Hamilelik ve Yatılı Misafir

Minorin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2021
193
429
33
Merhaba Hanımlar,
Burada yeniyim. Umarım düzgün bir şekilde meramımı anlatabilirim.

Henüz daha çok yeni hamileyim. İlk hamilelik ve 7 haftalık. Kanamam olduğu için Progestan kullanıyorum. Doktorum istirahat verdi.
Bu süreçte eşimin 1 günlüğüne şehir dışına çıkması gerekti, aynı şehirde yaşadığım bir akrabam(çok değerli bir aile büyüğümüz) yalnız kalmamam için bize geldi.
Sağolsun düşündü kendi teklif etti. Ama 10 gün oldu ve gitmek bilmiyor. Boyuna oğlundan kıyafet istiyor. Üstelik bu halimle yemek bulaşık temizlik hepsi bende. Eşim sağolsun yardım ediyor ama misafir gözüme batıyor çok sevdiğim biri olsa da. Yardım etmediği yetmezmiş gibi bir de yemeğe burun kıvırıyor, bize emirler veriyor. Kendi evinde geliniyle yaşıyor gelininden beklediğini benden istiyor. Eşime de rahat vermiyor. İşinden izin alıp onu hastaneye götürmesini istiyor. Gerçekten cinlerim tepemde. Stresten bebeğime bir şey olacak Allah korusun.

Ne yapabilirim? Çağırabileceğimiz misafir yok maalesef yani çağırsam yine sıkıntı çekeceğim. Sadece evimde huzurla dinlenmek yavrum için beklemek istiyorum. Tıkandım kaldım. Annemi kaybettim, soracak kimsem de yok.

Bir fikir verebilir misiniz?

O teyzenin ya da oğlunun numarasını bana özelden yazarsan ben yardımcı olabilirim sana
Oğlunu ara "annenize ulaşamıyoruz miras düştü annenize daha fazla bilgi veremem oyuzden annenizin buraya gelip gerekli imzaları atması lazım" deyip kadını memletine gönderin oğlu anında gelir kapıya anasını kaptığı gibi gider konu sahibinin çok güzel dualarını alırsın

Aynen öyle asıl sebep bu.

Gelini kv denize sayısaldan büyük ikramiye çıktı ama kendisine ulaşamiyoruz diye aramalı
Hahahah harika, ya eşim tatile mi göndersek diye bile düşündü. Biz masrafımız çok diye balayına gitmedik. Hadi ben saflık ettim de eşimin kafa da pırıl pırıl. Yalan söyletmiyor başkası gelecek diye. Gerçekten başka misafir çağırmaya da korkuyorum misafir fobisi oldu

Size küt diye soracağım.
Siz nasıl anne olacaksınız?
Daha bebeğinize sahip çıkamıyorsunuz
Aloo... bebeğini kaybedebilirsin iş yaparken. Farkında mısın? Durumun ciddiyetini anlıyor musun?
Elini karnına koy ve bebeğine de ki: bebeğim, X teyze senden çoook daha önemli. X teyze kırılmasın diye senin canına kast ediyorum. Kusura bakma lütfen. X teyzeyi seni kaybetme pahasına bile olsa kıramam. Üzülmesin X teyzem benim.

Çünkü yaptığınız tam olarak bu.
Haybeden de konuşmuyorum. Hamileliği boyunca düşük tehlikesi olan ve hep progestan kullanan biriydim. Değil annemin teyzesi, annem bile yapsa evine gönderirdim

Ay cidden başkasını bebeğinizin önüne nasıl koyaniliyorsunuz anlatın lütfen

Sert yazdım ama durumunuz tam olarak bu. Bebeğime bir şey olur mu demeden X teyze kırılır mı, arkamdan üzülür mü diyip duruyorsunuz pes

Aa kız onu göndereceğinize siz gidin o da evde sıkılıp beni götürmediler milletin evinin bekçisi miyim der gider... Olmadı babanın evine git ya. 1 ay kal orda.

Anlıyorum iyiliğimi düşünüyorsunuz ama anneliğimi sorgulayamazsınız!

Anlıyorum iyiliğimi düşünüyorsunuz ama anneliğimi sorgulayamazsınız!
Tam olarak bebeğiniz için ne yapıyorsunuz mesela?
Ben mesela düşmesin diye sağdan sola dönmezdim
Siz x teyzenize yemek yapıyorsunuz, kendinizi strese sokuyorsunuz, bebek de etkileniyor stresten, ağlıyorsunuz vs.

Aa kız onu göndereceğinize siz gidin o da evde sıkılıp beni götürmediler milletin evinin bekçisi miyim der gider... Olmadı babanın evine git ya. 1 ay kal orda.
Uzun yol yasak olmasa ve o da bunu bilmese ilk aklıma gelen buydu. Doktorumu tekrar aradım sordum. Kesinlikle riskli dedi. Hastanye götürdükten sonra eşim evine bırakacak inşallah ve kurtulacağız diye ümit ediyorum.

Tam olarak bebeğiniz için ne yapıyorsunuz mesela?
Ben mesela düşmesin diye sağdan sola dönmezdim
Siz x teyzenize yemek yapıyorsunuz, kendinizi strese sokuyorsunuz, bebek de etkileniyor stresten, ağlıyorsunuz vs.
Sadece tuvalet ve yemek yapmak için kalkıyorum. Bulantım aşırı olsa da her gün öğünlerimi atlamamaya özen gösteriyorum, yasinler fetih suraleri okuyorum, sürekli istirahat halinde olmaya çalışıyorum. Ama kadının varlığı hareketleri cümleleri rahatsız ediyor. Defalarca söyledik kalmana gerek yok diye. Çeşitli yollar denedik. Benim halimi size Allah anlatsın artık ne diyeyim. Üslubunuz çok kötü.

Uzun yol yasak olmasa ve o da bunu bilmese ilk aklıma gelen buydu. Doktorumu tekrar aradım sordum. Kesinlikle riskli dedi. Hastanye götürdükten sonra eşim evine bırakacak inşallah ve kurtulacağız diye ümit ediyorum.
Ne zaman götürecek? Nolur kasma artık kendini kalacak değil ya haftalarca. Bugün değilse yarın yollarsınız

En yakin kontrolun ne zaman
Doktor asla kalkmayacaksin wc haricinde dedi de
Ve kalkma su almaya bile gitme teyze deb iste
Bak bakalim hala kaliyor mu
Temizlikte de teyze surayi siler misin sunu yaparmisin
Wc kirlendi yikar misin de

Allah bana da verdi merak etmeyin. Aylarca yattım. Günde 2 kez progestan fitil attım. Kaç kez kanama ile kesin bebeğim öldü diye acile koştum.
İnşallah bu günleri sizde sağlıkla anlatırsınız. Buraya bebeğim oldu diye konu açarsınız.
Ben size yaptıklarınıza sadece ayna tuttum. Bilerek yapmıyorsunuz farkındayım. Ama yaptığınız şey şu anda bu. X teyze için bebeğinizş strese sokmaya değer mi? O size emanet bir canlı. X teyze de kimmiş yahu

Hamilelikte birdaha bu sıkıntılarınızı yaşamanızı asla istemem. Kastım kesinlikle o değil. Allah düşmanımın başına vermesin. Kanamanın dışında Bana kürtaj yapacakları gün kalbini duyduk. Çok çok zor. Annelikle ilgili yaşadıklarım bilinmeden bir şey söylendi mi çok üzülüyorum. Ben bu yavruya kavuşabilmek için çok emek verdim, daha yolun başındayız bir de.

Benim kastım misafir konusunda. Dışardan bakılınca biz gönderemiyoruz gibi görünüyor. Ama gerçekten bir çok yolu denedik. Kendi üslubumca, fıtratımca söyledim gitmesini defalarca. Kadın anlamadı. Sadece kovmadığım kaldı. Dua ediyorum buna mecbur olmamak için, başka kolay bir çözüm yolu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…