Annemin teyzesi ama anneannem de olmadığından, anneannemizin yerine koyduk.Amin.
Tam olarak neyiniz oluyor
Oğlunu, kızını yada eşini arayın çağırsınlar kadını ya bu ne hadsizlik. Gelini evde keyifi yerindedir, gönderdim kv deyi doğuma kadar gelmez inşallah diye keyif kahvesi içiyordur ben söylim
Ay vallah ailece pişkingillerKardeşim teyzemizi aradı, Allah razı olsun teyze ben işten izin alıp ablamın yanına geleceğim sen zahmet etme dön evine dedi. Gel gel evleri geniş beraber bakarız ablana diyor. Kardeşim de abla babamın tüfeğini alıp geleceğim bu ne böyle dedi. Herkesin söylediği şeyler o kadar mantıklı ki. Hepsi çok doğru. Ben başta iyi davranarak hata yaptım ama inanın bu kadar olacağını tahmin edemedim. Oğlunu aradım eşim, biz iyiyiz kırılır diye bir şey diyemiyoruz, evine dönsün isterseniz getirelim diye. Aşk olsun o sizin için orada deyip kapatmış. Sanırım kavga ile gidecek.
Ohaaa resmen oğlunun da işine gelmişKardeşim teyzemizi aradı, Allah razı olsun teyze ben işten izin alıp ablamın yanına geleceğim sen zahmet etme dön evine dedi. Gel gel evleri geniş beraber bakarız ablana diyor. Kardeşim de abla babamın tüfeğini alıp geleceğim bu ne böyle dedi. Herkesin söylediği şeyler o kadar mantıklı ki. Hepsi çok doğru. Ben başta iyi davranarak hata yaptım ama inanın bu kadar olacağını tahmin edemedim. Oğlunu aradım eşim, biz iyiyiz kırılır diye bir şey diyemiyoruz, evine dönsün isterseniz getirelim diye. Aşk olsun o sizin için orada deyip kapatmış. Sanırım kavga ile gidecek.
Keşke ben de sizin gibi olabilsem.Böyle olaylar duydukça uslubum sert diye insanların benden çekinmesine çook seviniyorum ya
Ay gerçekten mi tuz çuvalı dökerim işe yarasın yeter ki. Hiçbir şey demeden mi tuz dökmüş.Ohaaa resmen oğlunun da işine gelmişolaya bak bence kardeşin gelsin iki kız kardeş olarak el birliği ile gönderin.
Bu arada benim görümcem bi olay anlatmışti o aklıma geldi bi misafirleri gelmiş bir türlü gitmiyormuş ayakkabılarına tuz döktüm o gün gittiler dedi acaba bir de tuz mu deneseniz
Yataktan cikmayacaksin her is ona kalacak yapsin yapabiliyosa bakalimKeşke ben de sizin gibi olabilsem.
kadının oğlu da ayrı yüzsüzKardeşim teyzemizi aradı, Allah razı olsun teyze ben işten izin alıp ablamın yanına geleceğim sen zahmet etme dön evine dedi. Gel gel evleri geniş beraber bakarız ablana diyor. Kardeşim de abla babamın tüfeğini alıp geleceğim bu ne böyle dedi. Herkesin söylediği şeyler o kadar mantıklı ki. Hepsi çok doğru. Ben başta iyi davranarak hata yaptım ama inanın bu kadar olacağını tahmin edemedim. Oğlunu aradım eşim, biz iyiyiz kırılır diye bir şey diyemiyoruz, evine dönsün isterseniz getirelim diye. Aşk olsun o sizin için orada deyip kapatmış. Sanırım kavga ile gidecek.
Evet bişey dememiş ama çok sıkılmış artık tuzluğu al çaktırmadan ayakkabına serpiştir bakim bu olayda da tutarsa şok geçiririm heraldeAy gerçekten mi tuz çuvalı dökerim işe yarasın yeter ki. Hiçbir şey demeden mi tuz dökmüş.
En sonunda çıldırtıp kovduracak kendini deli mi neProgestanı fitil gibi aldıktan sonra 1 saat yatıyorum. Az önce yanıma geldi. Doktorlar abartıyor korkutuyor kalk ayağa bir şey olmaz dedi. Bir ton laf anlattım riskli diye. Daha ne kadar kalmayı düşünüyorsun gerçekten sana zahmet oldu. Sen dön evine bak sen de dinlenemiyorsun dedim. Tövbe gitmem sen annenin emanetisin bak riskli diyorsun dedi. Şaka gibi. Gerçekten şaka gibi. Sinirden ağlıyorum. Gerçekten gerek yok bakın strese giriyorum diyorum. Bir şey olmaz ben yanındayım diyor. 27 yaşımdayım ben böyle iş görmedim. Görmedim.
Yapayım ben bunu Allahım bu tür şeylere hurafe derim normalde ama gerçekten artık duvar yala gider deseler yapacağım o derece.Evet bişey dememiş ama çok sıkılmış artık tuzluğu al çaktırmadan ayakkabına serpiştir bakim bu olayda da tutarsa şok geçiririm heralde
Ne demeye gelmiş o zaman? Şaka mı bu konu ya?Dizim ameliyatlı olmasa her şeyini yaparım diyorçıldıracağım çıldıracağım.
Dua ediyorum Allahım bu rüya olsun diye. Gerçekten salaklığıma yanıyorum.Ne demeye gelmiş o zaman? Şaka mı bu konu ya?1 gün yalnız kalamadınız mı, iyi mi oldu şimdi? Eşim artık evine bıraksın seni, gelinin özlemiştir deyin. Bozulursa bozulsun. Onun yaptığı ayıp.
Ben hiç yapmadım banada hurafe geliyor ama denemekte fayda varYapayım ben bunu Allahım bu tür şeylere hurafe derim normalde ama gerçekten artık duvar yala gider deseler yapacağım o derece.
Valla korkmam ama korksamda sandalye tepesinde sabahlarim,yine de kimseyi istemem,gel demek kolay git demek zordur..Ne demeye gelmiş o zaman? Şaka mı bu konu ya?1 gün yalnız kalamadınız mı, iyi mi oldu şimdi? Eşim artık evine bıraksın seni, gelinin özlemiştir deyin. Bozulursa bozulsun. Onun yaptığı ayıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?