Gelini kv denize sayısaldan büyük ikramiye çıktı ama kendisine ulaşamiyoruz diye aramalıO teyzenin ya da oğlunun numarasını bana özelden yazarsan ben yardımcı olabilirim sana
Oğlunu ara "annenize ulaşamıyoruz miras düştü annenize daha fazla bilgi veremem oyuzden annenizin buraya gelip gerekli imzaları atması lazım" deyip kadını memletine gönderinO teyzenin ya da oğlunun numarasını bana özelden yazarsan ben yardımcı olabilirim sana
Aynen öyle asıl sebep bu.Çünkü oğlu ve geliniyle yaşıyormuş, anladığımız kadarıyla orda mutsuz, rahatsız, dönmek istemiyor, çeşit çeşit imalarla göndermeye çalışmışlar zinhar gitmem diyor, oğlu ve gelini de istemiyor, eşi oğlunu aramış oğlu terslenmiş kapatmış tlf, o kadın iyilikle gitmeyecek
Hahahah harika, ya eşim tatile mi göndersek diye bile düşündü. Biz masrafımız çok diye balayına gitmedik. Hadi ben saflık ettim de eşimin kafa da pırıl pırıl. Yalan söyletmiyor başkası gelecek diye. Gerçekten başka misafir çağırmaya da korkuyorum misafir fobisi olduGelini kv denize sayısaldan büyük ikramiye çıktı ama kendisine ulaşamiyoruz diye aramalı
Size küt diye soracağım.Ya kazaya bile gerek yok. Eşimin amcaları var onlardan çekiniyor. Kırk defa dedim. Onlar geliyor diyelim diye. Ama yok eşim kabul etmiyor. Yalan karıştırmayalım Allaha emanetiz diyor. Yıldığım için buraya yazıyorum. Tamam benim yumuşak kalpliliğim salaklık boyutunda hatalıyım, ama çözüme de kavuşturamıyoruz. Gerçekten şuan yapılması gereken açık açık söylemek. Arkamdan konuşup yine üzecekler ama bilemiyorum. Artık gücüm kalmadı.
Aa kız onu göndereceğinize siz gidin o da evde sıkılıp beni götürmediler milletin evinin bekçisi miyim der gider... Olmadı babanın evine git ya. 1 ay kal orda.Hahahah harika, ya eşim tatile mi göndersek diye bile düşündü. Biz masrafımız çok diye balayına gitmedik. Hadi ben saflık ettim de eşimin kafa da pırıl pırıl. Yalan söyletmiyor başkası gelecek diye. Gerçekten başka misafir çağırmaya da korkuyorum misafir fobisi oldu
Anlıyorum iyiliğimi düşünüyorsunuz ama anneliğimi sorgulayamazsınız!Size küt diye soracağım.
Siz nasıl anne olacaksınız?
Daha bebeğinize sahip çıkamıyorsunuz
Aloo... bebeğini kaybedebilirsin iş yaparken. Farkında mısın? Durumun ciddiyetini anlıyor musun?
Elini karnına koy ve bebeğine de ki: bebeğim, X teyze senden çoook daha önemli. X teyze kırılmasın diye senin canına kast ediyorum. Kusura bakma lütfen. X teyzeyi seni kaybetme pahasına bile olsa kıramam. Üzülmesin X teyzem benim.
Çünkü yaptığınız tam olarak bu.
Haybeden de konuşmuyorum. Hamileliği boyunca düşük tehlikesi olan ve hep progestan kullanan biriydim. Değil annemin teyzesi, annem bile yapsa evine gönderirdim
Ay cidden başkasını bebeğinizin önüne nasıl koyaniliyorsunuz anlatın lütfen
Sert yazdım ama durumunuz tam olarak bu. Bebeğime bir şey olur mu demeden X teyze kırılır mı, arkamdan üzülür mü diyip duruyorsunuz pes
Tam olarak bebeğiniz için ne yapıyorsunuz mesela?Anlıyorum iyiliğimi düşünüyorsunuz ama anneliğimi sorgulayamazsınız!
Uzun yol yasak olmasa ve o da bunu bilmese ilk aklıma gelen buydu. Doktorumu tekrar aradım sordum. Kesinlikle riskli dedi. Hastanye götürdükten sonra eşim evine bırakacak inşallah ve kurtulacağız diye ümit ediyorum.Aa kız onu göndereceğinize siz gidin o da evde sıkılıp beni götürmediler milletin evinin bekçisi miyim der gider... Olmadı babanın evine git ya. 1 ay kal orda.
Sadece tuvalet ve yemek yapmak için kalkıyorum. Bulantım aşırı olsa da her gün öğünlerimi atlamamaya özen gösteriyorum, yasinler fetih suraleri okuyorum, sürekli istirahat halinde olmaya çalışıyorum. Ama kadının varlığı hareketleri cümleleri rahatsız ediyor. Defalarca söyledik kalmana gerek yok diye. Çeşitli yollar denedik. Benim halimi size Allah anlatsın artık ne diyeyim. Üslubunuz çok kötü.Tam olarak bebeğiniz için ne yapıyorsunuz mesela?
Ben mesela düşmesin diye sağdan sola dönmezdim
Siz x teyzenize yemek yapıyorsunuz, kendinizi strese sokuyorsunuz, bebek de etkileniyor stresten, ağlıyorsunuz vs.
Ne zaman götürecek? Nolur kasma artık kendini kalacak değil ya haftalarca. Bugün değilse yarın yollarsınızUzun yol yasak olmasa ve o da bunu bilmese ilk aklıma gelen buydu. Doktorumu tekrar aradım sordum. Kesinlikle riskli dedi. Hastanye götürdükten sonra eşim evine bırakacak inşallah ve kurtulacağız diye ümit ediyorum.
Pazar günü mr randevusu varmış . İnşallah o zaman hallolur , çok teşekkür ederim elimden geleni yapıyorum.Ne zaman götürecek? Nolur kasma artık kendini kalacak değil ya haftalarca. Bugün değilse yarın yollarsınız
Allah bana da verdi merak etmeyin. Aylarca yattım. Günde 2 kez progestan fitil attım. Kaç kez kanama ile kesin bebeğim öldü diye acile koştum.Sadece tuvalet ve yemek yapmak için kalkıyorum. Bulantım aşırı olsa da her gün öğünlerimi atlamamaya özen gösteriyorum, yasinler fetih suraleri okuyorum, sürekli istirahat halinde olmaya çalışıyorum. Ama kadının varlığı hareketleri cümleleri rahatsız ediyor. Defalarca söyledik kalmana gerek yok diye. Çeşitli yollar denedik. Benim halimi size Allah anlatsın artık ne diyeyim. Üslubunuz çok kötü.
Hamilelikte birdaha bu sıkıntılarınızı yaşamanızı asla istemem. Kastım kesinlikle o değil. Allah düşmanımın başına vermesin. Kanamanın dışında Bana kürtaj yapacakları gün kalbini duyduk. Çok çok zor. Annelikle ilgili yaşadıklarım bilinmeden bir şey söylendi mi çok üzülüyorum. Ben bu yavruya kavuşabilmek için çok emek verdim, daha yolun başındayız bir de.Allah bana da verdi merak etmeyin. Aylarca yattım. Günde 2 kez progestan fitil attım. Kaç kez kanama ile kesin bebeğim öldü diye acile koştum.
İnşallah bu günleri sizde sağlıkla anlatırsınız. Buraya bebeğim oldu diye konu açarsınız.
Ben size yaptıklarınıza sadece ayna tuttum. Bilerek yapmıyorsunuz farkındayım. Ama yaptığınız şey şu anda bu. X teyze için bebeğinizş strese sokmaya değer mi? O size emanet bir canlı. X teyze de kimmiş yahu
Eşim hastane dönüşü bırakamazsa, konuşacağım, daha da olmazsa numarasını bütün siteye dağıtmayı düşünüyorum.Ben gerildim arkadaşım seni düşünemiyorum hamile halinle teyzenin numarasını özelden at arayacağım bu ne ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?