Hem sorup hemde terslemissin banlatmissin uyeyi. Gercekten anlamiyorum siz gibi insanlari. Kadin dogruca anlatmis normalinin 40 gun kadar oldugunu.. isine bak diyorsunAllah aşkına işinize bakar mısınız? Sizin negatifliğinize benim ihtiyacım yok. Sinirinizi başka yere yönlendirin. Konumdan çıkın lütfen
Neyse banlanmışsınHem sorup hemde terslemissin banlatmissin uyeyi. Gercekten anlamiyorum siz gibi insanlari. Kadin dogruca anlatmis normalinin 40 gun kadar oldugunu.. isine bak diyorsunsorma o zaman.
Ben ne zaman ilişki olur diye sormadım kiHem sorup hemde terslemissin banlatmissin uyeyi. Gercekten anlamiyorum siz gibi insanlari. Kadin dogruca anlatmis normalinin 40 gun kadar oldugunu.. isine bak diyorsunsorma o zaman.
Korkuyordur bebek zarar görür diyeMerhaba hanımlar.
Neredeyse 5.5 aylık hamileyim. Haliyle şükür göbeğim büyümeye başladıilk başta eşimin beni istemesiyle alakalı bi sorunum yoktu. Normal rutinimiz devam ediyordu ama son zamanlarda uzak durmaya başladı. Bebeğimizi artık o da eliyle karnıma dokunduğunda hissedebiliyor. Bundan dolayı uzaklaştı sanırım. Ben de yakınlaşamıyorum istemiyorsa zoraki olmasın diye.
Zaten ben de 9 ay karnım burnumda olana kadar sekse devam edecek değilim de, sonuçta karnım büyüdü diye artık eşim artık beni başka bi yere mi koyuyor kafasında? İnsan biraz kötü hissediyor...
Sen 4-5 ay sex yok normali bu yazmissin.. ama normali bu degil eminol. O da bunun 40 gun oldugunu soylemis, bence yanlis anlamissin, kimsenin yukseldigi filan yok. Acaba erkenden lohusa mi oldunBen ne zaman ilişki olur diye sormadım kiben anca kendimi hazır hisseder, toparlanırım diye kendimce süremi söyledim. İsteyen doğurur doğurmaz girsin bana ne Arkadaşın niye o kadar yükseldiğini anlamadım. Normal bir şekilde "o iş öyle değil" diyebilirdi. Ama burda azarlar gibi yorum yapmak kabul görüyor sanırım
TamamHa haa bazı arkadaşlardaki açıklama azmine hayran kaldımay bacım bırakın sevişmesin sonra buraya konu açıp tersledigi insanlardan yardım bekler , Kocamın elini seyinde yakaladım beni aldatüyööö
4 5 aydan sonra kadın üstteyken daha rahat ediyor.Peki hamileyken hangi pozisyonda yapılmalıbi kaşık bilirim o kadar
Yobneden doğumdan sonrayı çok otelediniz 40 dan sonra gayet normalYaaa
E şimdi bi 3.5 ay böyle, en az bi 4-5 ay daha doğumdan sonra seks yok. Nasıl olucak özellikle onun için bilmiyorum
Ayn n 4 ay doldu 5.aydayim karnım büyümeye başladı ustlerde n rahatı o pozisyon4 5 aydan sonra kadın üstteyken daha rahat ediyor.