıklığı için tuzlu su ya da okyanus suyu vb. kullanılabilir.
- Ağrı ve ateşi gidermek için parasetamol alınabilir.
- Yakınmalar düzeldiğinde hemen normal aktiviteye dönülmemeli, tam bir iyileşme için bir süre daha dinlenmeye devam edilmelidir
Tatlış makalenin başı sonu da vardı. İşte burda linki Gebelikte grip ve souk algnl-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/URL]
Tekrardan çooook geçmiş olsunnnnnnnnnn
wuuuuuuwwww iyi olacak hastanın,doktor ayağına gelirmiş teşekkürlerrrrr
doktor olacak benim arkadaşım :)
gelin hadi sarılak kızçelerimmmmmm sizi yerim yerrrr