Hamilelik ve seks

Allah aşkına işinize bakar mısınız? Sizin negatifliğinize benim ihtiyacım yok. Sinirinizi başka yere yönlendirin. Konumdan çıkın lütfen
Hem sorup hemde terslemissin banlatmissin uyeyi. Gercekten anlamiyorum siz gibi insanlari. Kadin dogruca anlatmis normalinin 40 gun kadar oldugunu.. isine bak diyorsun sorma o zaman.

Hem sorup hemde terslemissin banlatmissin uyeyi. Gercekten anlamiyorum siz gibi insanlari. Kadin dogruca anlatmis normalinin 40 gun kadar oldugunu.. isine bak diyorsun sorma o zaman.
Ben ne zaman ilişki olur diye sormadım ki ben anca kendimi hazır hisseder, toparlanırım diye kendimce süremi söyledim. İsteyen doğurur doğurmaz girsin bana ne Arkadaşın niye o kadar yükseldiğini anlamadım. Normal bir şekilde "o iş öyle değil" diyebilirdi. Ama burda azarlar gibi yorum yapmak kabul görüyor sanırım

Korkuyordur bebek zarar görür diye Bişi olmaz doktor sorun yok diyorsa son aya kadar devam edersiniz

Sen 4-5 ay sex yok normali bu yazmissin.. ama normali bu degil eminol. O da bunun 40 gun oldugunu soylemis, bence yanlis anlamissin, kimsenin yukseldigi filan yok. Acaba erkenden lohusa mi oldun

Ha haa bazı arkadaşlardaki açıklama azmine hayran kaldım ay bacım bırakın sevişmesin sonra buraya konu açıp tersledigi insanlardan yardım bekler , Kocamın elini seyinde yakaladım beni aldatüyööö

Ha haa bazı arkadaşlardaki açıklama azmine hayran kaldım ay bacım bırakın sevişmesin sonra buraya konu açıp tersledigi insanlardan yardım bekler , Kocamın elini seyinde yakaladım beni aldatüyööö
Tamam
Sormamis
Ne zaman seviseyim
Diye ama
Diger arkadas yardimci olmaya calismis, kendinden emin emin 4-5 ayin normal oldugunu soyleyince duzeltmis. Ama
Iste hic bir iyilik
Cezasiz kalmazmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…