Amiin Allah razı olsunAllah tez zamanda kurtarsin, kimseye muhtac etmesin insallah :)
Yakınlarda başka bir tanıdığınız varsa mesela ; ablacım, yarın kuzenim ablam vs. bize geleceğini söyledi. eşim de burada zaten. sende dinlen yoruldun her şey için teşekkür ederiz de. o kadar da anlar kıt değilseMerhaba Hanımlar,
Burada yeniyim. Umarım düzgün bir şekilde meramımı anlatabilirim.
Henüz daha çok yeni hamileyim. İlk hamilelik ve 7 haftalık. Kanamam olduğu için Progestan kullanıyorum. Doktorum istirahat verdi.
Bu süreçte eşimin 1 günlüğüne şehir dışına çıkması gerekti, aynı şehirde yaşadığım bir akrabam(çok değerli bir aile büyüğümüz) yalnız kalmamam için bize geldi.
Sağolsun düşündü kendi teklif etti. Ama 10 gün oldu ve gitmek bilmiyor. Boyuna oğlundan kıyafet istiyor. Üstelik bu halimle yemek bulaşık temizlik hepsi bende. Eşim sağolsun yardım ediyor ama misafir gözüme batıyor çok sevdiğim biri olsa da. Yardım etmediği yetmezmiş gibi bir de yemeğe burun kıvırıyor, bize emirler veriyor. Kendi evinde geliniyle yaşıyor gelininden beklediğini benden istiyor. Eşime de rahat vermiyor. İşinden izin alıp onu hastaneye götürmesini istiyor. Gerçekten cinlerim tepemde. Stresten bebeğime bir şey olacak Allah korusun.
Ne yapabilirim? Çağırabileceğimiz misafir yok maalesef yani çağırsam yine sıkıntı çekeceğim. Sadece evimde huzurla dinlenmek yavrum için beklemek istiyorum. Tıkandım kaldım. Annemi kaybettim, soracak kimsem de yok.
Bir fikir verebilir misiniz?
Rahat ettirirseniz gitmez siz kanamanızı hamileliğinizi bahane edin uzanın iki gün yemeği temizliği ondan rica edin zaten 3. gün kendisi giderMerhaba Hanımlar,
Burada yeniyim. Umarım düzgün bir şekilde meramımı anlatabilirim.
Henüz daha çok yeni hamileyim. İlk hamilelik ve 7 haftalık. Kanamam olduğu için Progestan kullanıyorum. Doktorum istirahat verdi.
Bu süreçte eşimin 1 günlüğüne şehir dışına çıkması gerekti, aynı şehirde yaşadığım bir akrabam(çok değerli bir aile büyüğümüz) yalnız kalmamam için bize geldi.
Sağolsun düşündü kendi teklif etti. Ama 10 gün oldu ve gitmek bilmiyor. Boyuna oğlundan kıyafet istiyor. Üstelik bu halimle yemek bulaşık temizlik hepsi bende. Eşim sağolsun yardım ediyor ama misafir gözüme batıyor çok sevdiğim biri olsa da. Yardım etmediği yetmezmiş gibi bir de yemeğe burun kıvırıyor, bize emirler veriyor. Kendi evinde geliniyle yaşıyor gelininden beklediğini benden istiyor. Eşime de rahat vermiyor. İşinden izin alıp onu hastaneye götürmesini istiyor. Gerçekten cinlerim tepemde. Stresten bebeğime bir şey olacak Allah korusun.
Ne yapabilirim? Çağırabileceğimiz misafir yok maalesef yani çağırsam yine sıkıntı çekeceğim. Sadece evimde huzurla dinlenmek yavrum için beklemek istiyorum. Tıkandım kaldım. Annemi kaybettim, soracak kimsem de yok.
Bir fikir verebilir misiniz?
Uzaktan davulun sesi hoş geliyormuş meğerNesini seviyon kız o akrabanın Allah aşkına varlığı fuzuli israf
Bana da öyle yapıyor. Bu dediğinizi deneyeceğiz inşallah. İnşallah olumlu sonuçlanır da yazarım buraya da .Bence şimdi söyle.
Hastaneye bugün mü gidecek ?
Teyze sagol ama artık evine dön, tek kalmak istiyorum de.
Eşin hastane dönüşü evine bıraksın.
Kadın dogumundan sonraya kadar bile kalmayı düşünüyor ben sana diyeyim.
İnsan sürekli gamın kederin olduğu yerde duramaz hep yat otur dinlen ıhhh offf de kocana hayatım ben yatıcam gel sende şöyle off çok yoruldum off belim ağrıdı diye söylen valla bak gör çeker giderUzaktan davulun sesi hoş geliyormuş meğer
O misafir mi bebeğiniz mi?Haklısınız gerçekten olması gereken bu. O kadar dilimin ucuna geliyor ki bu. Aşırı alıngan bende ve kardeşlerimde çok emeği var. Kırılır diye söyleyemiyorum.
İstemiyorum deseydiniz.Sabah kahvaltı hazırlarken yine direktifler veriyordu, sinirlendim ama kendimi tuttum. seni de yorduk düzenin bozuldu bak çekinme lütfen bir planın varsa dedim. Ne o beni istemiyor musun dedi.
Ayy yok artık yapamayacak gibi olursan eşin yanındayken yap birbirinize destek vererek konuşun ki ikinizinde istemediğini anlasın. Kadın kendini çok akıllı sanıyor ya. Ama bence bişey yapın artık bu stresle çocuğun da etkileniyor ve bu durum eşinle ilişkini bile zedeleyebilir. Çünkü insan sinirli olunca yüzü de gülmüyor eşin de bu durumdan rahatsız olabilir. Ertelemeden bu duruma bugün akşama son verin...Bunu denedim. Ben bu kol bu dizle yapamam ki teyzem ama Ahmet(eşim) e söyle alsın işi ne bulmuş senin gibi eşi şimdi bakmayacak da ne zaman bakacak dedi.
Kendi kendime düşündüğüm çözümleri uyguladım ama olmadı. En mantıklısı açık açık git artık demek sanırım. Cesaretimi toplayıp yapabilirim inşallah.
Nisanda evlendik. O zamandan bu zamana o kadar misafir ağırladık ki. Aileler farklı şehirde olduğundan gocunmadım. Ama aynı şehirde olduğum insanın yatılı gelip bu kadar kalacağını hayatta tahmin etmezdim.İstemiyorum deseydiniz.
Ben anlamadim. Esiniz 1 gun sehir disina gitti diye 10 gun kalmasinin anlami ne? Bu kadar mi dusuncesiz bu insanlar?
Öyle bir kadının söylediklerine inananlara bişey açıklamaya bile gerek yok bence...sizde rahatlığı görmüş de ondan
hastane dönüşü evine göndermeye bakın biran önce
vay velveleye verip orda burda konuşursa
ona yardım etmediğini sadece kullandığını, yatmanız gerekirken ona hizmetten hiç dinlenemediğinizi
söylersiniz orda burda.. Tabi o orda burda konuşursa
Ben 1 gunlugune cagirilip 10 gun kalmasina akil sir erdiremedim. Esiniz donmus olay bitmis, hala neden sizde?Nisanda evlendik. O zamandan bu zamana o kadar misafir ağırladık ki. Aileler farklı şehirde olduğundan gocunmadım. Ama aynı şehirde olduğum insanın yatılı gelip bu kadar kalacağını hayatta tahmin etmezdim.
Çünkü oğlu ve geliniyle yaşıyormuş, anladığımız kadarıyla orda mutsuz, rahatsız, dönmek istemiyor, çeşit çeşit imalarla göndermeye çalışmışlar zinhar gitmem diyor, oğlu ve gelini de istemiyor, eşi oğlunu aramış oğlu terslenmiş kapatmış tlf, o kadın iyilikle gitmeyecekBen 1 gunlugune cagirilip 10 gun kalmasina akil sir erdiremedim. Esiniz donmus olay bitmis, hala neden sizde?
Arayanlara çocuğun gebeliği riskli napayım ben de başlarında duruyorum kimsesi de yok diyor.Ben 1 gunlugune cagirilip 10 gun kalmasina akil sir erdiremedim. Esiniz donmus olay bitmis, hala neden sizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?