hamilelik ve kişisel bakım

Ben doguma killi gitmisdim
valla benim bu kadar fikir vermem tecrubeden olsa gerek doguma daha varken iki gunde bir aliyordum bikini bolgemi hafif sanci baslaynca daha erken diye yarim yamalak aldim koltuk altlarimda kisaydi uzayinca alacaktim dogum yok diye oraya dokunmadim ve sonuc vahim oldu bir baktim ben anadan dogma basimda ben yasta kız erkek stajer dolu sezeryn oldum koltk altlarım gozukmesin diye usuyorum ortun ustumu diye sacmalıyordum o yuzden gene o duruma dusmekten korkuyorum valla

Cok iyi anliyorum cok utanc verici cidden
Ama yapcak birsey yok geldi gecti yani benimki saglik sorunumdan dolayi alamadim killari ... nörek bacim bende killi killi dogurdum yavrumu ama tirnaklarim ayak tienaklarim kirmiziydi HAHAHA

39 haftalığız şu an doğuma temiz gideyim diye haftada 2 kez epilasyon yapıyorum genital bölgeme

Canım bence en iyi çözüm şu durumda JİLET gibi duruyor, doğumdan sonra tekrar ağdaya dönersin. Hem kendinizi kötü hissetmezsiniz hemde eşinizi memnun edersiniz.

Canım bence en iyi çözüm şu durumda JİLET gibi duruyor, doğumdan sonra tekrar ağdaya dönersin. Hem kendinizi kötü hissetmezsiniz hemde eşinizi memnun edersiniz.
Şu eşlerinde ne bitmez istekleri var, kadının hali olsa zaten yapar, e madem yapamıyor ohalde yardım et çok istiyorsan değilmi ama

Şu eşlerinde ne bitmez istekleri var, kadının hali olsa zaten yapar, e madem yapamıyor ohalde yardım et çok istiyorsan değilmi ama
Bence yardım etmesinler :))
Bir keresinde koltuk altıma pudraladım ve veet yapıştırdım kocama aşağı doğru çek dedim, ben senin kız arkadaşınmıyım beceremem dedi, ve gerçekten beceremedi nasıl çekti anlamadım ama mosmor oldu koltukaltım, bidahada rica etmedim tabii :))

Karımda falan tüylenme oldu benim
Hamilelikten bahsedenler bunları hiç söylemiyo nedense
Karnımdakileri de veet in tüy kısaltma makinesi ile iki kere kısalttım
Jilet kadar dibinden almıyor ama belli de olmuyor

Aynen kızlar benimde göbeğim de hafif vardı önceden ama şuan simsiyah koyulaştı ve çoğaldı ilk aylar agdayla aldım kendim ama 4 . aydan sonra dokunmadım Doktor falan giderken açmaya utanıyorum. Tüy sarartici falan kullanSSak faydası olur mu acaba ? Ayrıca ben agdaya gittim genital icin ama 1 ayda bazen 40 günde bir gidiyorum tertemiz evet bende çok kasıyorum kendimi ama 5 dakika açıyor sonrası rahat bence salmaya gerek yok . Bu arada kuaföre her gittiğimde sünnet olmaya gidiyor korkusuyla gidiyorum çok kasıyorum kendimi ama yapacak bişey yok

Eşiniz ayip ediyor bende kisa da olsa hamilelik yaşadım ve kendimi biraktim halsizdim killi tüylü gezdim asla ama asla bisey demedi asla da demez. Agda bana göre değil valla benim canım çok tatlı çok yanıyor canim. Kafana takma yada istersen jiletle hallet :) sıkma canını

Ayni sorun bende de varr cok bakimli biriyim normalde ama hamilelikten tembellik de aldi basini gitti burda en buyuk destegi esim veriyor cok afedersiniz dusta bile yardim ediyor sorunlu bir hamilelik gecirdigim icin herseyime kosuyor bni yikar yrmege yardim eder evi toparlar kil sorunu da hic yapmaz normalde hic sevmez elinden geldigi gibi ona da yardim etmeye calisiyor garibim

Yaa cnm sen hic duymadinmi oyle killi tuylu gidenlere bi ton laf ediyorlar once bi kuafere gitseydin fln bazi ebeler cok asiri sinirli oluyorlar ve ben utanirim ya oyle pis pis :)
beeni o can havliyle bi azarlamaya kalksinlar yemin ederim o çatalin üstünden ucan tekme atarım sanki keyfimizden killi killi geldik koyun can derdinden kasap et derdinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…