o testleri kullanırken strese girermiyim diye düşünüyorum canım ya... yok olduydu da olamadıda gibiii....
bende aynı şekilde düşünüyordum ama denemek istedim bu ay içimde kalmasın bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o testleri kullanırken strese girermiyim diye düşünüyorum canım ya... yok olduydu da olamadıda gibiii....
bende 87 liyim coook duygulandim ne coook izlerdik susam sokagini
canım 20 tl 20 test+6 gebelik testi+kargo
heeyyy gidi günler hey.bende 82liyim
ne güzeldi yaaa... misket, gazoz kapağı, futbol, valeybol.... ohooo saymakla bitmez oyunlarımız....
en komik olan anılarımdan birini anlatayım;
valeybol oynarken 2 direk arasına ip gererdik, araba gelince yukarı kandırırdık ipi, araba rahat geçsin diye. araba geçerken ipin altından, araba şoförü kafasını eğerek geçerdi. bizde yere yatardık gülmekten
topikteki bayanlarımız çalışıyormu nerede yaşıyorlar ne iş yapıyorlar merak ediyorum açıkçası
bende adet olucakmış gibi dancılar ağrılar bel ağrısı yorgunluk göğüs şişkinliği sürekli uyuma kokulara karşı hassasiyet heh dedim günüm geldi. adet olacağım gün baş dönmesi ve mide bulantısı falan vardı eczacı dediki bence sen test yap :) ve tabiki çift çizgi :)
ben saudiarabistanda yasiyorum canim psikolojik danismanim ama burda suan calisamiyorum dil sorunu var bakalim arabca ogrenmeye calisiyorum daha sen nerde yasiyosun??
ben saudiarabistanda yasiyorum canim psikolojik danismanim ama burda suan calisamiyorum dil sorunu var bakalim arabca ogrenmeye calisiyorum daha sen nerde yasiyosun??
tbrkk ederım canım saglıcakla atlat dokuz ayı
s.arabıstanda gercekten pılavı ellerıylemı yıyorlarben saudiarabistanda yasiyorum canim psikolojik danismanim ama burda suan calisamiyorum dil sorunu var bakalim arabca ogrenmeye calisiyorum daha sen nerde yasiyosun??
vay be arabistan demek, nasıl yaşıyorsun orda canım yaaa, zor değil mi hayat, hepimiz müslümanız ama ne bileyim ban çok ağır gelebilirdi, türkiyemiz yine bir başka hani , hizmet için mi ordasın canım ?
tabi eklerim sen nasptın çift çizgiyi görmüştün bende seni hamiş tablosuna yazdım kan verdinmi
kullanici kontrol paneline git secenekleri duzenleyi sec ordan mesaj editorunden standar editor'i sec sonrada kaydet o zaman oluyor
s.arabıstanda gercekten pılavı ellerıylemı yıyorlar
ısler yogun arada gırebılıyorum bende 84 luyum mersınde yasıyorum naklıye fırmasında on muhasebedeyım ısımı sevıyordum artık sevmıyorum cunku ev ve ıs cok zorluyor borclarımız bıtınce calısmayı dusunmuyorum
aaa çok güzel arabistanda yaşamak olsa gerek ben istanbuldayım denetim asistanıyım
Allah yardımcın olsun yeni mi gittin oraya aslen nerelisin
bende çalışmak istemiyorum ama devlet maaşım iyi evimiz yok ... bi sürü şeyi bahane edip çıkamıorum işten allahım eşime bol para versin bende işten çıkayım
bende çalışmak istemiyorum ama devlet maaşım iyi evimiz yok ... bi sürü şeyi bahane edip çıkamıorum işten allahım eşime bol para versin bende işten çıkayım
topikteki bayanlarımız çalışıyormu nerede yaşıyorlar ne iş yapıyorlar merak ediyorum açıkçası
aaa çok güzel arabistanda yaşamak olsa gerek ben istanbuldayım denetim asistanıyım
Allah yardımcın olsun yeni mi gittin oraya aslen nerelisin