- 4 Mayıs 2012
- 2.642
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar birşey danışmak istiyorum size şimdi ben d.kontrol hapı kullanıyorum ya 1 gun içmesem ilişki olsa hani 1 gun içmeyi unuttum hamile kaldım diyenler var bende böyle yapsammıki yarın
selam canım progestan bende kullanıyorum ama bende hiç bi yan etki yapmadı kimisine çok dokunuyormuş uyku baş dönmesi filan yapıyormuş bende bişi yok çok şükür psikolojik olabilir sende kaptırma sakın kendini güzel güzel geçsin inşallah
kızlar birşey danışmak istiyorum size şimdi ben d.kontrol hapı kullanıyorum ya 1 gun içmesem ilişki olsa hani 1 gun içmeyi unuttum hamile kaldım diyenler var bende böyle yapsammıki yarın
olur tabi niye olmasın da neden doğum kontrol hapı kullanıyorsun onu anlamadım madem bebiş istiyosun
ebruşum bence düzenli bir şekilde kullan hapını ve kistin gitsin önümüzdeki ay çalışmalara içiniz rahat başlarsınız
ebruşum bence düzenli bir şekilde kullan hapını ve kistin gitsin önümüzdeki ay çalışmalara içiniz rahat başlarsınız
kistim için cnm :2:
kistim için cnm :2:
yok kız üzülme ne güzel patlıcan şiş dediğini nasıl yapıyorsun
katılıyorum canım.
kistin gitsin diye düzenli kullanmaya devam etsen olmaz mı canım ya...
bir arkadaş anlatmıştı. geçiş döneminde d.kontrol yöntemlerinden 2 tanesini kullanıyorlarmış, bayan o ay hamile kalmış. şansmıdır nedir bilmem ki sana örnek olmasın ama... nasip nezaman geleceği belli olmuyor ki veletlerin
kuzum ben de betüşe katılıyorum bu ay düzenli kullan bence inşalllahhhhhh gidicek kist bişicik kalmıcak sonra da önümüzdeki ay boy çalışmalı geçicek inşallahhh.. 1 gün kullanmayınca etkisini yitiriyomuymuş ki ilaç, ben duymamışım demekki o haplara bile güvenmemek lazım doğum kontrolü için vayyy bee
kuzum ben de betüşe katılıyorum bu ay düzenli kullan bence inşalllahhhhhh gidicek kist bişicik kalmıcak sonra da önümüzdeki ay boy çalışmalı geçicek inşallahhh.. 1 gün kullanmayınca etkisini yitiriyomuymuş ki ilaç, ben duymamışım demekki o haplara bile güvenmemek lazım doğum kontrolü için vayyy bee
hımm o zaman ihmal etme önce kistin gitsin sonra bebiş gelsin uyanıklık etmeee
tüm o yöntemler %99 korurmuş. %1 için belli olmaz....
herkese selaaaaaambugünün anlam ve önemi hasebiyle çook mutluyum.bugün Allahın izniyle tüm melekler yeryüzüne inecek kulların dualarını kabul edecek.Allah hayırlısıyla ibadetlerini hakkıyla yapıp ,duası kabul olanlardan eylesin inşallahhh...........
canlar bn dün de bugn de kasık sancılarylayım sanırım yumurtlama zmanımdı galiba amaaa eşiimle limoni olduk dün hiçbir çalışma olamadı malum bugn de sanmıyorumm ..
en önmli günler kaçmış oluyo yaniii.Ama yne de Allah tan ümit kesilmez dii mi...
soram yaa kadir gecesi arefesi neyseki şuan küs diilizx ama çalışma olacak kadar da ii sayılmayız hm malum kddr gecesi ah bu kocalar tam da zamanıın buluyolar yaayyy kizceler yaaa dunde esiyle tartisan tartisana noluyo kiz size yumurtlamalarda bari yapmayiverin kizzzz adamlarin gonlunu hos tutun nese artik rabbim buyuk sanki herkes yumutlama gununde mi hamile kaliyo belki bugunde devam ediyodur yumurtlaman efsuncuum ve sana duyrulur bugun kocislerinizle barisiniz lutfen hem bugun mubarek gunkiz gunah anneeem gunah :)))
soram yaa kadir gecesi arefesi neyseki şuan küs diilizx ama çalışma olacak kadar da ii sayılmayız hm malum kddr gecesi ah bu kocalar tam da zamanıın buluyolar ya