- 4 Mayıs 2012
- 2.642
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diyorumki girmeyeyim kk ya yazmayayım ama durmak ne mümkün merak ediyorum sizleri ben yapamıyorum sizsiz iyiki varsınız kuzucuklarım çok seviyorum sizi
canım benim ben de çok seviyorum ben deeeee
allahım ya D cok sirinsiniz kızlar D
gel gel sarılak
allahım ya D cok sirinsiniz kızlar D
canummmmmmm sende çok şirinsin göbişin çıkmaya başladımı
canummmmmmm sende çok şirinsin göbişin çıkmaya başladımı
ama ben yazımın yanına sızın koydugunuz bebıslerden koyamıyorum nasıl yapıyorsunuz onu?
kızlar meraba nasılsınız bakalım.bende giremedim bu aralar babamız hasta bakalım hayırlısı ile iyileşir inşallah.sizde durumlar nasıl mutlu sona yakın olan varmı?
canım kullanıcı kontrol panelinden, seçenekleri düzenleye giriyosun.. ondan sonra sanırım gelişmiş düzenleyiciyi seçiyosun. bide orda smiley göster diye bi bölüm var onu tikle, sonra mesajı yazacağın zaman aşağına çıkmaya başlıyor öyle hatırlıyorum
canım babanız nası oldu, inşallah daha iyidir hastanedemi çıktımı, merak ettim seni
canım kullanıcı kontrol panelinden, seçenekleri düzenleye giriyosun.. ondan sonra sanırım gelişmiş düzenleyiciyi seçiyosun. bide orda smiley göster diye bi bölüm var onu tikle, sonra mesajı yazacağın zaman aşağına çıkmaya başlıyor öyle hatırlıyorum
canım babanız nası oldu, inşallah daha iyidir hastanedemi çıktımı, merak ettim seni
oyy oyyy annesi iyi bak kuzucuğuna allah ım size iyilik versinevet teyzesiiiiii :) kendım uzun boylu zayıf bır ınsanım.. karnımın ortasında sankı basket topu var D cok komık gorunuyoruz :)))
kızlar meraba nasılsınız bakalım.bende giremedim bu aralar babamız hasta bakalım hayırlısı ile iyileşir inşallah.sizde durumlar nasıl mutlu sona yakın olan varmı?
diyorumki girmeyeyim kk ya yazmayayım ama durmak ne mümkün merak ediyorum sizleri ben yapamıyorum sizsiz iyiki varsınız kuzucuklarım çok seviyorum sizi
canım benim ben de çok seviyorum ben deeeee
gel gel sarılak
o zaman haydi sarılalımmmmmmmm
pozitif enerjimizi tüm dünyaya yayalım
kızlarrr merhaba,,,görüşmeyeli nasılsınız epeydir giremedim bende bu sabah hastalandım canlarımm...bekliyordum zaten..pazartesi doktora gidicem aşılamayı planlıcazz hayırlısı bakalımm.. ama nedense umut yok içimde
kızlarrr merhaba,,,görüşmeyeli nasılsınız epeydir giremedim bende bu sabah hastalandım canlarımm...bekliyordum zaten..pazartesi doktora gidicem aşılamayı planlıcazz hayırlısı bakalımm.. ama nedense umut yok içimde [/QUOTE
aaaa nedemek umut yok... yapma cnm daha neler.. allahtan umut kesılmez.. hadı bakalım hayırlısı aşılama ıns olur.. bebiş göbişe düşer