• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik ve Yatılı Misafir

Minorin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2021
193
429
33
Merhaba Hanımlar,
Burada yeniyim. Umarım düzgün bir şekilde meramımı anlatabilirim.

Henüz daha çok yeni hamileyim. İlk hamilelik ve 7 haftalık. Kanamam olduğu için Progestan kullanıyorum. Doktorum istirahat verdi.
Bu süreçte eşimin 1 günlüğüne şehir dışına çıkması gerekti, aynı şehirde yaşadığım bir akrabam(çok değerli bir aile büyüğümüz) yalnız kalmamam için bize geldi.
Sağolsun düşündü kendi teklif etti. Ama 10 gün oldu ve gitmek bilmiyor. Boyuna oğlundan kıyafet istiyor. Üstelik bu halimle yemek bulaşık temizlik hepsi bende. Eşim sağolsun yardım ediyor ama misafir gözüme batıyor çok sevdiğim biri olsa da. Yardım etmediği yetmezmiş gibi bir de yemeğe burun kıvırıyor, bize emirler veriyor. Kendi evinde geliniyle yaşıyor gelininden beklediğini benden istiyor. Eşime de rahat vermiyor. İşinden izin alıp onu hastaneye götürmesini istiyor. Gerçekten cinlerim tepemde. Stresten bebeğime bir şey olacak Allah korusun.

Ne yapabilirim? Çağırabileceğimiz misafir yok maalesef yani çağırsam yine sıkıntı çekeceğim. Sadece evimde huzurla dinlenmek yavrum için beklemek istiyorum. Tıkandım kaldım. Annemi kaybettim, soracak kimsem de yok.

Bir fikir verebilir misiniz?

Amin.
Tam olarak neyiniz oluyor
Oğlunu, kızını yada eşini arayın çağırsınlar kadını ya bu ne hadsizlik. Gelini evde keyifi yerindedir, gönderdim kv deyi doğuma kadar gelmez inşallah diye keyif kahvesi içiyordur ben söylim
Annemin teyzesi ama anneannem de olmadığından, anneannemizin yerine koyduk.

Kardeşim teyzemizi aradı, Allah razı olsun teyze ben işten izin alıp ablamın yanına geleceğim sen zahmet etme dön evine dedi. Gel gel evleri geniş beraber bakarız ablana diyor. Kardeşim de abla babamın tüfeğini alıp geleceğim bu ne böyle dedi. Herkesin söylediği şeyler o kadar mantıklı ki. Hepsi çok doğru. Ben başta iyi davranarak hata yaptım ama inanın bu kadar olacağını tahmin edemedim. Oğlunu aradım eşim, biz iyiyiz kırılır diye bir şey diyemiyoruz, evine dönsün isterseniz getirelim diye. Aşk olsun o sizin için orada deyip kapatmış. Sanırım kavga ile gidecek.
Ay vallah ailece pişkingiller
Kadını başlarından atıklarına mutlu olmuşlar
Msj yazın bence daha fazla arayıp muhatap olmayın, iyiken kötü olmayalım lütfen gelip alın yoksa kovmak zorunda kalıcam diye.

Kardeşim teyzemizi aradı, Allah razı olsun teyze ben işten izin alıp ablamın yanına geleceğim sen zahmet etme dön evine dedi. Gel gel evleri geniş beraber bakarız ablana diyor. Kardeşim de abla babamın tüfeğini alıp geleceğim bu ne böyle dedi. Herkesin söylediği şeyler o kadar mantıklı ki. Hepsi çok doğru. Ben başta iyi davranarak hata yaptım ama inanın bu kadar olacağını tahmin edemedim. Oğlunu aradım eşim, biz iyiyiz kırılır diye bir şey diyemiyoruz, evine dönsün isterseniz getirelim diye. Aşk olsun o sizin için orada deyip kapatmış. Sanırım kavga ile gidecek.
Ohaaa resmen oğlunun da işine gelmiş 🤣🤣 olaya bak bence kardeşin gelsin iki kız kardeş olarak el birliği ile gönderin.

Bu arada benim görümcem bi olay anlatmışti o aklıma geldi bi misafirleri gelmiş bir türlü gitmiyormuş ayakkabılarına tuz döktüm o gün gittiler dedi acaba bir de tuz mu deneseniz 🤣🤣

Ohaaa resmen oğlunun da işine gelmiş 🤣🤣 olaya bak bence kardeşin gelsin iki kız kardeş olarak el birliği ile gönderin.

Bu arada benim görümcem bi olay anlatmışti o aklıma geldi bi misafirleri gelmiş bir türlü gitmiyormuş ayakkabılarına tuz döktüm o gün gittiler dedi acaba bir de tuz mu deneseniz 🤣🤣
Ay gerçekten mi tuz çuvalı dökerim işe yarasın yeter ki. Hiçbir şey demeden mi tuz dökmüş.

kadının oğlu da ayrı yüzsüz 😳

Progestanı fitil gibi aldıktan sonra 1 saat yatıyorum. Az önce yanıma geldi. Doktorlar abartıyor korkutuyor kalk ayağa bir şey olmaz dedi. Bir ton laf anlattım riskli diye. Daha ne kadar kalmayı düşünüyorsun gerçekten sana zahmet oldu. Sen dön evine bak sen de dinlenemiyorsun dedim. Tövbe gitmem sen annenin emanetisin bak riskli diyorsun dedi. Şaka gibi. Gerçekten şaka gibi. Sinirden ağlıyorum. Gerçekten gerek yok bakın strese giriyorum diyorum. Bir şey olmaz ben yanındayım diyor. 27 yaşımdayım ben böyle iş görmedim. Görmedim.
En sonunda çıldırtıp kovduracak kendini deli mi ne

Evet bişey dememiş ama çok sıkılmış artık tuzluğu al çaktırmadan ayakkabına serpiştir bakim bu olayda da tutarsa şok geçiririm heralde 🤣🤣
Yapayım ben bunu Allahım bu tür şeylere hurafe derim normalde ama gerçekten artık duvar yala gider deseler yapacağım o derece.

Dizim ameliyatlı olmasa her şeyini yaparım diyor 😂 çıldıracağım çıldıracağım.
Ne demeye gelmiş o zaman? Şaka mı bu konu ya? 😄 1 gün yalnız kalamadınız mı, iyi mi oldu şimdi? Eşim artık evine bıraksın seni, gelinin özlemiştir deyin. Bozulursa bozulsun. Onun yaptığı ayıp.

Birde şunu yapabilirsin mesela "ayy abla canım çok fena ev baklavası çekti bana yapar mısın" falan de. Sarma çekti de. Mantı çekti de zor olan yemekleri canın çekmiş gibi ondan işte eğer yapamam derse ee hani sen bana bakmaya gelmedin mi de. Amaan artık ayıp mı kalmış Allah aşkına açık açık konuş yani yada eğer kardeşin biraz daha sert biriyse o gelsin beraber açık açık konuşun gitsin. Bu ne yahu her işi sen yap sonra ayıp olur kıramıyorum oldu canım. Olan seninle bebeğine oluyor..

Ne demeye gelmiş o zaman? Şaka mı bu konu ya? 😄 1 gün yalnız kalamadınız mı, iyi mi oldu şimdi? Eşim artık evine bıraksın seni, gelinin özlemiştir deyin. Bozulursa bozulsun. Onun yaptığı ayıp.
Valla korkmam ama korksamda sandalye tepesinde sabahlarim,yine de kimseyi istemem,gel demek kolay git demek zordur..

Lütfen kırılmayın ama böyle olaylar sizin gibi insanların başına geliyor hep, ben sizden yaşça büyüğüm, hiç bi zaman böyle yüzsüz, iyi gibi görünen ama terbiyesiz, arsız olan insanlara katlanmadım, sabretmedim, böyle olaylar da yaşamadım hiç, insanlara o cesareti, o hakkı vermedim, böyle olursanız ömür boyu kullanır insanlar sizi, bugün bu kadın, 5 sene sonra x amca, 7 sene sonra y teyze, hep bunu yaşarsınız, sorun sadece kadın deil, oğlu ve gelini de istemiyor belli, kadın da oraya dönmek istemiyor, iyilikle göndermeye kalktıkça belki de oturup ağlayacak gitmek istemiyorum kızım orda bana kötü davranıyolar nolur sizinle kalayım diye, eşiniz açık açık diyecek ki sizi götüreyim kusura bakmayın bu kadar kalmanız yeterli, artık rahatsız oluyoruz, böylesi akraba değerli falan olamaz bu kafadan çıkın, bu insanlarla kötü olun, görüşmeyi kesin aklınız varsa, hala aman kırılmasın aman küsmesin kafasındasınız
Siz ya da eşiniz diyemiyorsanız oğluna mesaj atın alın götürün yoksa kötü olucaz, istemiyoruz diye, onu da yapamıyosanız kardeşiniz arasın teyze sen evine dön, ablamla eniştem rahatsız oluyo artık, gitmeni istiyo, bi türlü gitmiyomuşsun falan desin, biraz aklınız varsa bu insanla münasebeti kesin, yoksa doğum yaptığınızda 6 ay sizinle kalır, her şeye karışır, seçim sizin

Back