Sadece tuvalet ve yemek yapmak için kalkıyorum. Bulantım aşırı olsa da her gün öğünlerimi atlamamaya özen gösteriyorum, yasinler fetih suraleri okuyorum, sürekli istirahat halinde olmaya çalışıyorum. Ama kadının varlığı hareketleri cümleleri rahatsız ediyor. Defalarca söyledik kalmana gerek yok diye. Çeşitli yollar denedik. Benim halimi size Allah anlatsın artık ne diyeyim. Üslubunuz çok kötü.
At sıradan arıyalım kızı rahat bırak bir dost diyeEşim hastane dönüşü bırakamazsa, konuşacağım, daha da olmazsa numarasını bütün siteye dağıtmayı düşünüyorum.
Teyze ye bak ya çok sinir oldum..Hem bu halinizle sizden hizmet bekliyor hem etrafa nasıl yansıtıyor..Şu an bebeğiniz her şeyden önemli gerçekten, bence de dediğiniz gibi eşiniz hastaneye götürsün ordan evine bıraksın, git demenizle de gitmeyecek çünkü belli direk bırakın evinin önüne..Kırılır eder diye de düşünmeyin strese girmemeniz lazım bu süreçte..Arayanlara çocuğun gebeliği riskli napayım ben de başlarında duruyorum kimsesi de yok diyor.
Valla canım direk ona sormadan evinin önüne gitsin sağol Allah razı olsun desin bıraksın bu neymiş de ne değilmiş ben bunaldım okurkenEşim hastane dönüşü bırakamazsa, konuşacağım, daha da olmazsa numarasını bütün siteye dağıtmayı düşünüyorum.
Hamilelikte birdaha bu sıkıntılarınızı yaşamanızı asla istemem. Kastım kesinlikle o değil. Allah düşmanımın başına vermesin. Kanamanın dışında Bana kürtaj yapacakları gün kalbini duyduk. Çok çok zor. Annelikle ilgili yaşadıklarım bilinmeden bir şey söylendi mi çok üzülüyorum. Ben bu yavruya kavuşabilmek için çok emek verdim, daha yolun başındayız bir de.
Benim kastım misafir konusunda. Dışardan bakılınca biz gönderemiyoruz gibi görünüyor. Ama gerçekten bir çok yolu denedik. Kendi üslubumca, fıtratımca söyledim gitmesini defalarca. Kadın anlamadı. Sadece kovmadığım kaldı. Dua ediyorum buna mecbur olmamak için, başka kolay bir çözüm yolu için.
Açıkca ben yemek falan yapamıyorum , aileme gideceğim deyin gitsin, arabaya koyup kapısına bırakıp kaçınProgestanı fitil gibi aldıktan sonra 1 saat yatıyorum. Az önce yanıma geldi. Doktorlar abartıyor korkutuyor kalk ayağa bir şey olmaz dedi. Bir ton laf anlattım riskli diye. Daha ne kadar kalmayı düşünüyorsun gerçekten sana zahmet oldu. Sen dön evine bak sen de dinlenemiyorsun dedim. Tövbe gitmem sen annenin emanetisin bak riskli diyorsun dedi. Şaka gibi. Gerçekten şaka gibi. Sinirden ağlıyorum. Gerçekten gerek yok bakın strese giriyorum diyorum. Bir şey olmaz ben yanındayım diyor. 27 yaşımdayım ben böyle iş görmedim. Görmedim.
Hastane için çıkarken sert ve soğuk bir şekilde "teyze eşyalarını da al, seni oradan evine bırakacağım" desin.Eşim hastane dönüşü bırakamazsa, konuşacağım, daha da olmazsa numarasını bütün siteye dağıtmayı düşünüyorum.
Artik risk kalmadi iyiyim deyin.Progestanı fitil gibi aldıktan sonra 1 saat yatıyorum. Az önce yanıma geldi. Doktorlar abartıyor korkutuyor kalk ayağa bir şey olmaz dedi. Bir ton laf anlattım riskli diye. Daha ne kadar kalmayı düşünüyorsun gerçekten sana zahmet oldu. Sen dön evine bak sen de dinlenemiyorsun dedim. Tövbe gitmem sen annenin emanetisin bak riskli diyorsun dedi. Şaka gibi. Gerçekten şaka gibi. Sinirden ağlıyorum. Gerçekten gerek yok bakın strese giriyorum diyorum. Bir şey olmaz ben yanındayım diyor. 27 yaşımdayım ben böyle iş görmedim. Görmedim.
Yüzssüz tek care kovmak kalmıs. Belliki oglu ve geliniyle kavga etmis size cöreklenmis.Progestanı fitil gibi aldıktan sonra 1 saat yatıyorum. Az önce yanıma geldi. Doktorlar abartıyor korkutuyor kalk ayağa bir şey olmaz dedi. Bir ton laf anlattım riskli diye. Daha ne kadar kalmayı düşünüyorsun gerçekten sana zahmet oldu. Sen dön evine bak sen de dinlenemiyorsun dedim. Tövbe gitmem sen annenin emanetisin bak riskli diyorsun dedi. Şaka gibi. Gerçekten şaka gibi. Sinirden ağlıyorum. Gerçekten gerek yok bakın strese giriyorum diyorum. Bir şey olmaz ben yanındayım diyor. 27 yaşımdayım ben böyle iş görmedim. Görmedim.
Derdim sizi üzmek değildi. Kalbinizi kırdıysam özür dilerim. Ama X teyzeyi boşverin. Miniği düşünün. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızHamilelikte birdaha bu sıkıntılarınızı yaşamanızı asla istemem. Kastım kesinlikle o değil. Allah düşmanımın başına vermesin. Kanamanın dışında Bana kürtaj yapacakları gün kalbini duyduk. Çok çok zor. Annelikle ilgili yaşadıklarım bilinmeden bir şey söylendi mi çok üzülüyorum. Ben bu yavruya kavuşabilmek için çok emek verdim, daha yolun başındayız bir de.
Benim kastım misafir konusunda. Dışardan bakılınca biz gönderemiyoruz gibi görünüyor. Ama gerçekten bir çok yolu denedik. Kendi üslubumca, fıtratımca söyledim gitmesini defalarca. Kadın anlamadı. Sadece kovmadığım kaldı. Dua ediyorum buna mecbur olmamak için, başka kolay bir çözüm yolu için.
bence en mantıklısı eşim rahatsız oluyormuş benlik değil diyip atın üstünüzdenBence yarın eşyalarını toplayın napıyosun derse eşim yarın doktor sonrası seni evine bırakacakmış diyin eşinizin üstüne atınartık kendim idare edebilirim dersiniz
Bence rahatsızlandığını, doktorun hastane yatışı verdiğini, yanında da eşinin kalacağını söyşe ve postala...Merhaba Hanımlar,
Burada yeniyim. Umarım düzgün bir şekilde meramımı anlatabilirim.
Henüz daha çok yeni hamileyim. İlk hamilelik ve 7 haftalık. Kanamam olduğu için Progestan kullanıyorum. Doktorum istirahat verdi.
Bu süreçte eşimin 1 günlüğüne şehir dışına çıkması gerekti, aynı şehirde yaşadığım bir akrabam(çok değerli bir aile büyüğümüz) yalnız kalmamam için bize geldi.
Sağolsun düşündü kendi teklif etti. Ama 10 gün oldu ve gitmek bilmiyor. Boyuna oğlundan kıyafet istiyor. Üstelik bu halimle yemek bulaşık temizlik hepsi bende. Eşim sağolsun yardım ediyor ama misafir gözüme batıyor çok sevdiğim biri olsa da. Yardım etmediği yetmezmiş gibi bir de yemeğe burun kıvırıyor, bize emirler veriyor. Kendi evinde geliniyle yaşıyor gelininden beklediğini benden istiyor. Eşime de rahat vermiyor. İşinden izin alıp onu hastaneye götürmesini istiyor. Gerçekten cinlerim tepemde. Stresten bebeğime bir şey olacak Allah korusun.
Ne yapabilirim? Çağırabileceğimiz misafir yok maalesef yani çağırsam yine sıkıntı çekeceğim. Sadece evimde huzurla dinlenmek yavrum için beklemek istiyorum. Tıkandım kaldım. Annemi kaybettim, soracak kimsem de yok.
Bir fikir verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?