Hamilelik ve Troid

Mutlu_

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
25
1
16
Konya
Merhaba kızlar ben triod hastasiyim ve triod bezlerim ameliyatla tamamen alındı.
İlaç kullanıyorum.
7 aylık evliyim ve hiç korunmadık. Her ay ümitle bekliyoruz.
Her gün sizlerin aranıza katılıp yazılarınızı okuyordum.
Sonunda katıldım ve bu sorunumu sizinle paylaşmak istedim.
Benim gibi rahatsız olup anne olanlarımız varsa paylaşırlarsa sevinirim.

ANNELİĞİ YASAMAK UMUDU İLE...
Sevgiyle kalın...

bendede war bu hipotroid bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyoruzz lütfenn

arkadaşlar öncelikle merhaba yeni katıldım aranıza.bende tiroid hastasıyım ama ameliyat olmadım ilaç tedavisi görüyorum.geçen yılki hamileliğimde tiroidimden haberim yoktu ve 9 haftalıkken kese oluşmadı ve düşük yaptım.bu yıl ise yeniden hamile kadım tiroid ilaçlarımı kullanarak.Fakat 17 haftalıkken kesem yırtıldı ve normal dogumla sonlandırdık.gebeliğim öncesinde bende sizin gibi hiç korunmadım sonrasında süt salgılama bezlerimin hızlı çalışması sonucunda hamile kalmadığım anlaşıldı.bence kandan kontrol ettirin.hızlı çalışınca malesef çocuk tutmuyor.

Hosgeldin canım aramıza,
Cok üzüldüm bebeğini kaybettiğine. Allahım yeniden nasip etsin ins. Şimdi ki tedavi sürecin ne peki. Sadece ilaç mı kullanıyorsun.
Ben ameliyat olalı 3 yıl oldu, ömür boyu ilaca mahkum oldum. Ve sadece sanırım bu rahatsızlıktan ameliyat olan benim.
Yeni evlendim ama korkuyorum bebeğim olmayacak diye doktorum hiçbir sorun olmayacak sadece bebek oldugunda sıkı kontrol altında olacağımı söyledi. Çevremde herkes birşeyi olmaz diyor ama benim korkum buyuk.
Ve şimdi Ozel bir markanın tamamen bitkisel vitaminlerini kullanıyorum.
Eğer faydasını görürsem herkese tavsiye edeceğim.

Bende hipotiroid var yaklaşık 7 aydan beri 100 mg ilaç alıyorum hergün 2 aydır bbek düşünom ama henüz sonuçlanmadı umarım hepimiz bebiş alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…