Selam kızlar,
Çok hızlı ilerliyor bu topik ve çok vaktim olmadığından okuyamıyorum herşeyi, konulardan kopuyorum. Ama şimdi gördüm iki yeni arkadaş varmış hamile. Familyaa ve merym ikinizi de çooook tebrik ederim..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ikinize de..
Benim karnım oldu bir davul. Sanki her gün biraz daha büyüyor karnım. Resmen 5 aylık gibi bir görüntü sergiliyorum. Deli gibi kilo alıyorum resmen bunalımdayım kızlar. Yemek yemediğim zaman çok midem bulanıyor. İkisinin ortası yok yani. Umarım ters bişey olmaz. Salı gunu doktor kontrolum var ve hamilelik şekeri filan gelişmesinden çok korkuyorum. O zaman hiç birşey yiyemiyorsun çünkü. Umarım iyi geçer doktor. Şeker tahlilim 2 hafta önce normal çıkmıştı ama 2 hafta içinde resmen 2 kilo aldım ve çok korkuyorum duba gibi patlamaktan.Zaten zayıf degilim çok insallah 40 kilo filan almam hamileligimde.
Neyse biraz bunalımdayım bu aralar, surekli ağlıyorum herkese çatıyorum filan. Umarım geçer bu hallerim en kısa zamanda..
Teşekkürler cnm eksik olma seninde hayırlı uğurlu olsun.Sağlıkla bir nefeste doğumlar inşallah.Senin ne kadarlık cnm