Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dombrabre kuzummmmmmmmmmm
selamun aleyküm millet ne var ne yok, geçmişi biraz okuyayım dedim ama sohbet bayağı ilerlemiş, herşey yolunda mı herkes te, ben daha şimdiden dombili oldum
efeeeeeeemmmmmmmm kız face 'i yasakladılar , giremiyoss artık ya
aleyküm selam tatlım hoşgeldin demek yasakladılar olsun burası var burdan yazışırız yakalanma sakın
ya sorma yavrus yaaa, face de bir değişiklik görürsen o eşimdir bilesin, herkese yasaklamışlar, demekki çakmışlar girdiğimizi, aynen burdan görüşürüz
mrb ben sızıı cooook uzun zamandır takıp edıyorum cok faydalı bılgıler edındım sayenızde ve smdıde bu gusel haberı sızınle paylasmak ıstedım
hamıleyıııımmmm :)))
10 aylık evlıyım subette bı gebelıgım oldu ama martta kalbı atmadıgı ıcı kurtaj oldum suan ılk denememız allaha sukur hamıle oldugumu ogrendım darısı tuuum ısteyenlerın basına
benıde lısteye ekleyın lutfeennn coook heyecanlıyım ıns bu sefer kı gebelıgım saglıklı olur ve saglıklı gecer :))
kesin görmüşler üçkağıtçılar yüz verme sen onlara
mrb ben sızıı cooook uzun zamandır takıp edıyorum cok faydalı bılgıler edındım sayenızde ve smdıde bu gusel haberı sızınle paylasmak ıstedım
10 aylık evlıyım subette bı gebelıgım oldu ama martta kalbı atmadıgı ıcı kurtaj oldum suan ılk denememız allaha sukur hamıle oldugumu ogrendım darısı tuuum ısteyenlerın basına
benıde lısteye ekleyın lutfeennn coook heyecanlıyım ıns bu sefer kı gebelıgım saglıklı olur ve saglıklı gecer :))
naptın başka doktora kontrole gitcen mi sen ? bence git en azından kist gitti mi diye bakar, rahatlarsın sen de, sonra doktor izinden gelince gdersin
palliomur arkadaşım tevhidini okudum, bu mübarek günde kabul olsun inşallah.
papilloamour , bilgemadam icin duami okudum bilgemadam icin bugun okumamin bi sakincasi yoktur umarim kuranda okudum hem sizin icin hemde diger butun arkadaslarim icinde ettim duami :) allah kabul etsin insallah :)
Allah hayuırlı sağlıklı büyütsün inşallah darısı başımıza belirtilerin neydi canım nasul kaldın sen de bizleri bilgilendir
Gerçekten samimi duygularımla çok çok teşekkür ediyorum ayrı ayrı hepinize, birbirimizi hiç görmedik büyük ihtimallede göremeyeceğiz ama aynı içten duygularla birbirimiz için dualar ettik, güzel haberlerle sevindik yeri geldi üzüldük, yeri geldi meraktan çatladık...burdaki tüm arkadaşların tez zamanda hayırlı haberlerini almayı nasip eder inşallah Allahım bize... Bu akşam hepimiz için tekrar ve tekrar dua edicem, hayırlı yazılar dilicem.. Allah doğum haberlerinizi almayı nasip etsin sizleri seviyorum
ohohohohohoh hayırlı olsn bakalım, sağlıkla kucağına al inşallah, hadi herkese anlat nasıl hamiş kaldığını, ekstra birşey yaptın mı kardeeeeşşşşşş
valla cnm mıgdem cok bulandı bıde ayaklarımın altı yanıyordu kasıklarıma agrı saplanıyordu arada ama ben en cok bulatıdan anladım cnku ben hıc bılmm bulantı nedır :)
ayyyyy yavruuummm yerim seni ben :) niye kiz gorusuruz belki belli mi olur :) dualarini kabul etsin insallah rabbim :)) offff gobuslerimiz bebislerle dolcak insallahhhhhh :)
valla cnm mıgdem cok bulandı bıde ayaklarımın altı yanıyordu kasıklarıma agrı saplanıyordu arada ama ben en cok bulatıdan anladım cnku ben hıc bılmm bulantı nedır :)
arkadaşlar merhaba geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ALLAH evlat acısıyla sınamasın çok acı.şimdi bu ay için korunmana gerek yok dedi doktorum .yumurtlamadan iki gün sonra sol kasıkta şiddetli batma oldu sadece bir gün onun dışında katı katı şeffaf parça akıntılarım oldu jöle gibi akşam üstü süt beyazı akıntım oluo şimdi adetime 3 gün var ne adet olmak için bi belirti var ne bişi sadece ara ara sol kasıkta batma oluo sizce böle hamilelik olurmu deneyim yaşayan varmı
arkadaşlar merhaba geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ALLAH evlat acısıyla sınamasın çok acı.şimdi bu ay için korunmana gerek yok dedi doktorum .yumurtlamadan iki gün sonra sol kasıkta şiddetli batma oldu sadece bir gün onun dışında katı katı şeffaf parça akıntılarım oldu jöle gibi akşam üstü süt beyazı akıntım oluo şimdi adetime 3 gün var ne adet olmak için bi belirti var ne bişi sadece ara ara sol kasıkta batma oluo sizce böle hamilelik olurmu deneyim yaşayan varmı