Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
papilloamour , bilgemadam icin duami okudum bilgemadam icin bugun okumamin bi sakincasi yoktur umarim kuranda okudum hem sizin icin hemde diger butun arkadaslarim icinde ettim duami :) allah kabul etsin insallah :)
oyyy canuum benim hiç sakıncası olurmu yaaa canımsın Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık böyle mübarek bir günde okundu dualarım ne mutlu bana
ütümü yaptım geldim amaaan ne çok ütü varmış az gibi grünüyodu ama yazın da ütü zor valla
işlerimi bitirdim geldim yoruldum ya çok yoğunluk oldu birden yani listeye dokunmuyorum okuyabilen arkadaşlar çifter çifter okusunlar diye düşündüm Allah razı olsun hepinizden ben zaten bunu her ay yapalım diye düşünüyorum bunu siz ne dersiniz bilmiyorum ama hepimiz hamile kalana kadar en azından
kızlar yardımm!!
adetıme 4 gun var ama ben dayanamayıp evde teset yaptım once cıkmadı ama aradan 1 saat falan gecınce ıkıncı sılıkm bı cızgıyı gordum sızce test cok bekledıgı ıcın yanılmıs olabılır mı??
kızlar yardımm!!
adetıme 4 gun var ama ben dayanamayıp evde teset yaptım once cıkmadı ama aradan 1 saat falan gecınce ıkıncı sılıkm bı cızgıyı gordum sızce test cok bekledıgı ıcın yanılmıs olabılır mı??
akşama iş bırakmak istemdim ya malum kadir gecesi daha çok ibadet edbiliim dye.ayy canim benim gecmis olsun oruclu oruclu bu sicakta zor olmustur aksam iftardan sonra yapsaydin ya :)
akşama iş bırakmak istemdim ya malum kadir gecesi daha çok ibadet edbiliim dye.
çok şükür o kadar da susamadım bn pek susamıyom genelde .Senin nasıl cnm bat ne zamandıhimmmm oda dogru canim benim iyi dusunmussun o zaman ama insallah susamamissindir
sevincmerden canımm bnce de sen bat ını bekle o zaman daha net sonuç alırsın
yumurtlma zamanını biliyo musun yani bu kadar eken sonuç verebilir mi
çok şükür o kadar da susamadım bn pek susamıyom genelde .Senin nasıl cnm bat ne zamandı
folik asit demişken bnm önceki kullndığım ilaçta byle bişe yoktu ama fobiol almaya başaldm midemin bulandığını farkettm byle olan var mı:26:enim 23 agustos tatlim :) sivilcelendim sanki 2-3 gun sonra regl olcakmisim gibi baska hicbir belirtim yok ben 21 gunde regl oluyorum bunun nedeni varmi acaba bilemiyorum bu ay folik asite basladim ondan midir bilmem istahim muthis artti :)
folik asit demişken bnm önceki kullndığım ilaçta byle bişe yoktu ama fobiol almaya başaldm midemin bulandığını farkettm byle olan var mı:26: