Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen nerden almıştın ani bir kararla ben alayım ozaman
Kızlar benim tavsiyem ovulasyon testleri yasa hesaplamalar yapmadan hatta tarihe bile bakmadan regl bitiminden sonra her gun kocanızda beraber olmanız. Hatta bir yerlerde okudum, kocanıza guzel süprizler hazırlayıp onu heyecanlandirmaniz da cok ise yarıyormuş. Aylardır deniyorsanız bir kere de size tavsiyem bunu denemeniz.. Allah hepinizin yardımcısı olsun ve en guzel zamanda hamileliği yasamanızı sağlasın..
efsun benim testler geldi dün sabah aldım bugün geldi 20 ovulasyon testi +6 gebelik testi+kargo =19.90 gittigidyordan aldım cnm markasıda Laboquick
merhaba kızlar hemşire 2.3 gün bekle öyle test yapalım dedi oğlumada iğne yaptılar şurup verdiler şıan auyağımda sallıyorum ılık banyo yaptırdım dondurmayla alakası varmı dedim evet dedi
bende aynısını sipariş ettim işte
bademciktir o zaman ateş yapıyor o çok ya.ateş çok zor.geçmiş olsun canım
86 lıyım muhasebeciyim istanbulda oturuyorum aslen kütahyalıyım
bende devlet memuruyum canım
1bucuk sene oldu canim aslen konyaliyim ama dogma buyume kibristaydim simdide riyadh da geziyom ben oyleee
evet canim saudi arabistanin halki oyle yerler dun misafirlige gittim oyle yediler mesela butun araplar oyle degil tabii benim esim filistinli onlar oyle degil meselailk garip geliyordu ama alistim
bizimkisi cook zor oldu canim 7 sene ugrastik sonunda rabbim nasip etti ben turkiyede degil kibrista yasiyordum ama aslen konyaliyiz filistindeki durumlar gorundugunden cok daha kotu ne yazikkiama esimin ailesi savas dolayisiyla 30 sene once cikmislar arabistanda yasiyorlar tabi amcalari teyzeler falan hepsi orda bakalim seneye bende gidicem insallah
ya buraya girmek için neler yaptım uyumadan kpss çalıştım işe girdim hemen dünür çıktı evlendim derken bi rahatlık yaşayamadım. çalışan bayanların işi çok zormuş ya yorgunluğu eve gelip hemen atıyoruz ama kafa yorgunluğu çok oluyor benim eşim çok rahat
Bende eczacı tekmisyeniyim eczanede çalışıyorum...
cnm hergün hergünde olmuyorki çok gençde değiliz 4.-5.den sonra hem isteksizlik hem yorgunluk oluyor
nerde yaşıyorsun
topikteki bayanlarımız çalışıyormu nerede yaşıyorlar ne iş yapıyorlar merak ediyorum açıkçası
az kalmıs bı kac gun daha bekle derım en azından varsa daha belırgın cıkar testte yada gec dollenmeyse de cıkmaz uzulursun az daha sabret derımarkadaslar merhaba,
yrdım ederseniz cooook sevinirm
yaklasık 2 yıldır bebek istyorum, bir dıs gebeliğim var. bu ay da biraz umutluydum acıkcası, göğülerim hassaslastı falan die, geçti şimdi ama neyse. benim asıl sorum adetten once gelen lekelenmeleri adet baslangıcı sayıyorr muyuz??
ben 28 mayıs'ta regl olmustum daha sonra 26 haziran'da lekelenmem basladı ve 28 haziranda ancak tam adetim basladı.
şimdi benim son adet trihimin baslangıcı lekelerin basladıgı 26 haziran mı, yoksa kanamanın basladıgı 28 haziran mı?
eger 26 kabul ediliyosa buun günüm geçmiş ve ben adet olmamıs oluyorum, hemen bi eczaneye gdip test alayım o zaman. ama 28'iyse hiç umutlanmayayım
bi akıl verin lütfen, sürekli negatif görmekten test yapmaya korkar oldum, ondan bu telaşım, yoksa biliyorrum yap testini kafn rahatlasın die dusunenleriniz olacaktır.
ne dersiniz??
az kalmıs bı kac gun daha bekle derım en azından varsa daha belırgın cıkar testte yada gec dollenmeyse de cıkmaz uzulursun az daha sabret derım
canım senin adetin 26 sında başlamış. o lekeler adetten sayılır. sen bi test al dene. ama çıkmasada üzülme varsada hemen görünmeyebilir. sonuç ne olursa olsun hakkımızda hayırlısı.arkadaslar merhaba,
yrdım ederseniz cooook sevinirm
yaklasık 2 yıldır bebek istyorum, bir dıs gebeliğim var. bu ay da biraz umutluydum acıkcası, göğülerim hassaslastı falan die, geçti şimdi ama neyse. benim asıl sorum adetten once gelen lekelenmeleri adet baslangıcı sayıyorr muyuz??
ben 28 mayıs'ta regl olmustum daha sonra 26 haziran'da lekelenmem basladı ve 28 haziranda ancak tam adetim basladı.
şimdi benim son adet trihimin baslangıcı lekelerin basladıgı 26 haziran mı, yoksa kanamanın basladıgı 28 haziran mı?
eger 26 kabul ediliyosa buun günüm geçmiş ve ben adet olmamıs oluyorum, hemen bi eczaneye gdip test alayım o zaman. ama 28'iyse hiç umutlanmayayım
bi akıl verin lütfen, sürekli negatif görmekten test yapmaya korkar oldum, ondan bu telaşım, yoksa biliyorrum yap testini kafn rahatlasın die dusunenleriniz olacaktır.
ne dersiniz??
bencede biraz bekle, benim öyle lekelenmeli gelmiyor geldimi tam geliyor o yüzden hesaplama konusuna yorum yapamayacağım ama emin olmak adına 28ini bekle derim, gerçi gebelik varsa 2-3 gün öncedende silikte olsa çıkıyormuşteşkkürler canım cevabın icin . valla geççmiyor günlerrr