dediğin gibi inşallah psikolojik değildir canım. ama ilk defa böyle oluyorum. sadece bulantı kusma yok. allah sonumu hayır etsin
Amin cnm bu sürede biliyorum zor ama sakin ve sabırlı olmaya çalış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dediğin gibi inşallah psikolojik değildir canım. ama ilk defa böyle oluyorum. sadece bulantı kusma yok. allah sonumu hayır etsin
hayırrrrrrrrrrrrr hep zamanında oldum
ben geldimmmmm bi çok işimi temizledim bitirdimmmm :126:rahatlamış bi vaziyette dönüş yaptımmmm talihaaaaa duamı da ettim geldim inşallahhhhh kırmızıları 9 ay boyunca görmesin hamiledir şuan dedim içimden :109:
sue, batın ne zaman, inşallahhhh hamilesindirrrrrrrrrrrrrrrrrr
kız test yapsanaaa
ebruuşş asyamm siz napıyonuz kızlar??
Kıslar ne oluyo bakim burda hamile olanmı var yada kendini hamile gibi hisseden? günü geçen test yapsında sevinelim
dün yaptım negatif çıktı ama
kuzummm hoşgeldin napim d.kontrol hapına devam sen nasılsın napıyorsun cnm
inş.vardır cnm ya hakkında hayırlısı olsun kanda baktırcakmısın peki
canım benim hiç üzülme 20 gün o hapı kullanıcaksın kistin yoooookk olacakk bi daha gelmemek üzere onun yerine bebiş gelecek :81: biliyorum kolay değil böle bekleye bekleye yıpratıyoruz kendimizi ama mükafatı mükemmel olacak kuzucummm inancım tam, hepimiz adınaa
hoşgeldin ebrucum yoğunmusun sende yoksun pek bu sıralarmerhaba canlarım bende geldim nasılsınız hamiş haberleri yok mu ?
ay inşallah hamişlik belirtisidir bunlrbenim adetime 4 gün kaldı kızlar. pek belirtim yok ama vücut ısım aşırı yüksek sanki yanıyorum, göğüslerim yaklaşık 1 haftadır acıyo bi de dün süpürge yapmaya kalktım kokusundan biraz mide bulantım oldu. onun dışında hiçbi belirtim yok
hayırrrrrrrrrrrrr hep zamanında oldum
hoşgeldin ebrucum yoğunmusun sende yoksun pek bu sıralar
ay inşallah hamişlik belirtisidir bunlr
ay taliha çok merak ediyorum seni güzel haberlerini alırız inşallah
herşeyde vardır bir hayır bakalım nolucak zoruma gidiyor o ilacıda içmek ama napim