Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınn bende duamı okudum Allah kabul etsin yerine ulaştırır inşş efsun ablaaaa ben dün soğan suyunu içtim o ne öyle yaa bide içmeye cesaretim yok ne yapıcam bilmiyorum (
yani biz de biraz küs gibiydik ama şimdilik affettim köftehoru
o kadar mı kötü yaaaa :44: sanırım ben çok pis boğazım bana güzel geliyo bi güzel içiyorum :26:
o kadar mı kötü yaaaa :44: sanırım ben çok pis boğazım bana güzel geliyo bi güzel içiyorum :26:
merhaba kızlar
bende cumartesi adet oldum cok uzuldum ama yapacak birsey yok ben doktor kontrolunden gectim ama eşim benimle gelmedi kendisi yaptırması gereken testleri yaptırmadı(sperm)hem cok istiyor ama doktora gitmek istemiyor ne yapacagımı sasırdım
hayır olsun dün gece rüya gördüm iki güvercin ellerime konmus birden bire ellerimi patileriyle çizmeye çalışıyolar ısırıyolar silkeliyorum gitmiyolar yatakta ellerimi silkelerken uyandım..eşim görse horonmu tepiyon derdi ayy kabus gibiydi resmen çok korktum..
merhaba kızlar
bende cumartesi adet oldum cok uzuldum ama yapacak birsey yok ben doktor kontrolunden gectim ama eşim benimle gelmedi kendisi yaptırması gereken testleri yaptırmadı(sperm)hem cok istiyor ama doktora gitmek istemiyor ne yapacagımı sasırdım
hayır olsun güvercinin kötü bi şey olduğunu duymadım Rabbim hayırlara çıkarır inşşş
Canlarım ben geldim doktordan maalesef kıstım gitmemiş küçülmüş sadece d.kontrol hapı verdi 21 gün kullanıcım sonra tedaviye başlıycaz dedi ne kadar kötü ya hem bebek istiyorum hemde ilaç kullanıcım ama herseyde vardır bir hayır sogan suyunda devam edicim dua eden arkadaslardan Allah razı olsun Allah im herbirimize yardım etsin inşallah iyiki varsınız
tek sevindiğim şey sivilcem çıkmadı :)
günaydın hanımlar, güzel bayanlar napıyosunuz bakalım
benim daha bitmedi bi da biraz küs gibiyiz tez zamanda barışmamız lazım
hadi bakalım boş geçmeyin tabi
ne bilim yaa kokusu kötü geldi bana bide eşimin kuzeni vardı akşam onada bahsettim neden içmem gerektiğini yenge diyo sen bu soğanı içdikten sonra abim senin yanına nasıl yaklaşsın kokudan adamı kaçırtma dedi yaaa :)
merhaba kızlar
hayır olsun dün gece rüya gördüm iki güvercin ellerime konmus birden bire ellerimi patileriyle çizmeye çalışıyolar ısırıyolar silkeliyorum gitmiyolar yatakta ellerimi silkelerken uyandım..eşim görse horonmu tepiyon derdi ayy kabus gibiydi resmen çok korktum..
Allahım isteyen herkese çabucak hayırlısıyla nasip etsin inşallah
aminn canım sağol
yanlış hatırlamıyorsam sen haziran topiğindendin dimi?
mayıs topiğinde de haziran topiğinde de vardım canım ewet :) topik hayırlayım dedim gördüm de :)
sağol canım Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine.bende haziranda başladım topiklere hala bekliyorum bakalım ne zaman kısmet olacak.
Merhabalar bende mart ayı annesi adayıyım hayırlısıyla 07 martta bebeğimi kucağıma alacağım. Burayı gezerken buldum paylaşımlar hoşuma gitti katılmak isterim.
olur ya stres yapma yeter ki.. tedavi falan oluyo musun yoksa bekliyo musun
merhaba kızlar bu sabah uyandığımda benden bi kaç damla kahverengi leke gelmiş adet olacağım galiba bu ay ilk kez klomen+iğne kullandım işe yaramadı sanırım şimdi adeti bekliyorum normalde 10 unda olmam gerekliydi.