- 4 Mayıs 2012
- 2.642
- 24
kıslar günaydın hayırlı hayırlı haberler duymak niyetiyle.benim bayram tatili çok sıradan geçti valla evde zaman geçirdim.hadi bakalım bizim için zorlu bir maraton daha başlıyor
aynen bende çok yorgunum hiç birşey anlamadım tatilden ooo çok guzel tatlım çalışmalara tam gaz devam olucak inş.izlerim cnm merak ettim allah razı olsun bende hep dua ediyorum olucak inş.benimde 6-7 gunum kaldı ama hep akıntım var ilaç kullandığımdan beri acaba kisttenmi oluyor anlamadım
ikisise etkiliyor olabilir canımm..adetinede az kalmış çünki.hayırlısı olur inşallah canım benim...
izle canım çok güzel bir filmmağladım valla..canım doktor climara adında bant verdi bu bant östrojen hormonu salgılıyor.kalçama yapıştırıyorum bantı 2 günde bir değiştiriyorum 4 tane var içinde zaten..öyle işte.
canlar en basta hepinize günaydın :)
bizdede hala tam gaz devam yarin batim bakalim hayirlisi hep regl olcakmisim gibi hissediyorumbenimde cooook akintim var iliski sirasindada acayip geliyo bi arkadasimlada konustum normal olmadigini soyledi oda oyleymis gitmis doktora fitil vermis ama kendisi hamileyken boyle bi durum yasiyo tabi yaaa sizcede varmi bir anormallik bende onceki aylardada vardi boyle bisey sizde yasiyo musunuz ayni seyleri ? kist olunca mi boyle oluyo normalde de akintim cok ozellikle bu aralar bembeyaz baya yogun geliyo (( beni aydinlatir misiniz kizlar (
gunaydın cnm inş.olmazsın belkide gunun geldi diye akıntın var genelde hamilelerin ilk belirtisi akıntı inş.seninde öyledir sen muayene olmuşmuydun kist falan varmıydı sende
Günaydınnn fıstıklarr
hepinizin geçmiş bayramını kutlarım benimde sıradan ama güzel bi bayram tatilim oldu şimdi işteyim neyseki haftasonuna az kaldı
Benim bat bugün henüz bişey yok bakalım nasip neyse yaşayalım
bu arada;
suzan6638
nazarboncugm
seval88
efsunn07
arkadaşlar dularınızı okudum diğerlerinide birazdan okuyacağım inşallah rabbim hayırlı sağlıklı güleç bebekler versin hepimize inşallah
hoşgeldin arımmm balım peteğimmmseninde geçmiş bayramın mubarek olsun inş.9 ay boyunca olmazsın
günaydın herkesleregeçmiş bayramınız mübarek olsun , hamişliğinize vesile olsun inşallah canlarım
ramazanda bitti ama topic epey durgun terkedilmis topic ilan ediyorum bu topicigi kimse dogru durust sorularima cvp bile vermiyo nesekendime vaska topic bulmak zorunda kalicam sanirim (
Canlar hepinize kocaman günaydınn, geçmiş bayramınız mübarek olsun, daha nice bayramlara inşallahhhBenim bayram çok yoğun koşuşturmalı geçti, hem çok ziyaretimiz varda 2. günde baya misafir ağırladım 5 dk dinlenicek vaktim olmadı ama yine de çoook güzeldi hep birlikteydik bayram gibi bayram yaşadık Allahın izniyle Dua listesindeki arkadaşlarımın dualarını okudum Aeangin arkadaşımızın günü bugün, ona da okudum.. Gelelim sadede; benim bat dündü ve gelen giden yok, aylardır şaşmayan reglim şaştı :18: sanki gelcek gibi hissediyorum belki de soğun suyundan gecikti bilmiyorum... test yapmadım yarına falan eğer gelmezse yapmayı düünüyorum.. gelirse de canım sağolsun napayım.. Her şey Allahtan...
ramazanda bitti ama topic epey durgun terkedilmis topic ilan ediyorum bu topicigi kimse dogru durust sorularima cvp bile vermiyo nesekendime vaska topic bulmak zorunda kalicam sanirim (
heyy heyy dur bakalım nereye böylee gidemezsin bi yere bzi özlersin bak söyliyimmm
bence hamile olabilirsin sen ondan bu alınganlıklarr akıntı filanda varmış olabilir bekle daha iki gün cuma hep beraber kan testineee
millet gelmişsiniz. bende kimse olmaz sanıyordum.... bur_mus nereye.... sessizlik hakim topikte, yoksaaa konuşacak çok insan buluruz
kendimden de yazayım. şahsen bu ay bebiş gelmesin. yada sağlıklı gelecekse gelsin inş. çok ilaç tükettim. inş. dokunmaz. bebiş benimleyse....
hayırlısı olsun. sende ilaç kullanıyordun sanırım. onun için mi korkuyorsun canım...
Canlar hepinize kocaman günaydınn, geçmiş bayramınız mübarek olsun, daha nice bayramlara inşallahhhBenim bayram çok yoğun koşuşturmalı geçti, hem çok ziyaretimiz varda 2. günde baya misafir ağırladım 5 dk dinlenicek vaktim olmadı ama yine de çoook güzeldi hep birlikteydik bayram gibi bayram yaşadık Allahın izniyle Dua listesindeki arkadaşlarımın dualarını okudum Aeangin arkadaşımızın günü bugün, ona da okudum.. Gelelim sadede; benim bat dündü ve gelen giden yok, aylardır şaşmayan reglim şaştı :18: sanki gelcek gibi hissediyorum belki de soğun suyundan gecikti bilmiyorum... test yapmadım yarına falan eğer gelmezse yapmayı düünüyorum.. gelirse de canım sağolsun napayım.. Her şey Allahtan...
teyyy teyyyy hamilesin hamileyizz inşalllahhh tatlımmmm bak benim içime doğar sabahtan beri seni aradı gözümm bendede gelen giden yok nasip kısmet inşallah bizimledirler bayram şekerlerimiz
günaydın herkesleregeçmiş bayramınız mübarek olsun , hamişliğinize vesile olsun inşallah canlarım