Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımm Allah razı olsun.. Rabbim kabul etsin inş dualarımızı.
benm kırmızılar geldi misafir hazırlıgındayken nasip işte.. bu ay da gecti giittii.. aslında cok uzulmuyorum. zaten bundan 2 ay once ciddi endişelerim vardı acaba kızım ıcın daha erken mi diye.. ancaakk bir kere karar verdin mi de bekliyor insan hemen olacak gibi.. bir de kızım temmuz dogumlu. gebeligin son aylarının yaza denk gelmesi cok zor oluyo. ben denk gelmese diye baktıkca olmadı stresten.. artık bu saatten sonra en iyi ihtimalle haziran dogumlu olur 2. bebişim. o da Rabbim eylül ayında nasip edersee...
hayırlı gecelerr.. opuldunuz
canlar ben kirmizilari gordum maalesef ne yapalim kismet artik kismet benim bu ay tekrar sansim var ayin 23 unde tekrar bat tarihim umarim tuttururuz bu sefer :) umudumuzu yitirmek yok allah buyuktur :) titremeler kurler boynuzlar bizi bekliyo bu sefer bomba gibi geliorusss bombaa :)))
Günaydın Arkadaşlar, Herkese Hayırlı Cumalar,
Bugün bildiğiniz gibi benim dua günüm, inşallah ettiğimiz tüm dualar kabul olur bu mübarek günde.
Allah hepimizin gönlündeki hayırlı istekleri en hayırlı ve tez zamanda verir inşallah.
Bende bu ay farklı belirtiler var, normalde hiç olmayan adet belirtileri başgösterdi bakalım sonuç ne olacak, bat pazar günü, pazartesi ya sevinçli haber verirrim, yada kırmızıları bildiririm bakalım kısmet
kıslar günaydın varmı bugün güzel haber verecek hamişimiz?inşallah olsun
Bugün bildiğiniz gibi benim dua günüm, inşallah ettiğimiz tüm dualar kabul olur bu mübarek günde.
Allah hepimizin gönlündeki hayırlı istekleri en hayırlı ve tez zamanda verir inşallah.
Bende bu ay farklı belirtiler var, normalde hiç olmayan adet belirtileri başgösterdi bakalım sonuç ne olacak, bat pazar günü, pazartesi ya sevinçli haber verirrim, yada kırmızıları bildiririm bakalım kısmet
kıslar kelam test yapcaktı bugün bakalım inşallah sonucu pozitif olur.
Allah razı olsun canım, Allah kabul etsin seninde ne duan varsa inşallah.Hakkında hayırlısı neyse o olsun..Rabbimin ayırdıgı kul olurmu..herkesi rızıklandırıcak bebişlerle..insallah seninde hayırlı haberini alırız arkadasım..Allah ne dileğin varsa kabul etsin..Amin..
aminnn inşallah , bakalım yeni bir haftaya yeni bir bebek ile girebilecekmiyimbizim topikte herkez sessiz durup birden bire hamiş patlaması yaşanıyor. inş. gelir bu güzel günde bebiş haberi....
bu mübarek günde içimizden birinin duası kabul olurda bebişin seninledir inş. pazarteside seviniriz...
günaydın kızlar.... Hayırlı cumalar olsun hepimize. Benim arada şiddetli kasık ağrım oluyor. Bıçak gibi girip çıkıyor. Arada da karnıma değişik bir şeyler oluyor. Anlatamıyorum. Bir garip. Bazen ne oluyor yaa deyip korkmuyorda değilim. Pazartesi bir an önce gelsede gitsem doktora.
kizlar ben kirmizilari gordum hayirlisi nasip degilmis artik napalim ((
bnm bat 27 sınde regl oldumm bu ayada olmadım kısmett dua lıstesıne benıde ekleyın olurmu bende dualarınaza katılıyım ınslll ıncır suyuna devam edıyorumm bakalımkısmett bu ayda bat 27 sı ınsl...
canımm Allah razı olsun.. Rabbim kabul etsin inş dualarımızı.
benm kırmızılar geldi misafir hazırlıgındayken nasip işte.. bu ay da gecti giittii.. aslında cok uzulmuyorum. zaten bundan 2 ay once ciddi endişelerim vardı acaba kızım ıcın daha erken mi diye.. ancaakk bir kere karar verdin mi de bekliyor insan hemen olacak gibi.. bir de kızım temmuz dogumlu. gebeligin son aylarının yaza denk gelmesi cok zor oluyo. ben denk gelmese diye baktıkca olmadı stresten.. artık bu saatten sonra en iyi ihtimalle haziran dogumlu olur 2. bebişim. o da Rabbim eylül ayında nasip edersee...
hayırlı gecelerr.. opuldunuz
gunaydın kızlar bende az önce oldum regli hiç anlamadım bile ağrımda yok hep 26.gunumde olurum bugunde 26.gunum şaşmadı yani ama bekliyordum hiç üzülmedim bile hayırlısı Allah tan p.tesiye randevu aldım dr.için 4.gunum olucak bakalım artık ne tedavi başlayacak
gunaydın kızlar bende az önce oldum regli hiç anlamadım bile ağrımda yok hep 26.gunumde olurum bugunde 26.gunum şaşmadı yani ama bekliyordum hiç üzülmedim bile hayırlısı Allah tan p.tesiye randevu aldım dr.için 4.gunum olucak bakalım artık ne tedavi başlayacak
hayırlısı olsun cnm beklemiyordun zaten sende .bugün hep kırmızı kart haberi alıyoruz
günaydın kızlar.... Hayırlı cumalar olsun hepimize. Benim arada şiddetli kasık ağrım oluyor. Bıçak gibi girip çıkıyor. Arada da karnıma değişik bir şeyler oluyor. Anlatamıyorum. Bir garip. Bazen ne oluyor yaa deyip korkmuyorda değilim. Pazartesi bir an önce gelsede gitsem doktora.
demek oldun canımm..kısmet canım artık doktora git bakalım kistin ne alemde canım.
gununu şaşmaması guzel herşey normal ama neden hamile kalamıyorum hala ilginç Allah ım belkide uygun görmüyor şimdisi için.inş gitmiştir kistim sen ne alemdesin