YaaaBende aynı sorunu yaşamıştım hamilelikte
Bazı erkekler korkuyor galiba bebege zarar vermekten bilemiyorum hangi akla böyle davraniyorlar
Sanki penis boyları 20 cm falan
Oyle demeyin gecen doktor acilma var mi diye kontrol yapti bana, parmagim bebegin basina degiyor dedi, asagida mi yani dedi hayir dedi. Tabi bu bizim de seks hayatimizi bitirdi, su an yaramaz nisanli ciftler gibiyiz :)Bende aynı sorunu yaşamıştım hamilelikte
Bazı erkekler korkuyor galiba bebege zarar vermekten bilemiyorum hangi akla böyle davraniyorlar
Sanki penis boyları 20 cm falan
Doğumdan sonra 4-5 ay neden seks yok?Yaaa
E şimdi bi 3.5 ay böyle, en az bi 4-5 ay daha doğumdan sonra seks yok. Nasıl olucak özellikle onun için bilmiyorum
aa neden böyle dediniz?Zaten ben de 9 ay karnım burnumda olana kadar sekse devam edecek değilim de,
Normal düşünüyorum. Zaten normali 4 5 ay olmamasıDoğumdan sonra 4-5 ay neden seks yok?
Kim dedi bunu size?Normal düşünüyorum. Zaten normali 4 5 ay olmaması
Yaaa offfaa neden böyle dediniz?biz sabah sevistik, öğlen doğuma gittik doğumdan sonra da kanama bitince 4-5 beklemeniz gerekmiyor, hazır hissetmeniz yeterli
Allah aşkına işinize bakar mısınız? Sizin negatifliğinize benim ihtiyacım yok. Sinirinizi başka yere yönlendirin. Konumdan çıkın lütfenKim dedi bunu size?
Normal yada sezeryan normali 40 gün, olması gereken rahmin toparlanması dikişlarinizin iyileşmesi, bu da ortalama 40 gün sürüyor hadi diyelim iki ay sürdü kalan 3 ay niye cinsellik yaşamayacaksınız?
Hiç bu konuda bir doktorla konuştunuz mu?
İnandığınız şey aşırı mantıksız saçma sağlıksız ve evlilik için sakıncalı
Doğru bilgi edinin
Hanımefendi bize soran sizsiniz sanki kapınıza dayanmışımda özel hayatınıza karışıyormuşum gibi niye davranıyorsunuz? İşimize bakacaksak ne diye bize soruyorsunuz? Negatif olan sizsiniz ben değil, negatif ne dedim ben size, gayet doğru bir yol gösterdim, bir sağlık sorunu olmadıktan sonra hiç bir doktor doğumdan sonra 5 ay sevişmeyin demez, 5 ay ne alaka yani, kim dedi bunu size diyorum cevap yok, saçmasapan davranıp saldırgan cevaplar veriyorsunuz, bence sevişin de rahatlayın belki o zaman karşınızdakinin ne dediğini anlayabilirsiniz. Bir yandan yanımdakilerle sohbet edip kahkaha atarken bir yandan size cevap yazıyorum, olmayan sinirimi sizden nasıl çıkarabilirim? Sinirli ne dedim ben size kafanızdan uydurup uydurup inanıp bana cevap veriyorsunuz. Konunuzdan da çıkmıyorum bunun kararı size kalmamış çok tuhafsınız çok.Allah aşkına işinize bakar mısınız? Sizin negatifliğinize benim ihtiyacım yok. Sinirinizi başka yere yönlendirin. Konumdan çıkın lütfen
Hamilesin şimdi canım sen değişik düşüncelere kapılmış oluyorsunn mesela oyüzden oyle düşünme eşin şimdi bebeğini hissetmeye başladııMerhaba hanımlar.
Neredeyse 5.5 aylık hamileyim. Haliyle şükür göbeğim büyümeye başladıilk başta eşimin beni istemesiyle alakalı bi sorunum yoktu. Normal rutinimiz devam ediyordu ama son zamanlarda uzak durmaya başladı. Bebeğimizi artık o da eliyle karnıma dokunduğunda hissedebiliyor. Bundan dolayı uzaklaştı sanırım. Ben de yakınlaşamıyorum istemiyorsa zoraki olmasın diye.
Zaten ben de 9 ay karnım burnumda olana kadar sekse devam edecek değilim de, sonuçta karnım büyüdü diye artık eşim artık beni başka bi yere mi koyuyor kafasında? İnsan biraz kötü hissediyor...
Nasil yaNormal düşünüyorum. Zaten normali 4 5 ay olmaması